Şimdi Ara

4870kullanan arkadaslar acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaslar 512 mb sahappire 4870 vga kart aldım ama kart oyunlarda donma yapıyor kartı geri vermeyi düşünüyorum uzunca arastırmnama ramen bir cözüm bulamadım 4870 kart kullanan arkadaslar kullandıkları marka ve bilgi verirseler genelinde mi bu sorun var acaba cün kü bir cok markada aynı sorun cıkmıs asus 4870 kullanan varmı varsa bilgi versin aklımda ki suan o 10 günüm var deyisim icin lütfen bilgili arkadaslar yardım etsin

arkadaslar aynı oyunları eski kartımda oynuyodum sorun yok tu yani sorunun kartta oldugu ihtimali daha yüksek cok cün kü ne hikmetse crysis haric bütün oyunlarda karelenip donuyo ve reset ten baska care kalmıyo yardımlarınızı beklıyorum

• kardeş bu sorunu yaşıyan bi sürü arkadaş oldu fazla bilgi veremiyecem 4870 kullanıyorum xpertvision daha bi sorunla karşılaşmadım drieverım 8.6
    eyer 8.9 yüklediysen 8.7 8.6 falan deniyebilirsin
  • Arkadaşım yapabileceğin bir iki işlem var, eğer ki düzelmezse kartını servise götür...

Birincisi; ati'nin power play denen zımbırtısı, yani 2d ve 3d' deki ayrı çekirdek hızları (500mhz ve 750mhz)
    CCC'den profil oluşturup bu profili editleyerek bunu yapabilirsin 2d hızını 750mhz'e çek, forumda detaylı olarak anlatılıyor...

İkincisi Sapphire'in kendi sitesinden 4870 için çıkardığı biosu bulup ekran kartını flashlaman, bu da forumda ve Sapphire'in kendi sitesinde anlatılıyor...

Bende de aynı marka 4870 vardı, değişime verdim... Umarım işin çözülür
  • arkadaslar bende daha yeni 512 mb sahappire 4870 aldım 1 haftadır kullanıyorum herhangi bir sorunla karsılaşmadım insallahda karşılaşmam yanlız 3dmark 2006 yaptım 12000 puan aldım biraz az geldi bana şizde de az degilmi sistemim e6750 ve 2Gb 800 mhz ram MSI p35 patınıum anakartım var her sey default ayarda bana az gibi geldi bu skor
  • hocam en iyi çözüm gt260ile değiştirmen bence.bende 4870 i düşünmüştüm ama neredeyse her alan bi sorunla karşımıza çıkıyor.nvidia daha sorunsuz tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahmut_cinar

hocam en iyi çözüm gt260ile değiştirmen bence.bende 4870 i düşünmüştüm ama neredeyse her alan bi sorunla karşımıza çıkıyor.nvidia daha sorunsuz tavsiye ederim

Ne dedin sen yahu, üşüşürler şimdi başına
  • yeni biosla ekran kartını flashlayıp sorunlarını çözenler var . mesela juveline nickli kullanıcı .

http://forum.donanimhaber.com/m_26787012/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tsk ler arkadaslar cevaplar icin biyos flaslarken bi sorun olursa garantiden cıkmaz mı ve daha alalı 3 gün oldu bu riske girmeye deyermi
  • arkadaslar asus 4870 sogutması nasıl tasarım farklı bilgisi olan varmı onu düşünüyomdeyisim diyom asus 4870 le
  • quote:

Orjinalden alıntı: humanya

tsk ler arkadaslar cevaplar icin biyos flaslarken bi sorun olursa garantiden cıkmaz mı ve daha alalı 3 gün oldu bu riske girmeye deyermi

Aldığın yere bağlı, ben Vatan'dan almıştım, eğer değiştirmezseniz bios flashlıycam, garantiden çıkacak dedim, yok çıkmaz dediler

