Şimdi Ara

4870 Diamond XOC BE BIOS (CCC upto 990MHz/1200MHz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=196721

Arkadaşlar bu işten anlayan tecrübeli arkadaşlar varsa; yukarıdaki linlkte bu adamlar ne yapmış, ne demiş, ne demek istemiş, bize de anlatarak şükranlarımızı kazırlar.

Eğer bu değerler mümkünse biz nasıl yapacağız bu işi. Riskleri nelerdir...

• ekran kartına oc düşünüyorsan riva tuner ile denemende fayda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warlozka -- 15 Ekim 2008; 2:22:59 >
  • hoca olay sadece oc değil ki, adamlar bios değiştiriyor falan. bu iş bayağı bi komplike duruyor. insanın iştahı kabsrıyor bench değerleini görünce ama yeterince bilgi olmayınca da cesaret edemiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZbrCED

hoca olay sadece oc değil ki, adamlar bios değiştiriyor falan. bu iş bayağı bi komplike duruyor. insanın iştahı kabsrıyor bench değerleini görünce ama yeterince bilgi olmayınca da cesaret edemiyor.

haklısın ama o riske de değmez sonuçta güzelim ekran kartına nazar değmesin zaten hızlı bende istiyorum ama bence de riske değmez
  • http://www.mvktech.net/index.php?option=com_remository&func=fileinfo&filecatid=2747

burdaki bios ile gpu nun oc limitini 990 a kadar acmıs voltaj ve sogutman iyi ise o seviyelere test icin anlık cıkabilirsin..

ama standart fan ve voltajla o kullanıcıda öle 800-780 civarı takılırsın.. o da o hızlarda kullanıyormus zaten bb
  • quote:

Orjinalden alıntı: warlozka

quote:

hoca olay sadece oc değil ki, adamlar bios değiştiriyor falan. bu iş bayağı bi komplike duruyor. insanın iştahı kabsrıyor bench değerleini görünce ama yeterince bilgi olmayınca da cesaret edemiyor.

haklısın ama o riske de değmez sonuçta güzelim ekran kartına nazar değmesin zaten hızlı bende istiyorum ama bence de riske değmez

Hoca değmez olur mu bea.. Bu riske değer ama işi bilmek lazım. 990/1200 ne demek yaw. 1200*4=480mhz ram hızı eder. benim 4870 de gpu yusu ile, ram lere de ezontech in ramsinklerini taktım. sonra yetmez dedim altada 2400 rpm ile dönen delta fan taktım. sıcaklık değerleri süper. ve rahat duramıyorum, birşeyler yapmam lazım.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: warlozka

quote:

Hoca değmez olur mu bea.. Bu riske değer ama işi bilmek lazım. 990/1200 ne demek yaw. 1200*4=480mhz ram hızı eder. benim 4870 de gpu yusu ile, ram lere de ezontech in ramsinklerini taktım. sonra yetmez dedim altada 2400 rpm ile dönen delta fan taktım. sıcaklık değerleri süper. ve rahat duramıyorum, birşeyler yapmam lazım.

yapma hocam zaten hızlı sistemin var bir de nazarden çektirme şimdi bak illa oc tutkunu olmak başına iş açmaya değer mi?eninde sonunda bana da hastalık bulaştıracaksınız illa

• Hoca Laptop ı sattıktan sonra bu işe fena kaptırdım, özlemişim uğraşmayı kasa ile. Şimdi bi de sıvı soğutmaya geçtim hem vga hem de cpu da sıvı bloğu var ve soğutma gayet yeterli, sen gel de O.C. yapmadan dur. Şimdilik gpu yu sadece ccc ile oc yaptım ve şu anda 790/1100 ile çalışıyorum ama sıcaklıklar gayet makul. GPU 35-40 derece yük altında GPU VRM de 60 larda dolanıyor.

CPU ile alakalı millet benim board ve benim cpu nun aynısı ile 645 fsb ler yapmış hem de hava soğutma ile, ben daha 500 yapamadım su soğutmaya rağmen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.