< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30A640B69 -- 13 Aralık 2022; 12:47:6 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Acer Aspire 7 A715-51G İntel i5-1240p tavsiye eder misiniz? (5. sayfa)
-
-
1-7 kasım arası alışveriş yapanların ki 11 aralıkta iade oldu 400 tl.. ama sonradan 14300 e de düştü, 700 daha iade olmadı.. bir 8 gb ram parası gitti. yada william gibi bir adet daha alıp iade etmek lazımdı. uğraşmadım.
ikinciyi 14300 den aldım.. ortalaması 14650 ye geldi
-
Bu arada RAM ilavesi yapmak için arka kapağın açılması kesinlikle cihazı garanti dışı bırakmıyor. Telefonla da, elimde yazılı kanıt olması için mail ile de sordum ve ram takmak için arka kapağın açılmasının cihazı garanti dışında bırakmadığını teyit ettim. Uyumsuz bellek takılması yada kapak açılırken farklı bileşenlere zarar verme durumları hariç tabiki.
-
Hocam bu ramde sıkıntı olamadıysa bende alacağım bilgilendirir misin beni?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3200 mhz CL22 ram takabilirsiniz.. 8 gb yeterli olacaktır.
emin olmak için cpu-z kurup raminizin özelliklerine bakabilirsiniz ama hemen hepsinde micron marka 8 gb 3200 mhz CL22 ram var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 13 Aralık 2022; 19:44:28 > -
Hocam bende de aynı laptop var ram de aynıdır diye düşünüyorum. Bugün Acer müşteri hizmetlerini aradım yeni uygulamaymış kendin takınca garanti bozulmuyormuş hoş hiç bu işleri bilmem yapmadım daha önce bakalım yapabilecek miyim
çok kolay.. gitar penası yada cep telefonlarını açmaya yarayan pena şeklinde ince plastik parça ile kolayca açılır..
netten videolara bakın.
Cep Telefonu Vantuz Ve Tamir Seti Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)
-
Merhabalar öncelikle. Ben de bir kaç gündür bir laptop arayışı içindeydim. Forumda sürekli konulara ve laptop modellerine bakınıyordum ve bu modeli görünce zaten direk aklıma yattı. Bu sabah da siparişi verdim hayırlısıyla. Sene başı ekstra zamlardan etkinlenmeden alayım dedim . Bu fiyata bu özelliklerde alınabilecek en iyi laptop gibi. Yorumlarda ve burada da zaten görülüyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
cızırtı sesi bazıları yazmış farklı forumda, 2-3 kişi. Kulağı, klavyeye yaklaştığında cızırtı sesi duyan var mı.
-
Rahatlıkla alabilirsiniz. 3200 mhz dual mode çalışıyorlar
İçerisinde micron 3200 mhz cl22 ddr4 ram var. 3200 mhz ve cl22 olduğu sürece bütün ramlari sorunsuz takabilirsiniz...
İadesini alan oldu mu. Sistemsel hata var 72 saate yatar dedi müşteri hizmetleri ayın 12 sinde. Bugün yatmazsa yarın yine bağlanacağım. Bakalım noolacak...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLoNe__WoLF -- 15 Aralık 2022; 10:38:9 >
Ben de bu laptopu şuan teslim aldım fakat şarja takıyorum açılmıyor hiçbir ışık vs de yanmıyor geri göndereyim mi yoksa gözden kaçırdığım bir şey mi var yardımcı olursanız sevinirim
şarj soketinin tam olarak oturduğundan emin olun hocam. pil boş geldi bende de. şarja taktığınızda laptopun sağ tarafında kehribar rengi bir ışık yanacak. oradan takip edebilirsiniz.
kurulum için de açılışta bios'a girip öncelikli olarak usb'yi görmesini sağlamalısınız.
-
Arkadaşlar bu laptopa Windows 11 kuracağım. Şimdi masaüstü pc den indirdim win 11 iso dosyası . Fakat usb ye atmak istiyorum dosya çok büyük diyor ve atamıyorum. Laptopa kurmak için. 16gb usb bellek 14 gb boş alanı var ama olmuyor. Uzun süredir böyle şeylerle uğraşmadım nasıl yapılıyor acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi green82 -- 15 Aralık 2022; 18:44:41 >
iso dosyası değil.. microsoft sitesinden win 11 indirme aracı "media creation tool" indirip bir usb bellek hazırla diyeceksiniz
2. sırada ki medya oluşturma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 15 Aralık 2022; 20:43:12 > -
cızırtı sesi normaldir. bunu ssd nvme disk kullanan birçok laptop çıkarıyor.. pilde yapar, fiş takılınca keser.
aratırsanız çok sık karşılaşılan bir durumdur. marka fark etmeksizin
iki adet aldım ikisinde de geldi pilde kullanımda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 15 Aralık 2022; 20:42:43 >
-
iyice itin iyi bir tık sesi gelmeli..
-
Tamam teşekkürler. Şimdi söylediğiniz gibi yapayım.
ben ilk laptopu 15400 e aldım 30 kasıma kadar 15 e düştü 400 tl hediye çeki verdiler. onada ram aldım. 1 aralıktan sonraki alımlarda iade olmaz.. ilk aldığınız için iade oluşturun, bir adet ucuz alıp gelir gelmez iade edebilirsiniz eskisi yerine.. yukarılarda william ın mesajlarına bakın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 15 Aralık 2022; 20:50:27 > -
Bu cihaz için driverların güncelini indirmek istiyorum malum windows update son sürümlerini kurmuyor fakat acerın sitesinde cihaz modelini girdiğimde 3 adet bluetooth 2 adet parmak izi 2 adet touchpad vs... sürücüler çıkıyor ve tedarikçileri de gördüğüm kadarıyla farklı bunların hepsini mi indirip kurmalıyım kararsız kaldım yardım edebilirseniz sevinirim.
Bir de fn tuşu sürekli basılıymış gibi çalışıyor mesela chromeda f5e basınca parlaklık açıyor fn+f5 yapınca yeniliyor bunu tersine nasıl çeviririm ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06malkesen -- 15 Aralık 2022; 21:22:7 > -
Malesef ben 27 kasımda aldım yine de farkı iade etmediler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X