Bildirim
4850-Vista bellek paylaşımı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
27 kişi 0 cevap -
aynı sorun bendede var kardeş 0 cevapla konu yok olmuştu -
vista kullansam bişeyler söylerdim ama kullanmıyorum(iyikide ) -
DX10 olmasa Vista'nın hiçbir esprisi yok işte ah DX10 XP de olsaydı bu sıkıntıları yaşamıcaktık
Bu arada lütfen bu konuda bilgi sahibi olan biri varsa yardım etsin, FarCry 2 de falan sıkıntı oluyo (biliyosunuzki bellek sıkıntısı var oyunda) -
-
bende 4gb ram var ve sorun yok. sp1 de oldugu gibi 3.325 görüyor dxdiag dada aynı şekilde. yaklaşık top. bellek yerine direk bellek yazıyor. -
sende yükle xp yi kurtul bu dertten -
Bilgisayarda Xp de yüklü çift işletim sistemi kullanıyorum. Ama işin garibi Xp de de 2046 olarak gözüküyo anlamadım gitti. Ramlerin hepsi 1 Gb 667 Kingston toplam 3 tane. Yanlız bitanesi yarım Ramlerden yeni çıkan ramler yarım oluyo ya. O mu sıkıntı yaptı diye düşndüm ama alakası yok yani. En iyisi ben 2x2Gb 800 mhz dual kit alaym
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X