Şimdi Ara

4890 + 5870 sizce olurmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar burdaki pek çok forum konusundan birçok şey öğrendim şimdi bir konu hakkında bilginize ihtiyacım var elimde Hd 5870 ekran kartı var birde eski kartım Hd4890 var bunların ikisini crosfire ile bağlasam bana bir artısı olur mu ? anakartım asus crosshair formula 4 ekran kartlarım sapphire hd4890 ve his Hd5870 sizce birlikte çalışırlarmı ve bana performans anlamında birşey kazandırır mı ? işlemcim amd 1090t BE.. yardımcı olan arkadaşlara şimdisen çok teşekkürler..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• onlar cros olmaz zaten usta 5870 58** serisi ile cros olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtr57

onlar cros olmaz zaten usta 5870 58** serisi ile cros olur

dostum bende o şekilde olur biliyordum ama yabancı forumlarda 4890+5870 cf working yani çalışılyor gibi şeyler okudum tabi tam manasıyla birşeyler öğrenemedim burada net bi bilgi edineyim dedim .. saolasın ..
  • satıyomusun 4890 nı
  • dostum satma gibi bir fikir aklıma hiç gelmemişti ama kullanamayacaksam neden olmasın .. ama inan ki piyası nedir ne değildir hiç bilgim yok ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanunsuz_x

dostum satma gibi bir fikir aklıma hiç gelmemişti ama kullanamayacaksam neden olmasın .. ama inan ki piyası nedir ne değildir hiç bilgim yok ..

garantisi de varsa 2.elde taş çatlasın 30 tl eder o da kargoyu sen ödersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zıp.Zıp

quote:

dostum satma gibi bir fikir aklıma hiç gelmemişti ama kullanamayacaksam neden olmasın .. ama inan ki piyası nedir ne değildir hiç bilgim yok ..

garantisi de varsa 2.elde taş çatlasın 30 tl eder o da kargoyu sen ödersen

sanırsam 300 tl demek istedin?!

bu arada sanırsam cf olmazlar.en basitinden birisi dx 10.1 diğeri ise dx 11 destekli.uyumsuz olacaklardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abazzers -- 27 Haziran 2011; 1:42:53 >

• quote:

arkadaşlar burdaki pek çok forum konusundan birçok şey öğrendim şimdi bir konu hakkında bilginize ihtiyacım var elimde Hd 5870 ekran kartı var birde eski kartım Hd4890 var bunların ikisini crosfire ile bağlasam bana bir artısı olur mu ? anakartım asus crosshair formula 4 ekran kartlarım sapphire hd4890 ve his Hd5870 sizce birlikte çalışırlarmı ve bana performans anlamında birşey kazandırır mı ? işlemcim amd 1090t BE.. yardımcı olan arkadaşlara şimdisen çok teşekkürler..

fantazi peşinde gördüm seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: fero01

quote:

arkadaşlar burdaki pek çok forum konusundan birçok şey öğrendim şimdi bir konu hakkında bilginize ihtiyacım var elimde Hd 5870 ekran kartı var birde eski kartım Hd4890 var bunların ikisini crosfire ile bağlasam bana bir artısı olur mu ? anakartım asus crosshair formula 4 ekran kartlarım sapphire hd4890 ve his Hd5870 sizce birlikte çalışırlarmı ve bana performans anlamında birşey kazandırır mı ? işlemcim amd 1090t BE.. yardımcı olan arkadaşlara şimdisen çok teşekkürler..

fantazi peşinde gördüm seni

dostum fantazi değil de boş boş yatıyo emektar ekran kartı belki bi işe yarar demiştim ama sanırım cf işi olmayacak bari ufak çaplı bi makina toplayıp bi garip sevindirecez olsun o da güzel..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.