Şimdi Ara

4870 yazıklar olsun :S (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

karti kullanan arkadas bence basligi degistirsen iyi olur zaten yukarida diger arkadaslar sana sorunu belirtmis sen 4870 kullaniyorsun ben 4850 Turbo Crossfire kullaniyorum ancak goruntu hala ayni bu sorun kartlik bir sey degil bu oyundan kaynaklanan bir sey bana gore bu oyunun diger serileri birbirine karistirip EA nin ortaya melez bir oyun cikarmasindan kaynaklaniyor
  • harbiden çok dandik bir oyun hele GRID i oynadıktan sonra.Ne grafik olarak doyuruyo nede oynanabilirlik.Kontroller desen Most Wanted daha iyiydi.Bunlar resmen bizi enayi yerine koyuyorlar.parayı çöpten buluyoruz sanıyorlar.yazıklar olsun koca EA ya.bu arada sen o ekran kartını bana gönder ben sana FIFA 09 u sorunsuz oynatacak kartı yollarım
  • Bak kanka sen gridi kur ve oyna bakalım onda da aynı sorunu yapıyormu ? Birde sharpness denilen bir olay var bazı oyunlarda ve ekran kartı ozelliklerinde yani hepsi full her zaman için her şey en ii demek degildir.4870 super otesi bir kart ben oyle biliyorum.Sen bence ayarlarına bir bak.
  • KArtla bi alakası uzaktan yakından yok oyun grafik bakımından fiyaskonun önde gideni.
  • distance la ilgili undercover dan kaynaklanan bi sorun olabilir hiç oynamadım.

fileler gölgeler tırtıklı felan meselesine gelince, bazı oyunlarda böylesi fazla tırtıklanma oluyor ve oyun ayarlarından giderilemiyor. o zaman ati tray tools gibi bi progeam kullanabilirsin veya catalyst de işini görür ama her oyunda bu bahsettiğim programlarla ayar yapma bazı oyunlarda fazla filtre göz çıkarır. uzak taki nesnelerin tırtıklı olmasını engellemek için af(antisotrofik filtre) kullan ki aa dan daha az kasan ve çok iyi sonuç veren filtredir.
    ati tray tools ile uygulamaya özel profil hazırlayıp kaydedebiliyorsun oyunu açınca direk o ayarları kendi yapıyor ama biraz kurdala programı, oyundan çıkınca eski ayarlara dönmesini sağlayacak ayarı da yapman lazım, oyun profili ile hazır porfil yapmayı karıştırma. yoksa her oyun için geçerli olur yaptığın profil ki cryss gibi kasan oyunlarda sıkıntı yaşatır buda.

• ne yazıkki oyundan kaynaklanıyor (4870 tede böyle olursa diğer kartlar napsın yoksa demi yani) bendede 8800 amp e8400 var 45 fpsnin üstüne çıkamıyorum oyun içerisinde ara menülerde 150 ye fln çıkıyor oyunun ilk loading sahnesinde 850 fps oluyor abartmıyorum bazı oyunların loading ekranlarında 750-900 arası fps alıyorum
    farcrydan örnek ss:
    http://img116.imageshack.us/my.php?image=farcry2008120613325904zf9.jpg
    http://img117.imageshack.us/my.php?image=farcry2008120613392565ic3.jpg
    NEED FOR SPEED UNDERCOVERDAN bir kaç ss:
    http://img386.imageshack.us/my.php?image=nfs2008113019005656cu9.jpg
    buda oyun içinden bi kare 25 fps nin üstüne çıkamadım:
    http://img234.imageshack.us/my.php?image=nfs2008120710475758kk4.jpg
    vsync kapalı anti-alias kapalı diğer bütün ayarlar low da shadow kapalı 1204*720 çözünürlükte ne yazıkki bu durumda halbuki çok iyide grafik yok oyunda işlemcinin sıcaklığını çok fazla artırıyor 20-25 derece bi artış var (elimle değil everest ultimate ile ölçtüm)

• Oyuna yazıklar olsun deseydin daha uygun olurdu. Race Driver Grid yükleyip onda gör grafikleri.
  • Oyun orjinal olmadığı için olan bir sorun oldugunu iddia edenler var.crack stabil değilmişşş.. diye duydum.
    zaten oyun 5 para etmez.race driver grid oyna süper grafik heyecan var.
  • Ne oyunun orjinalliği ne kart.. oyun b0m b0k.. boyle bir oyun yapan sevgili EA çalışanlarına soruyorum, araba yarışı yapıyorsunuz , hiç mi GRID oynamaz insan..Bumudur yani GRID'den sonra yapacağınız oyun. Neyse zaten ProStreet 'de de DIRT hüsranına uğramışlardı bişey beklememek lazım EA'dan artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strafor -- 7 Aralık 2008; 12:36:38 >
  • quote:

uzak taki nesnelerin tırtıklı olmasını engellemek için af(antisotrofik filtre) kullan ki aa dan daha az kasan ve çok iyi sonuç veren filtredir.

