Şimdi Ara

4870 vs gtx285 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: erdemkaraca

Sanki butun oklar GTX 275 i isaret ediyor gibi :)

ama hala tereddütlerim var...

ayrıca amd anakartla geforce bir sorun çıkarmaz değil mi??

cahilliğimi affedin

saygılarımla..
  • amannnn al gtx285 kartımda eskidi deme o zaman yoksa onu bekle bunu bekle hep bekliyoruz kaç aydır
  • GA-MA790XT-UD4P bu anakarta geforce gtx 275 ekran kartı takılabilir mi??
  • quote:

Orjinalden alıntı: aarenaa

GA-MA790XT-UD4P bu anakarta geforce gtx 275 ekran kartı takılabilir mi??

takılır . eğer amd - nvidia uyuşmaz diye düşünüyorsan yok öyle birşey
  • hocam peki bu crossfire yazıyor ATIde...

geforca da SLI....

bunların farkı ne??

crosfire birden fazla atı kartı destekliyormuş..

peki SLI ne??

ben ileride bir tane daha gfx275 alsam bu anakarta takabilirmiyim??

saygılarımla...
  • x58 yada nforce çipsetli 680i 780i 790i ve daha öncesi cipsetlerde SLI olur ama intel çipsetlilerde p35-p45 965 çipset x38 x48 ve aklıma gelmeyen birkaç çipsetde daha crossfire destekler...anakartında hem SLI hem crossfire kullanmak istiosan x58 alacaksın sadece SLI için ya x58 ya nforce çipsetli anakart alacaksın
  • hem onu hem onu kullanmak istemiyorum...

ben amd anakartı alınca bu SLI özelliğinden faydalanamıyor muyum??

bu ne ki?

ayrıca yardımların için saol...
  • quote:

hem onu hem onu kullanmak istemiyorum...

ben amd anakartı alınca bu SLI özelliğinden faydalanamıyor muyum??

bu ne ki?

ayrıca yardımların için saol...

çipsetler uyuşmuyor ondan yapılmıyor . crossfireli anakartta sli yada sli li anakartta crossfire ...

amd anakartlarda sli den faydalanman için "nforce" çipsetli bir anakart alman lazım
  • peki hocam sli ne??
  • quote:

peki hocam sli ne??

sli ; nvidia kartlarla crossfire yapmaktır 2-3 tane kartı bir araya getirir daha yüksek performans alırsın
  • ya konuyla alakası yok ama ben pc topluyorumda..saolasın yardım ettin ekran kartı konusunda...

işlemcim ve anakartım ve birde ramim nasıl acaba?

fikirlerini öğrenmek isterim...

AMD Phenom II Quad Core X4 955 (3.2GHz, 8192KB, AM3) ,,,,,GIGABYTE GA-MA790XT-UD4P (AMD 790X, GLAN, SATA, AM3) ve KINGSTON HyperX DDR3 1600 4096MB (2x1024MB) Dual Kit((veya OCZ DDR3 1333 4096MB (2x2048MB) Platinum))

teşekkürler...
  • quote:

ya konuyla alakası yok ama ben pc topluyorumda..saolasın yardım ettin ekran kartı konusunda...

işlemcim ve anakartım ve birde ramim nasıl acaba?

fikirlerini öğrenmek isterim...

AMD Phenom II Quad Core X4 955 (3.2GHz, 8192KB, AM3) ,,,,,GIGABYTE GA-MA790XT-UD4P (AMD 790X, GLAN, SATA, AM3) ve KINGSTON HyperX DDR3 1600 4096MB (2x1024MB) Dual Kit((veya OCZ DDR3 1333 4096MB (2x2048MB) Platinum))

teşekkürler...

o.c.z ram al parçaları güzek saçmişsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 12 Haziran 2009; 1:09:27 >
  • 10dkka önceye kadar oczydi ama kingstonun rami 1600mhz,, ocznin 1333mhz..(ocznin 1666lığı pahalı)

ondan değiştirdim...

niye ocz?çok mu fark var?ben 256lık kingston kullanıyorum ve memnunum da..

saygılarımla...
  • GTX 275 ile baya baya herkes GTX 285 ile ayni kart yorumu yapip duruyordu. ondan sonra GTX 275 AMP geldi ooo ezer bu kart yorumlari falan dondu ucuz kart meselesi falan da filan.. ama GTA IV testlerinde acikca belli etmis kendini 275... 285 net sekilde ustun bu oyunda.. 285 amp daha da belirgin bicimde ustun. 1920x1080 oynadigim icin 275 kafadan iptal oldu artik. hatta bu testleri gordum kendi kartimi satistan cektim. paran varsa satici da bulursan XFX 285 XXX ya da 285 AMP bulabilirsen krallar gibi oynarsin bu makineyle her oyunu. 275 AMP bile tokezlemis abi gayet de GTA IV'te. testlerde bariz belli ediyor hem de patch updateli butun grafik optionlari acik halde.. demek ki kullanmadan kendin teste tabi tutmadan yorum yapmayacaksin fazla. adamin teki de gelmis 400 tl veririm 285 e diye mesaj atmis.. okusun bunlari da utansin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: g.adr

