Şimdi Ara

4870 vs gtx285 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Cool Boy

quote:

Orjinalden alıntı: Eşref_37

Ekran kartı hırs yaratan bir konu benim için param olsa ben gtx295 bile alırım.

Bu saatten sonra o kart alınmaz bence biraz uçtun. Ama GT300'lerin çıkmayacağını bilseydim gidip bende gtx 295 alırdım. GTX 295 almak boşa masraf yapmaktır bence...

Orda anlatmak istedigim benim için ekran kartı biraz hırs konusu oldu hep en performanslısını arıyorum.
    Tabikide şu anda en mantıklısı yeni seri kartları beklemek. Üst seviye bir kart alıncaksa.
    Atı 4xxx serisi kartlarında gerekli indirimi yaptıyor şu aralar. 4850 nin fiyatlarını oldukca geri çekti. Nvidianında gtx3xxx serisi cıkınca indirimler gelcektir.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Cool Boy

quote:

Ekran kartı hırs yaratan bir konu benim için param olsa ben gtx295 bile alırım.

Bu saatten sonra o kart alınmaz bence biraz uçtun. Ama GT300'lerin çıkmayacağını bilseydim gidip bende gtx 295 alırdım. GTX 295 almak boşa masraf yapmaktır bence...

Orda anlatmak istedigim benim için ekran kartı biraz hırs konusu oldu hep en performanslısını arıyorum.
    Tabikide şu anda en mantıklısı yeni seri kartları beklemek. Üst seviye bir kart alıncaksa.
    Atı 4xxx serisi kartlarında gerekli indirimi yaptıyor şu aralar. 4850 nin fiyatlarını oldukca geri çekti. Nvidianında gtx3xxx serisi cıkınca indirimler gelcektir.

Tabi teknoloji hastaları ve parası olanlar için birşey diyemem. Misal bugün GTX 295'i alıp kartın tadını çıkartır. 1 kaç gün sonra GT300'ler çıkar kartı elinden çıkartıp GT300'lere yönelir. Yeni seriler çıkmaya başlasın directX 9 ve 10 destekli ekran kartlarında fiyatlar'da aşırı derecede bir düşüş olabilir tabi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cool Boy -- 11 Haziran 2009; 17:34:07 >

• Teknolojı hastalıgım dogruda para kısmında sorun var işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eşref_37 -- 11 Haziran 2009; 17:36:59 >
  • X1950Pro'dan sonra GTX275 alsan zaten gözünü fazlasıyla doyurur bence.3 nesil birden atlıyorsunuz.
  • Şaka bir yana da gerçekten GTX275 ler şu an için verdigin parayı hak eden kart ama GTX285 için aynı şeyi söylemem için Ekstra O.C li ve özel sogutmalı modeleri varsa ABD de belki düşünülebilir o da çok fazla fiyat farkı yoksa.
  • tabikide gtx275 ama gt300 ler yolda iken istersen 192sp li gtx260 al idareten

tahminime göre gt300 ler çıkınca şimdiki kartlar 8600gt ler gibi olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahmut_cinar

tahminime göre gt300 ler çıkınca şimdiki kartlar 8600gt ler gibi olacak

Bak bu doğru işte
  • Arkadaslar yorumlar ve yardımlarınız icin cok tessekür ederim. 4870 mi gtx 285 le baslayan karısıklık galiba gtx 275 le sona ercek
  • Arkadaslar son olarak ben olaya bir boyut daha getirmek istiyorum. Peki ya gtx 275 mi hd 4890 mı desek???
  • gtx 275 amp al
  • GTX275 biraz daha performanslı ona göre fiyatıda biraz daha fazla. Aralarında pek fark da yok 2 side rakip kartlar. İla şu daha iyi şunu al diyemem. 4890 nın o.cli özel sogutmalı ilgini çeken bir modelini bulursan 4890 al ama olmasa gtx275 diyebilirim. Beniö bilmedigim modelerde vardır yurt dışında satışı yapılan diye bu şekilde söylüyorum. Karşılıklı model karşılaştırması yapsak cevap kesin olurdu.
  • peki atınin 4890 modelleri ile gtx 275 i kıyaslarmısınız??

teknik özellikler olark hep ati 4890 üstün...

saygılarımla...
  • gtx275 al..gtx 285 e o kadar para verme..son soruna ise cevabım gtx275
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdemkaraca

Arkadaslar son olarak ben olaya bir boyut daha getirmek istiyorum. Peki ya gtx 275 mi hd 4890 mı desek???

Orası sana kalmış. nVidia tarafında Physx, CUDA avantajları var. ATI tarafında ise Directx 10.1 ve düşük fiyat avantajları var. Yani tamemen senin kararına bakar bu olay
  • ama teknik özellikleri 4890ın daha üstün(o beni tereddütte bıraktı) ve ayrıca amd anakart ve işlemci alacağım için ileride iki tane atı kartta takabilirim..

geforctan iiki tane takabilirmiyim??

oyun+cad/cam programları için istiyorum...

• gtx275 mantıklı seçim ama aklıma şöyle bir olay daha geldi gtx285 de alabilirsin neden?? şöyle deyim türkiyeye göre yurtdışında bu kartlar daha ucuza geleceği için gtx285 alabilirsin ama gtx300 lerde gelecek o yüzden sanki gtx275ler daha mantıklı olabilir._?? hem SLI hem Crossfire destekleyen sadece anakart olarak x58 ler var ona göre tercih yap istersen
  • Sanki butun oklar GTX 275 i isaret ediyor gibi :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: allergyman

275 al geriye kalan paraylada gecelere ak

Bu öneri Şiddetle Tavsiye olunur
  • 4870 gtx 285 in dengi kart değildir açık fark ile 285...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.