Şimdi Ara

4820k ya anakart tavsiyesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
1.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ASUS'un hangi kartı ?
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Bak bak sıkıldımhttp://www.vatanbilgisayar.com/sabertooth-intel-x79-soket-2011-ddr3--1866mhz--sata-30-usb-30-anakart.html?srt=UP bunu aldım sonunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: pikacuuu

Bu kartta güzelmiş 3 ekran kartına da x16 destekmi veriyor bu konudan pek anlamıyorum kusura bakmayın.

yok hocam ne kusuru yahu bilmemek değil öğrenmemek ayıptır bizde bilmiyorduk sonuçta bu işler araştırmayla birazda dil bilgisiyle istekle olan şeyler

diğer arkadaşları bilmemde bana ne sorarsan biliyorsam mutlaka cevap veririm

1X16
    2X8
    3X8

yani 2x veya 3x yaptığında hepsi 8X olacak ama onunda 16x ten farkı yok denecek kadar az x4 olsaydı o zaman çok kötüydü işte

P9X79 pro'da
    tek ekran kartında x16
    çift ekran kartında x16-x16
    üç ekran kartında x16-x8-x8 modda çalışıyor, boşuna kafa patlatmadım bu x16, PCIex 3.0 meselesine

sabertooth x79da x16-x16 destekliyor.
    aldığı anakartta gayet güzel. Şu vatanın sitesine alışamadım. o 800 lira indirimli fiyatmı normal fiyatmı anlamıyoruz ya

• quote:

Orijinalden alıntı: pikacuuu

Bak bak sıkıldımhttp://www.vatanbilgisayar.com/sabertooth-intel-x79-soket-2011-ddr3--1866mhz--sata-30-usb-30-anakart.html?srt=UP bunu aldım sonunda.

İyi yapmışsın hayırlı olsun

• güzel olmuş iyide olmuş
    4820k yı ilerde değiştireceksin herhalde , en azından anakartı güzel birşey aldın :) , MSI ucuz giriş kartını almadığına sevindim çok eksiği vardı
  • Güzel yorumlarınızı esirgemediğiniz için hepinize teşekkürler.

Bazen insan istediği şeyi alamıyor ya parası yetmiyor ya stokta olmuyor bu aldığım kartta bana yeter düşüncesindeyim.

• Eve yeni geldim birazdan toplamaya başlayacağım parçaları inşallah sorunsuz bitiririm.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.