Şimdi Ara

499+kdv hangisi iyi ACER AS5315 - MSI VR330

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dune kadar msi vr330 da karar kılmıstım fakat gecen gun acer in aynı fiyata olan makinesini farkettim ve kafam karıstı acer gorunum olarak gercekten guzel bişeye benziyor fakat msi nin de gayet basarili bi makina oldugunu biliyorum ama ozellik olarak hangisi daha iyidir tam bilmiyorum birbirine yakın gibi gozukuyorlar sizce hangisini almak daha mantıklı ?

• iki üründe fiyat açısından hemen hemen aynı , vr330 kullanıcıları (birkaç ölü piksel dışında) gayette memnunlar..
    peki as5315 ???
    üstadlar bilgilerinizi bizimle paylaşırsanız çok memnun olucaz
  • acer 5315 in kasası msi inkinden daha guzel...
  • ben bugün acer in aynı kasasına sahip fakat özellik olarak daha iyi bi modeline dokunma fırsatı yakaladım
    ya benim cok hoşuma gittii beyaz tuş takımı..
    ürünün özellikleri bu sayfada yazıyor...
    http://global.acer.com/products/notebook/as5315.htm
    içinde Intel Graphics Media Accelerator (GMA) X3100 varmış,performansı nasıldır acaba ???
  • Çok zor bi karar ama ben olsam sanırım Acer'den yana kullanırdım tercihimi...
  • Arkadaslar 2 bilgisayardan hangisi daha performanslı ve kalitelidir?
  • vr 330 incelemesi ve tüm detayları belli bir bilgisayar ama acer için daha bir başlık yok bende merak ediyorum nasıl bir şey olduğunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu tür cihazlar performans beklentisiyle alınmaz. Bunlar sub-notebook gibi kullanılabilecek , ofis uygulamaları, basit işlemler, internet gezintisi , belki bir kaç film-müzik gibi işler için kullanılır. Bu gibi işlerde de ciddi performans farkları hissetmezsin. O yüzden, hangisi daha ucuzsa onu al. Zaten yedek makina gibi birşey olacak bu. Muhtemelen canavar bir de masaüstün vardır senin..
  • celeron mobile işlemciyle masaüstü uygulamalarını yaparsınız.fazla birşey beklemeyin..

ben yine de acer 5315 derim..kasası,klavyesi için bile alınır bu makine
  • hepsiburadadan baska yerde bulamadım bu laptopu nedense
  • acer her şartta bir gömlerk daha üstündür bence en azından estetik olarak msı dan daha güzel bence..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SnypeR

hepsiburadadan baska yerde bulamadım bu laptopu nedense

http://www.e-turuncu.com/default.asp?git=9&urun=26951
  • As 5315 in ekranı ozelliklerde 15.4" / 1280 x 800 / WXGA CrystalBrite olarak gozukuyor bu ekran acaba goruntu kalitesi acısından msi den iyimidir bu arada acerin ekranı ile acer as serisinin diger ust modellerinin ekranı birkac siteye baktım aynı gibi gozukuyorlar eger oyle ise zannetmiyorum bu makinenin ekranı kotu olsun.Ama hala karar vermedim bu iki makineden hangisini alacağıma yardımcı olursanız sevinirim.
  • valla bende acer düşünüyorum düşünüyorum arkadaşım hepsiburdada ön siparişte hala .. msı kasası çok basit dizayn edilmiş özeliikleri hemen hemen aynı ama acer bana daha çekici geliyor .. kıyaslamaya göre de çekici .. acer derim siparişi vericemde bugün verirsem bekliyemem 19 una kadar o yüzden biraz zaman geçsin 3-4 gün daha sanırım kararım acer dan yana olacak ...

• quote:

Orjinalden alıntı: serkan_takur

valla bende acer düşünüyorum düşünüyorum arkadaşım hepsiburdada ön siparişte hala .. msı kasası çok basit dizayn edilmiş özeliikleri hemen hemen aynı ama acer bana daha çekici geliyor .. kıyaslamaya göre de çekici .. acer derim siparişi vericemde bugün verirsem bekliyemem 19 una kadar o yüzden biraz zaman geçsin 3-4 gün daha sanırım kararım acer dan yana olacak ...

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71880 burada şu an indirimde görünüyor,indirimli fiyatı 499$+kdv görünüyor yalnız 15.12.2007 tarihinde indirimi sona eriyor buraya kadar sorun yok ancak şu an ellerinde yok,19.12.2007 tarihinde stoklara girecekmiş yani indirim bittikten sonra stoklarda olacakmış ve indirimsiz fiyatı 549$+kdv
    yani hem 19 una kadar beklenecek hem de 549$+kdv ye alınacak bakıyorum acaba yanında hediye falan mı veriyor o yüzden mi fiyatı yüksek diye ama ben göremedim
    e-turuncu da şu an stoklarda ve fiyatı 489$+kdv yani ne beklemeye gerek var ne de fazla para vermeye

http://www.e-turuncu.com/default.asp?git=9&urun=26951

• Acer as5315 notebook u olanlar bilgisayar hakkındaki izlenimlerinizi bizlerle paylabilirmisiniz?
  • ben aldım 5315 i 1 gb ram taktım ve gta 1280 800 çözünürlükte oynayabiliyorum. kasa çok güzel ekran çok güzel fiyat da bence çok güzel. hiç düşünmeye gerek yok alınacak makina.

yalnız bunda kart okuyucu yok sitelerde var yazıyor ama esasında yok. birde arkadaşlar işlemci 1.6 diil 1.73
  • quote:

Orjinalden alıntı: oktayakgoz

ben aldım 5315 i 1 gb ram taktım ve gta 1280 800 çözünürlükte oynayabiliyorum. kasa çok güzel ekran çok güzel fiyat da bence çok güzel. hiç düşünmeye gerek yok alınacak makina.

yalnız bunda kart okuyucu yok sitelerde var yazıyor ama esasında yok. birde arkadaşlar işlemci 1.6 diil 1.73

exa,index,kont,eturuncu hepsinde 5in1 dahili kart okuyucu var yazıyor,olmadığına emin misiniz?
  • ya benimde midem bulanmadı değil. ama benimkinde yok ben hepsiburada dan aldım ve 5315 olan modeli. internette te baktım özelliklere hiç kart okuyucudan bahesilmiyor ama işlemci 1.6 yerine 1.73

açıkçası şayet 1.6 yerine 1.73 verip kart okuyucu çıkarmışlarsa ben geri vericem ürünü. ama hiç bi yerde de var şeklinde bilgi yok. mesela resmi sitesinde kart okuyucu driveri yok
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.