Merhabalar Amazonda 15.000 tl'ye bu model satılıyor, gördüğüm kadarıyla başka sitede de satışı yok. Bu yüzden çok fazla kaynak ya da yorum bulamadım. Bana fiyatı çok mantıklı geldi. Çoğunlukla yazılım işleri için kullanacağım, bu yüzden güçlü ve verimli bir işlemci olması büyük artı. Arada fırsat bulursam oyun oynarım ama asıl amacım oyun olmadığı için 3050 beni idare eder diye düşünüyorum. Özetle - 12. nesil güçlü bir işlemci olması - Artırılabilir RAM - Harici ekran kartı olması - Metal kapak - 144hz ekran gibi artılardan dolayı bu modeli alacağım sanırım. Aynı işlemci olup ekran kartı olmayan laptoplar 18.000 civarı satılıyor. Model ile ilgili görüşü, yorumu ya da alternatifi olan var mıdır? Teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi williamwallace88 -- 16 Kasım 2022; 16:27:51 > |
Acer Aspire 7 A715-51G: Ayrıntılı Bir İnceleme
Acer Aspire 7 A715-51G, performans ve uygun fiyat arasında mükemmel bir denge sunan güçlü bir dizüstü bilgisayardır. 12. Nesil Intel i5-1240p işlemcisi ve NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti grafik kartı sayesinde, oyun oynama, içerik oluşturma ve çoklu görev için yeterli güce sahiptir.
Ekranı, canlı renkler ve keskin detaylar sunan 15,6 inç Full HD IPS paneldir. 144Hz yenileme hızı, oyun oynarken akıcı bir deneyim sağlar. Aspire 7 A715-51G ayrıca, hızlı yükleme süreleri ve geniş depolama alanı sağlayan 512GB NVMe SSD'ye sahiptir.
Bağlantı seçenekleri arasında Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2, USB-C, USB-A ve HDMI bulunur. Ayrıca, sayısal tuş takımına sahip tam boyutlu bir klavye ve hassas bir dokunmatik yüzey bulunur.
Acer Aspire 7 A715-51G, şık ve taşınabilir bir tasarıma sahiptir. 2 kg'dan daha az ağırlığı ve ince profili ile her yere götürmek için idealdir. Pil ömrü, orta kullanımda yaklaşık 7 saate kadar dayanır.
Genel olarak, Acer Aspire 7 A715-51G, performans, özellikler ve fiyat arasında dengeli bir seçim arayan kullanıcılar için harika bir seçenektir. Oyun oynama, çalışma veya çoklu görev için uygun olan güçlü ve güvenilir bir dizüstü bilgisayardır.