Şimdi Ara

Acer Aspire 7 A715-51G İntel i5-1240p tavsiye eder misiniz? (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.450
Cevap
34
Favori
90.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
Giriş

Valla ben çalışma yerlerini gördüm gayet titiz çalışıyorlardı siz uzaktan verdiğiniz için bir şey yapmıyorlar üstün körü bakım yapıyorlar algısı oluşmuş olabilir. Bir de önceki servisten sonra ben sıcaklık değerlerimi konuya eklemiştim gpu 80 max görüyorken şu an 86 görüyor oradan da karşılaştırabilirsiniz 6 ayda bile 6 derece fark etmiş neredeyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenbergin asistanı -- 4 Temmuz 2024; 16:2:54 >
  • Heisenbergin asistanı kullanıcısına yanıt
    Evet hocam malesef öyle bi algı oluşmaya başladı kararsız kaldım. Evet 6 derece önemli bir fark gerçekten dediğiniz gibi 6 ay bakım periyodu önemli bakım için fan zaten hemen tozlanabilen bir şey. Teşekkür ederim vermiş olduğunuz bilgiler için. 👋

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grkem_48 -- 4 Temmuz 2024; 16:15:38 >
  • Bilgisayar sadece prize takılıyken açılıyor , pilde açılmıyor bilgisini olan var mıdır ?

• lobo19 kullanıcısına yanıt

arkada pil resetleme deliği var.. bir ataç gibi birşeyi ne kadar süre unuttum.. kılavuzunda yazıyor.. deliğe bastırıp basılı tutun.. belki düzelir..

hiç laptop u düşürdünüz mü.. pilden çıkan kablo içerde yerinden oynamış olabilir.. gerçi çalışırken kabloyu ayırdığınızda laptop çalışıyor mu elektrik kesilip kapanıyor mu?

kapanıyorsa pil bağlantısı içerden oynamıştır... kapanmıyorsa reset yerini kullanın..

• Teşekkürler resetleyince düzeldi

• Yeni bios gelmiş

• hafızası yetersiz gelmeye başladı. fiyat uygunsa 2 tb değilse 1 tb hafıza buna uyumlu ssd mi harddisk mi bir şey takmak istiyorum önerilerinizi bekliyorum.

• asiesmer A kullanıcısına yanıt

nvme m2 takabilirsiniz. bir yuva var..

Acer Aspire 7 A715-51G İntel i5-1240p tavsiye eder misiniz?
    Acer Aspire 7 A715-51G İntel i5-1240p tavsiye eder misiniz?www.n11.com
    Kingston NV2 SNV2S/1000G 1 TB PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/kingston-nv2-snv2s1000g-1-tb-pcie-40-nvme-m2-ssd-23261811

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 6 Aralık 2024; 0:17:18 >
  • Bakım önemli bakımdan önce işlemci 92yi ekran kartı 86yı görüyordu bakım sonrası değerler bu şekilde. Garanti bitmeden son bakımını yaptırdım.

Acer Aspire 7 A715-51G İntel i5-1240p tavsiye eder misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.