Şimdi Ara

4820k ya anakart tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
1.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diğer markalar mı ? Bildiklerimden ASRock da veriyor ama, diğer hepsinin verdiğini sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pikacuuu

Başka öneriniz varsa bilmek isterim Murat bey.

niye hocam rampage ' in nesi var ?
  • Birşeyi yok başka öneriniz varsa bilmek istedim . Stoklarda yok görünüyor zaten.
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    ramin doğrudan ondan olduğunu sanmıyorum
  • Bence doğrudan onunla ilgili, yoksa 64GB koyarlardı. Çünkü en üst LGA 2011 işlemcinin (i7-4960X) maksimum bellek desteği 64GB

Bu anakartta Xeon'dan başka işlemci 64GB üstü kullanamıyorsa, başka ne sebebi olabilir :)
  • quote:

Birşeyi yok başka öneriniz varsa bilmek istedim . Stoklarda yok görünüyor zaten.

ASUS P9X79 PRO 2011

buyrun hocam Allahı var şu 2011 anakartlara dibim düşüyor ya herşeyiyle extreme takıyorlar usb sayısı bile 12 tane usb2.0 6 tane usb3.0

3 X CF ve SLI imkanı

64 GB RAM imkanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 27 Nisan 2014; 1:47:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Birşeyi yok başka öneriniz varsa bilmek istedim . Stoklarda yok görünüyor zaten.

ASUS P9X79 PRO 2011

buyrun hocam Allahı var şu 2011 anakartlara dibim düşüyor ya herşeyiyle extreme takıyorlar usb sayısı bile 12 tane usb2.0 6 tane usb3.0

3 X CF ve SLI imkanı

64 GB RAM imkanı

Bu kartta güzelmiş 3 ekran kartına da x16 destekmi veriyor bu konudan pek anlamıyorum kusura bakmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Bence doğrudan onunla ilgili, yoksa 64GB koyarlardı. Çünkü en üst LGA 2011 işlemcinin (i7-4960X) maksimum bellek desteği 64GB

Bu anakartta Xeon'dan başka işlemci 64GB üstü kullanamıyorsa, başka ne sebebi olabilir :)

64 ü bırakın 32 bile fazla bana .
  • quote:

Bu kartta güzelmiş 3 ekran kartına da x16 destekmi veriyor bu konudan pek anlamıyorum kusura bakmayın.

yok hocam ne kusuru yahu bilmemek değil öğrenmemek ayıptır bizde bilmiyorduk sonuçta bu işler araştırmayla birazda dil bilgisiyle istekle olan şeyler

diğer arkadaşları bilmemde bana ne sorarsan biliyorsam mutlaka cevap veririm

1X16
    2X8
    3X8

yani 2x veya 3x yaptığında hepsi 8X olacak ama onunda 16x ten farkı yok denecek kadar az x4 olsaydı o zaman çok kötüydü işte
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    doğru aslında ben 4960xin daha fazla desteklediğini sanıyordum bakmadım
  • Arkadaşlar vakit ayırıp sorularımı cevapladığınız için teşekkür ediyorum.
    Yarın vatan bilgisayara gidip kartta sorun olup olmadığını öğrenene kadar sizleri daha fazla meşgul etmek istemiyorum .
    Olduki kart problemli çıktı tavsiyelerinizi orada değerlendirip bir karar vereceğim çok teşekkürler hepinize.
  • böyle bi sistem kullanan arkadaş tutupta 7850 cf yapmayacağı için x8 epeyce farkedecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoes

böyle bi sistem kullanan arkadaş tutupta 7850 cf yapmayacağı için x8 epeyce farkedecektir

o zaman sabertooth veya rampage veya gene ye baksın
  • bence şuan kullandığı model iyi çok iyi sistem oldu diye gereksiz yükseltmeleri gözardı edemeyiz
  • Herkeze günaydın 1 saate kadar vatana gidicem ak koyun kara koyun belli olur.
  • Kartı iade ettim iki üç pinde yamukluk var dediler pinler için koruma kapağı sordular satarken bunlar böyle geliyor dediniz iade alırken kapak istiyorsunuz benden dedim koku için de normal değil dediler.
    Aynı karttan yoktu Asus aldım bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu 4820k nın boşta ve yük altında ki sıcaklık değerleri nedir çok ısınıyormu bu işlemci.

• Hocam 2011 soketler biraz fazla ısınır. 4820K nın değerlerini bilemeyeceğim de 4770 ile filan karşılaştırdığınızda biraz fark olur. Ben 3930K ile Big Bang X-Power II kullanıyorum. Boşta 35-40 derece...

• Ben su Soğutma kullanıyordum ama bu sokete bağlamak için işlem gerektirecek fazla ısınmıyorsa normal bir Soğutucu kullanayım diyordum yine bağlayacaz sanırım sıvı sistemi.

• Sıvı kullanın hocam. Artık hava soğutmanın modası geçti. Hem de zaten elinizde varmış sıvı soğutma ve gerçekten de biraz fazla ısınıyor işlemci. Sıvı kullanın yani

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.