Bence geri götür ve grafik testleri iste, eğer kabul ederlerse Asus 4870 veya GTX 260'a geçersin... Gerçi Asus'ta aynı model ama kitlenme problemi daha az sanırım... Arada yalnız bariz fiyat farkı var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charcharodon carcharias -- 10 Ekim 2008; 12:04:07 >
  • ayrıca burdaki shappire 4870 videosunu izledim karar verdim almaya fakat testlerde aldıgı basarılı sonuclarıda bi türlü göremedim 3d mark 06 da 1200 civarı puan alıyo hala oglu 9800 gtx+ aldı o kart bile 1200 puan alıyo nası is bu ya
  • quote:

ayrıca burdaki shappire 4870 videosunu izledim karar verdim almaya fakat testlerde aldıgı basarılı sonuclarıda bi türlü göremedim 3d mark 06 da 1200 civarı puan alıyo hala oglu 9800 gtx+ aldı o kart bile 1200 puan alıyo nası is bu ya

bende zamanın da x1950proyu videosunu izleyerek almıştım ammaaaa
  • quote:

mrb arkadaslar 512 mb sahappire 4870 vga kart aldım ama kart oyunlarda donma yapıyor kartı geri vermeyi düşünüyorum uzunca arastırmnama ramen bir cözüm bulamadım 4870 kart kullanan arkadaslar kullandıkları marka ve bilgi verirseler genelinde mi bu sorun var acaba cün kü bir cok markada aynı sorun cıkmıs asus 4870 kullanan varmı varsa bilgi versin aklımda ki suan o 10 günüm var deyisim icin lütfen bilgili arkadaslar yardım etsin

arkadaslar aynı oyunları eski kartımda oynuyodum sorun yok tu yani sorunun kartta oldugu ihtimali daha yüksek cok cün kü ne hikmetse crysis haric bütün oyunlarda karelenip donuyo ve reset ten baska care kalmıyo yardımlarınızı beklıyorum

Flash ile falan uğraşma. Garanti dışı kalır. Kartı bozabilirsin de.

Anlattığına göre zaten bozukmuş. Hemen değişim yaptır. Fark vererek GTX 260 alınabilir. Buna değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 10 Ekim 2008; 14:19:43 >

• Bios flashlamayı bilmiyorsanız ; bilen birine yaptırınız . Hatta teknik servisine götürün onlar yapsınlar .
  • quote:

Orjinalden alıntı: ser_ka_n

Bios flashlamayı bilmiyorsanız ; bilen birine yaptırınız . Hatta teknik servisine götürün onlar yapsınlar .

Teknik servis dediğiniz yetkili teknik servis değil. Onlar yapsa da garanti dışı kalır. Kart değiştirilmeli veya garantiye gönderilmeli.
    Garantide bile biosa dokunmazlar, ki biz niye dokunalım. Üstelik kart yeni alınmışsa. Üstünden uzun süre geçtiyse belki olabilir.
  • bios flaslama banada mantıksız geldi cün kü kartı 4 güm önce aldım deyisim hakkım var bu riske girmem ama ne alıyım o konuda kararsızım tavsiyeleri bekliyorum
  • HIS 4870 1 GB modelini kullanıyorum ve herhangi bir problem yaşamadım. Asus kalitelidir ama pahalıdır, bence fiyatını hak edecek kadar da bir getirisi yoktur. Eğer başka bir 4870 ile değişim yapacaksanız HIS marka tercih edebilirsiniz.
  • Gigabyte , Diamond , Club3D , Asus , Gainward gibi markalarda da benzer sorunlar olduğunu şurada

http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=260&threadid=98860&STARTPAGE=1&FTVAR_FORUMVIEWTMP=Linear

okumuştum .

Sapphire çıkarttığı bios ile bu sorunların üstesinden geldi , ama diğer markaların durumunu bilmiyorum .

HIS hakkında bende bu meyanda bir şey duymadım .
  • slm arkadaslar kartı göütrdüm geri verdim ve revizyon 2.0 shappire gelmis ellerini onu aldım su an ıcın bı sorun yok kart cok ıyı sanırım dıyer kartta sorun vardı bunda heran gı bır problemle daha karsılasmadım
  • Yeminle bu 48xx Serisinden Bıktık Ya..Nedir bu Milletin Bu Ekran Kartlarından Çektiği... Ben 4870 Almayı Düsünüyordum Taaki Bu Foruma Bakana Kadar Şu Andaki Ekran Kartım Zotac 260 10 numara ekran kartı Hiç Bir Sorun Yok Nvidiadan Şaşmamak lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.