Şimdi Ara

499 TL'lik Anker Soundcore R50i TWS kulaklık Türkiye'de satışa sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 499 TL'lik Anker Soundcore R50i TWS kulaklık Türkiye'de satışa sunuldu
    Anker’in fiyat/performans odaklı yeni tam kablosuz kulaklık modeli Anker Soundcore R50i ön siparişe açıldı. Hepsiburada üzerinden ön siparişe açılan kulaklığın gönderimlerine 30 Mayıs’ta başlanacak.

Anker Soundcore R50i fiyatı ne kadar? ??

Anker Soundcore R50i fiyatı 499,90 TL olarak belirlendi.

Satın almak için: Anker Soundcore R50i

Anker Soundcore R50i özellikleri ??

Silikonlu yapıya sahip Anker Soundcore R50i, 10 mm sürücüleriyle öne çıkıyor. Mobil uygulama üzerinden 22 farklı önceden ayarlanmış ekolayzer modundan birisi seçilebiliyor veya dilerseniz kendi ekolayzerinizi yapabiliyorsunuz.

Tek şarjla tam şarjla 10 saate varan dinleme süresi sunuyor. Bu süre şarj kutusuyla birlikte 30 saate uzuyor. Hızlı şarj özelliği sayesinde 10 dakikalık şarj ile 2 saatlik dinleme sunuyor.

Görüşmeler için kulaklıkta iki adet mikrofon bulunuyor. Anker’in belirttiği bilgiye göre yapay zeka algoritması sayesinde telefon görüşmelerinde sesi net şekilde iletiyor.

499 TL'lik Anker Soundcore R50i TWS kulaklık Türkiye'de satışa sunuldu
    Anker Soundcore R50i, IPX5 suya dayanıklılık sertifikasına sahip. Su sıçramalarına ve tere karşı kendini koruyor. Bu sayede sporda ve açık havada rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Anker Soundcore R50i’nin kutusu üzerindeki askı ipi sayesinde kulaklığı kolaylıkla taşıyabilirsiniz. Mobil uygulama üzerindeki "Kulaklıklarımı Bul" özelliğine sahip olan kulaklık, kaybedilmesi halinde kolayca bulunabiliyor. Bluetooth 5.3 teknolojisini kullanan kulaklıkta aktif gürültü engelleme ve oyun modu teknolojileri bulunmadığını belirtelim.

Anker Soundcore R50i, siyah ve beyaz renk seçeneğiyle 499,90 TL’ye Hepsiburada’da ön siparişe sunuldu.

Satın almak için: Anker Soundcore R50i

*Bu içerik sponsorlu iş birliği içermektedir.

• Advertorial yazılmamış editör kardeş.

Gerçi sizde bu olay kalkalı çok oldu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Özelliklerine göre fiyatı uygun gibi görünüyor.

• Fiyatı uygun tutulmuş

• Hepsiburada özellikler bölümünde anc yok diyor

• Hiç düşünmeden QCY Melobuds HT05 alırım. Muhteşem ses performansı, 6 mikrofonlu kusursuz konuşma deneyimi, ANC ve şeffaf mod, şarjı da inanılmaz gidiyor. Bende T13 var daha alt modeli, bu bile 4 mikrofon ile muhteşem bir konuşma deneyimi sunuyor, sesi de çok iyi, ANC ve şeffaf mod yok bunda sadece, buna bir şey olursa Melobuds HT05 alırım.

• çoklu cihaz destekli iyi bir kulaklık ne önerirsiniz arkadaşlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aaabiiiii... anker Q10'u 280'e falan almıştım şimdi baktım aynı paraya kulak sünger çifti satıyolar, kulaklıksa 2.900 falan diyo😱😱😱 vallahi... bi tane 0 geri gelmiş bu neeeee
    UYANIN! KK'YE VERMEM DİYENLER AKLINIZI BAŞINIZA ALINNN...!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stableRevulation -- 22 Mayıs 2023; 16:23:47 >
  • Bloodin kullanıcısına yanıt

QCY Melobuds HT05 kullanıyorum. Dediğin kadar iyi değil bence. Birincisi ses yüksekliği yeterli değil. Mikrofon tarafında bir şey diyemem ama ANC'si çok başarılı gelmedi. Açık/kapalı çok fark etmiyor. Şarjı inanılmaz değil ama kötü de değil. Kısaca fiyatına göre iyi gibi. Fakat yeni bir kulaklık bakıyorum. HT05'i kardeşime vereceğim. Şu an gözüme kestirdiğim Realme'nin T100 modeli var. ANC yok ama ses yüksekliği çok daha fazla. Haberdeki Anker Soundcore R50i modeli de fena değil gibi ama çok büyük duruyor. Bir de Realme T100'ün tasarımı daha iyi bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baseus e3 bowie aldım ses kalitesi muazzam

• Bu cihazı ayrı telefonlar ile eşleştirerek tekini ben tekini kardeşim kullanabilir mi?

• ön sipariş verdim. üç ay taksitle 500 lira

• Aldık bakalım ilk kablosuz kulaklığım olacak. Nays ile 450 ye geldi.

• stableRevulation kullanıcısına yanıt
    Kulaklık "2900 falan" olmadı, elinde son kalan malı satıcılar istediği fiyattan veriyor. Bunu düşünemeyecek bazı mallar da satın alıyor, araştırıp etmeden.

• Sadece 23$, aslında baya ucuz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.