GTX 275 ile baya baya herkes GTX 285 ile ayni kart yorumu yapip duruyordu. ondan sonra GTX 275 AMP geldi ooo ezer bu kart yorumlari falan dondu ucuz kart meselesi falan da filan.. ama GTA IV testlerinde acikca belli etmis kendini 275... 285 net sekilde ustun bu oyunda.. 285 amp daha da belirgin bicimde ustun. 1920x1080 oynadigim icin 275 kafadan iptal oldu artik. hatta bu testleri gordum kendi kartimi satistan cektim. paran varsa satici da bulursan XFX 285 XXX ya da 285 AMP bulabilirsen krallar gibi oynarsin bu makineyle her oyunu. 275 AMP bile tokezlemis abi gayet de GTA IV'te. testlerde bariz belli ediyor hem de patch updateli butun grafik optionlari acik halde.. demek ki kullanmadan kendin teste tabi tutmadan yorum yapmayacaksin fazla. adamin teki de gelmis 400 tl veririm 285 e diye mesaj atmis.. okusun bunlari da utansin.

zaten o kartı satman hata . daha yeni almışsın o kadar para verip satmaya çalışıyorsun zararına. bırak dursun oyunlarda şov yapsın kart

• quote:

Orjinalden alıntı: K.Kahriman

quote:

GTX 275 ile baya baya herkes GTX 285 ile ayni kart yorumu yapip duruyordu. ondan sonra GTX 275 AMP geldi ooo ezer bu kart yorumlari falan dondu ucuz kart meselesi falan da filan.. ama GTA IV testlerinde acikca belli etmis kendini 275... 285 net sekilde ustun bu oyunda.. 285 amp daha da belirgin bicimde ustun. 1920x1080 oynadigim icin 275 kafadan iptal oldu artik. hatta bu testleri gordum kendi kartimi satistan cektim. paran varsa satici da bulursan XFX 285 XXX ya da 285 AMP bulabilirsen krallar gibi oynarsin bu makineyle her oyunu. 275 AMP bile tokezlemis abi gayet de GTA IV'te. testlerde bariz belli ediyor hem de patch updateli butun grafik optionlari acik halde.. demek ki kullanmadan kendin teste tabi tutmadan yorum yapmayacaksin fazla. adamin teki de gelmis 400 tl veririm 285 e diye mesaj atmis.. okusun bunlari da utansin.

zaten o kartı satman hata . daha yeni almışsın o kadar para verip satmaya çalışıyorsun zararına. bırak dursun oyunlarda şov yapsın kart

vazgectim abi satmiyorum hatta ucuzlasinlar dx 11 in getirisi goturusune gore 2. yi de alip sli bile basarim ne de olsa 6 ay sonra ucuzlayacak kart.. gtx 295'de ucuzlayacak o zaman.. 295'i darmaduman ettigi icin sli modunda, ucuzlayinca aldiginda kral performans verir:)

• quote:

vazgectim abi satmiyorum hatta ucuzlasinlar dx 11 in getirisi goturusune gore 2. yi de alip sli bile basarim ne de olsa 6 ay sonra ucuzlayacak kart.. gtx 295'de ucuzlayacak o zaman.. 295'i darmaduman ettigi icin sli modunda, ucuzlayinca aldiginda kral performans verir:)

ben zaten yok 2 kat performans verecekmiş yok ezecekmiş inanmıyorum bu olaylara gt300 de olsun hd58xx olsun daha iyi olacakları kesin ama bu kadar değil

• İki kart arasında hiç düşünmeden tabiki GTX 285 GTX 285'in piyasada rakibi yok tek gpu'lu ekran kartında dünyanın en hızlı ekran kartı
  • quote:

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. peki gtx 275 ile 285 arasında yaklaşık 100 dolar fark var.Bu farkı verip 285 almaya değermi? Aldıgım zman uzun süre olarak kullanmak istiyorum yeni cıkacak oyunlarda sorun yasamadan..

mönitörünüz ve cpunuzu merak ettim e8500 işlemci default hızlarında bazı oyunlarda 4870 in hızını kesiyor (1680*150 ultra high da rivatunerden bakarım genelde) eğer hd monitörünüz yoksa ve almayacaksanız gtx275 rahat rahat yeter aslında 4870 bile rahat yeter fakat cpu ve istediğiniz çözünürlük önemli çünkü bende 4870 imi alınca herşeyi çalıştırıp rahat oynamayı düşünüyordum ama bazı oyunlar max çöz de sistemi kastırıyor ve keşke şöyle yapsaydım dediğim oluyor. ayrıca forumda gtx275 ve gtx285 ve 4870 in dahil olduğu benchmark sonuçları var

• quote:

Orjinalden alıntı: my_sweet_shadow

quote:

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. peki gtx 275 ile 285 arasında yaklaşık 100 dolar fark var.Bu farkı verip 285 almaya değermi? Aldıgım zman uzun süre olarak kullanmak istiyorum yeni cıkacak oyunlarda sorun yasamadan..

mönitörünüz ve cpunuzu merak ettim e8500 işlemci default hızlarında bazı oyunlarda 4870 in hızını kesiyor (1680*150 ultra high da rivatunerden bakarım genelde) eğer hd monitörünüz yoksa ve almayacaksanız gtx275 rahat rahat yeter aslında 4870 bile rahat yeter fakat cpu ve istediğiniz çözünürlük önemli çünkü bende 4870 imi alınca herşeyi çalıştırıp rahat oynamayı düşünüyordum ama bazı oyunlar max çöz de sistemi kastırıyor ve keşke şöyle yapsaydım dediğim oluyor. ayrıca forumda gtx275 ve gtx285 ve 4870 in dahil olduğu benchmark sonuçları var

islemcim q9650 monitorum ise philips 170xfb

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.