Şimdi Ara

4890 yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 4890 in uzerindeki 3led neden yaniyo olabilir makina 2 sn de bir makina res atiyo.......
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Sistem bileşenlerini detaylı olarak yazarsan daha kolay yardımcı olabiliriz. Tahminimce power yetmiyor yada kablodan kaynaklanan problem..
  • guc kablolarini taktin mi iki tane olacak.guc kaynagi marka model nedir?yeni baslayan bir sey mi karti yeni mi taktin?guc kaynagi yeterli ve yeni baslayan bir seyse format atmayi dene.
  • power supply silverstone 1200vatt bu arada ilk defa yapiyo bunu ama format atamam cunku 2 sn de bir res atyor
  • arkadaslar yardim eden yokmu
  • 2 sn. de bir reset atıyorsa xp hiç başlatılmıyor yani. Bu durumda kartı bir başka makinede denemen gerekebilir, öncedende yapmadığına göre başka bir bileşende de problem olabilir.
  • Kardeş anakart ve belleklerini yazar mısın...
  • 3 tane led reset attığı için yanıyor zaten işlemcin ısınıyor olabilir fanları felan kontrol et reset tuşu takılı kalmış olabilir reset atarken mavi ekran hatası veriyormu
  • ekran hic gelmiyo ki kirmizi hata ledleri yaniyo
  • windows acilinca reset atiyor sandim daha acilista yapiyorsa kesin sorun ve baska parcalardan oldugunu sanmiyorum onceden yapmiyordu diyorsun kablolarini filan da duzgun takmissindir zaten.sendeki kartin kardesi 4870 icin o isiklarin anlami suymus sonmuyorsa sorun var demektir.

D1601 - Red LED On, shows critical temperature fault

D1602 - Red LED On, shows External power connector A was removed

D1603 - Red LED On, shows External power connector B was removed

D601 - Red LED On, shows critical Core power fault

4870 3 led diye aratirsan baya baslik bulabilirsin mosfet isinmasi ve psu yuzunden demisler senin psu fazla bile o zaman birincisi olabilir genelde garantiye gonder demisler sen de ugrasma istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 15 Temmuz 2009; 22:56:52 >
  • ya ben bundan once gtx260 vardi onun driver i duruyo hala belkide o driver bios a bi ayarlar girdi anakart da tempeture uyarisi veriyo garip valla ve iki tane sldim cross icin ikisindede ayni hatayi yapmasi ayri bi garip
  • Sana 1500 kere sistem bileşenlerini sormuşlar, cevap vermemişsin. Sonra yardım eden yok mu diyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .45 ACP

windows acilinca reset atiyor sandim daha acilista yapiyorsa kesin sorun ve baska parcalardan oldugunu sanmiyorum onceden yapmiyordu diyorsun kablolarini filan da duzgun takmissindir zaten.sendeki kartin kardesi 4870 icin o isiklarin anlami suymus sonmuyorsa sorun var demektir.

D1601 - Red LED On, shows critical temperature fault

D1602 - Red LED On, shows External power connector A was removed

D1603 - Red LED On, shows External power connector B was removed

D601 - Red LED On, shows critical Core power fault

4870 3 led diye aratirsan baya baslik bulabilirsin mosfet isinmasi ve psu yuzunden demisler senin psu fazla bile o zaman birincisi olabilir genelde garantiye gonder demisler sen de ugrasma istersen.

öncelikle sistem bileşenlerini yaz sonra .45 ACP nin yazdığı led hata kodlarını kontrol et

• arkadaşllar sorunu buldum işlemci soketine oturmamış. bu sebeple vgayı taktığımda düzensizlik veriyormuş
    YARDIMLARINIZ için teşekkürler

İŞTE bunlarda resimleri
     4890 yardim

4890 yardim

4890 yardim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barlas91 -- 16 Temmuz 2009; 12:15:35 >

• Şeklinde yapmışsın hani. 2 tane 4890 vaybe. Valla biraz reklam var resimlerde Birde anakarta 2 tane 4890 takınca veri yolu 8x mi oluyor 16x mi? anakartının modeli nedir acaba
  • USB ve sata 3.0 dan önce böyle kasalar yapmak toplamak mantıklımı pk bilmem zira veri transfer hızları insanı hayran bırakıyor bu teknolojilerin. Gerçi ekran kartı direk alakası olmasada, insan sisteminin eskidiğini düşünüyor Yenileri görünce
  • Anakart ga-ma 790FXT ud5p Bu arada begendiğinize sevindim daha iyileri sizin olur inşallahh....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.