Abi ben anlamıyorum 49 ytl değilmiydi bu 256kbit(!) adsl... a.k. telkomu 54,75 ytl takmış faturada.. 5,75 milyon neyin nesi?? Bimiyorum kaçıncı açılışı bu yazının burda forumu kirlettiğim için özür dilerim ama telekoma patlamadan önce bi sormak istedim sizlere.. nedir bu ne değildir ? içine edeyim böyle ADSL ya... kaplo kopuk doğru düzgün nete giremiyoruz herifler bi de 5,75 YTL takıyo bize.. Bu böyle olmuycak ama ya.. Bi ton para ver modem al, port parası öde.. bilmem ne öde.. kablo kopsun nete gireme bi de üstüne fazladan fatura öde.. Ya limitliye geçeyim diyordum ama o daha sakat galiba, a.k. telekomu onlara daha fazla sokuyormuş faturada.. Kime gitsem? Kimi dövsem? kimi kime şikayet etsem? Tekelden çıksın artık bu iletişim sektörü ya.. Kafam bozuldu iyice..
hey allahım yaa bizede gönderirler simdi bilmem nekdr ytL..vaLLa bu kez ben koparırım o kabLoları.ne hizmet var nede baska bise ama YtL lere geLince verdigi hizmette üstüne yok.. ak teLekom.özelle$ artik
bana bu ay 49 YTL geldi.
bağlantı ücretini peşin mi ödedin, taksitle mi ödüyosun? belki o fark ediyodur. bana iki aydır 49YTL geliyor.
quote:
Orjinalden alıntı: malinux
Abi ben anlamıyorum 49 ytl değilmiydi bu 256kbit(!) adsl... a.k. telkomu 54,75 ytl takmış faturada.. 5,75 milyon neyin nesi?? Bimiyorum kaçıncı açılışı bu yazının burda forumu kirlettiğim için özür dilerim ama telekoma patlamadan önce bi sormak istedim sizlere.. nedir bu ne değildir ? içine edeyim böyle ADSL ya... kaplo kopuk doğru düzgün nete giremiyoruz herifler bi de 5,75 YTL takıyo bize.. Bu böyle olmuycak ama ya.. Bi ton para ver modem al, port parası öde.. bilmem ne öde.. kablo kopsun nete gireme bi de üstüne fazladan fatura öde.. Ya limitliye geçeyim diyordum ama o daha sakat galiba, a.k. telekomu onlara daha fazla sokuyormuş faturada.. Kime gitsem? Kimi dövsem? kimi kime şikayet etsem? Tekelden çıksın artık bu iletişim sektörü ya.. Kafam bozuldu iyice..
abim yaa şu faturadaki ücretleri ayrıntılı olarak yazarmısın buraya bizde bilgilenelim, bizde bizimkileri yazarız bakalım fark nereden kaynaklanıoyr...
128ken almıştım ben peşin ödemiştim.. geçen ay da 49 ödemiştim (eminim) yoksa bunlar bana bi daha mı bağlantı ücreti geçiriyor...
Telekoma düzülmeye alıştık.Başka çaremizde yok.Ben bu ay 35 ytl beklerken 45 ytl geldi.Kotalı kullanıyorum ama sanki sınırsız ın parasını alıyor benden. Telekom A.K
bana da 54,75 geldi
quote:
Orjinalden alıntı: malinux
Faturayı ayrıntılı istemişsiniz de o da ayrı bir dert.. Gelmiyor, hiç gelmedi a.k. ADSL faturası. İlk faturamı 163'ten öğrendim ve son ödeme tarihi geçmişti.. ona bi güzel faiz ödedik haberimiz olmadığı için.. geçen ay 49 ödedik.. bu ay da fatura vaktinden epeyce erken ödendi ama 54,75 ödedik.. Ulan ADSL problemsiz olsa zırt pırt DNS Proxy ayarı yapmak zorunda kalmasam can kurban 5 YTL fazla ödeyim.. Yok abi bi rakip çıkmadıkça bu telekoma sömürmeye devam edecek bu telekom bizi.. Şikayet etsem diyorum pişman olurum diye korkuyorum işim gücüm olmasa gidip hırsımı çıkarıcam en yakın müdürlükten.. Tüm bırakıyım ADSL'i diyorum, hem düşünüyorum olmaz muhtacım, kötü de olsa kazık da olsa bi yere kadar s.ke s.ke alıcam, bir yandan da düşünüyorum Deli Dumrul hikayesine dönecek bu iş, internete girenden 3 akçe girmeyeninden döve 4 akçe alır bu telekom..
malinux arkadaşımın dediği lafa katılıyorumm.. A.K. Telekomu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme