Şimdi Ara

4870 vs gtx285

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar iki ekran kartı arasında kaldım. Sizinde takdir edeceginiz gibi ATI 4870 ve Ge Force GTX 285. Bir kac gün önce ati rx1950 pro kartımı sattım ve burdan cıkan sonuca göre yeni bi kart alacağım inş. :) Sizlerden hangi kartı neden almam gerektigini ve almamam gerektigini yazmanızı rica ediyorum. Kartı amerikadan alacagım. Son olarak anakartım msı p35 neo2 fır ve powerım 500 watt everest. herhangi bir sorun olurmu? simdiden çok teşekkür ederim

• Bu ikisi arasından GTX285 ama f/p açısından GTX275 almanız daha iyi olur.
  • Tabi ki gtx 285
    4870'e fark bile atar gtx 285... ama bence o kadar para vermenize gerek yok. GTX 275 fazlası ile yeterli gelecektir. 500w psu'da yeterli gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cool Boy -- 11 Haziran 2009; 16:50:51 >
  • 285 i aldıgım zaman anakart ve power acısından bi sorunlar karsılasırmıyım? dediğim gibi urunu usa den alacagım sorun cıktıgı zman iade şansım yok. bu kadar hızlı soruma yanıt almaya basladıgım icinde size cok ama cok tesekkür ederim...
  • şahsen bu baslıgı acana kadar karalıydım 4870 de ama forumda bir kac yazı okuduktan sonra fikrim değisir gibi oldu. genel kanı da galiba 285 ve 275 yönünde.
  • PSU nun tam olarak modelini yazabilirmisin bi bakalım.
  • power gerçek 500 watt ise yeterli olacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xfx 6950 ve MSI Afterburner...
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • psu modeli epsilon 700 500watt
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdemkaraca

psu modeli epsilon 700 500watt

Sendeki psu nun markası FSP olması lazım ve kaliteli bir psu.
  • evet fsp-epsilon olarak yazıyor kullanma klavuzunda.
  • Evet bu psu ile istedigin ekran kartını rahatlıkla kullanabilirsin bir sıkıntı yaşamasın.
  • quote:

evet fsp-epsilon olarak yazıyor kullanma klavuzunda.

power ınız yeterlidir
  • Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. peki gtx 275 ile 285 arasında yaklaşık 100 dolar fark var.Bu farkı verip 285 almaya değermi? Aldıgım zman uzun süre olarak kullanmak istiyorum yeni cıkacak oyunlarda sorun yasamadan..
  • Ekran kartı hırs yaratan bir konu benim için param olsa ben gtx295 bile alırım.
  • quote:

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. peki gtx 275 ile 285 arasında yaklaşık 100 dolar fark var.Bu farkı verip 285 almaya değermi? Aldıgım zman uzun süre olarak kullanmak istiyorum yeni cıkacak oyunlarda sorun yasamadan..

100 dolara değecek bir bir fark yok ama tercih sizin tabi biraz daha iyi olsun veririm derseniz siz bilirsiniz.
  • Yok canım o kdar da ucmaya gerek yok simdilik onun fiyatları 500 dolar civarında zaten ati 4870 ilk cıktıgında da o civardaydı gecen yazdan beri bekliyorum fiyatı düssünde alıyım diye. simdi zaman geldi ama ben galiba 285 alcam :)
  • 275 al geriye kalan paraylada gecelere ak
  • tabikide gtx285 fakat 500w psu kaldırır mı onu bilemem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eşref_37

Ekran kartı hırs yaratan bir konu benim için param olsa ben gtx295 bile alırım.

Bu saatten sonra o kart alınmaz bence biraz uçtun. Ama GT300'lerin çıkmayacağını bilseydim gidip bende gtx 295 alırdım. GTX 295 almak boşa masraf yapmaktır bence...
  • Su an icin ayırdıgım bütce en fazla 400 dolar olur herhalde. yeni cıkan bi modeli de bu fiyata bulmak cok zordur zannedersem..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.