Anti-aliasing ile anisotropic filtering'in konumları farklıdır. Anisotropic filtering'in daha az kasmasının bir önemi yok, yani.

Ki anti-aliasing içinde bir de adaptive AA denen şey var. Bazı noktalar için adaptive açmanız gerekir. Normâl AA bir işe yaramaz o noktalarda.

-------

Başlığı da değiştirin lütfen.

Moda oldu, alâkasız şeylerde 4870'in ismini kullanarak başlık açmak.

Fanatiklere fırsat tanımayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 7 Aralık 2008; 12:39:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

quote:

uzak taki nesnelerin tırtıklı olmasını engellemek için af(antisotrofik filtre) kullan ki aa dan daha az kasan ve çok iyi sonuç veren filtredir.

Anti-aliasing ile anisotropic filtering'in konumları farklıdır. Anisotropic filtering'in daha az kasmasının bir önemi yok, yani.

Ki anti-aliasing içinde bir de adaptive AA denen şey var. Bazı noktalar için adaptive açmanız gerekir. Normâl AA bir işe yaramaz o noktalarda.

-------

Başlığı da değiştirin lütfen.

Moda oldu, alâkasız şeylerde 4870'in ismini kullanarak başlık açmak.

Fanatiklere fırsat tanımayın.

tabiki aynı şeyler değil aa ve af. af uzaktaki nesneleri netleştirdiği için daha faydalı bana göre hemde az kasıyor. yani grüntüye çok iyi etki etmesine rağmen performansıda fazla etkilemiyor. yüksek çözünürlüklerde aa ya gerek kalmaz etkisi fazla hissedilmez ama af her zaman hissettirir.

• bekorok
    çabuk sil o oyunu,
    grid,dirt oyunlarını oynuyorum ben cok iyi
  • hocam oyun mu o yaa ..
    tdu yu kur tadını çıkar..
  • Bu oyunu tırtıksız, göze hoş gelecek şekilde oynamak istiyorsanız Catalyst'ten wide-tent 8x AA'ı etkinleştirin. Performans'ı götürüyor ama oynanmayacak kadar değil. En azından daha "şekil" bir görsel durum ortaya çıkıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bekorok

son yolladıgıma bir bak orada bina yokken biraz ilerleyince birden belirmesi normalmi yani??

aynı olay battlefield 2 de vardı helikopter kullanırken yukarıdan haritaya bakınca haritanın uzak kalan yerleri sis olarak gözükyordu yaklaştıkça açılıyordu ekran kartının belleğinde yer kaplamaması için performansı için öyle yapılıyodu ve grafik ayarlarından ayarlanıyordu
  • yeter artık şu hd48.. serisine laf ata ata bitiremediniz biosunu flashlıyorsunuz kart elinizde kalıyor lanet olsun 4870 oc yapamıyorsunuz lanet olsun 4870 dandirik bir oyun var grafikleri vasat daha optionsda ayar yapmasını bilmiyorsunuz lanet olsun hd4870 walla atiye acıyorum bu kullanıcılardan çektiği var
  • Millet kafayı yedi karta b.k atıp duruo forumu kirletme arkdaşım bişeyden anladıın yok almayın o zmn almayın kartla oyunun ne ilgisi var bu kadar mı ç.akmıyosunuz ya bayram bayram deli oldun gene
  • Oyuna laf atanlar oynayamadıkları için bunları söylüyorlar ama oyun güzel biraz yüksek ayarlarda grafiklerde güzel birtek aa desteği olmaması kötü o kadar
  • Başlığı değiştir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bekorok

Bakın burada en soldaki işaretledigim yuvarlagın içinde bina yok ama biraz ilerleyince orada bir bina cıkıyor ve diger işaretledigim yerlerdeki görüntünün vasatlıgına bakın bu normalmi??

Ayrıca o dediğin olay bi çok oyundada olmakta...Gta mesela sen zannediyormusun görmediğin yerler falan full açık?Gİderken hep açıyor...Güzel olan bunu sana farkettiremeden yapması..Bazı oyunlarda bu düzeyde oluyor bu kartla alakalı bir şey değil bu kadar abartmana gerek yok......

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.