Şimdi Ara

499 TL WD Elements 3TB 2.5' USB 3.0 Taşınabilir Disk WDBU6Y0030BBK-WESN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.554
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 499 TL WD Elements 3TB 2.5" USB 3.0 Taşınabilir Disk WDBU6Y0030BBK-WESN
    urun.n11.com
    3tb Wd Elements 2.5" Usb 3.0 Taşınabilir Disk Wdbu6y0030bbk-wesn - n11.com
    https://urun.n11.com/tasinabilir-disk/3tb-wd-elements-25-usb-30-tasinabilir-disk-wdbu6y0030bbk-wesn-P331913441

• Bu modelde usb giriş kısmı sıkıntılı arkadaşlar. Çok fazla kullanmadığım halde usb giriş kısmı geçen hafta bozuldu garantiye gönderdim. Ellerinde bulunmadığı ve muadili olmadığı için para iadesi yaptılar. Bütün yedeklerim gitti :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umutKB U kullanıcısına yanıt
    benim wd passport 500gb da arıza çıkardı
    yedek alır koyarım bir kenara ama birgün artık bilgisayar görmemeye başladı
    takınca windows yeni aygıt ikaz sesi veriyor ama görmüyor
    disk yönetiminde sadece bölümlenmemiş alan olarak görülüyor hiçbir işlem yapılamıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

benim wd passport 500gb da arıza çıkardı
    yedek alır koyarım bir kenara ama birgün artık bilgisayar görmemeye başladı
    takınca windows yeni aygıt ikaz sesi veriyor ama görmüyor
    disk yönetiminde sadece bölümlenmemiş alan olarak görülüyor hiçbir işlem yapılamıyor
    Kafa kısmında sorun vardır, geçmiş olsun.

Kıbrıs'ta veya Eyüp'te yapan şirketler var dolarla çalışıyorlar. Bence gereksiz.
  • Bir görüp bir görmüyor demişsiniz, Hdd kutudan cıkan cins se muhtemelen sizdeki öyledir, n11 den 20 tl ye bu hdd Kutu alın deneyin.
    Bence %90 sorun düzelecek.
  • bu hafta içerisinde 2 ayrı ürün arızaya geldi.
    1 tb wd elements, sahibi bilgisayarın yedeklerini almış, üniversitedeki ve çalıştığı okul için hazırladığı dökümanlar. bilgisayarı formatlamış. harici yi bağladığında arkadaşların yaşadığı problem gibi usb bağlantı sesi geliyor disk çalışıyor ama disk yönetiminde disk görünmüyor aygıt yöneticisinde wd elements yazıyor.
    kutuyu açtım wd klasiği olarak usb arabirimi hdd board a entegre. yani arada bi çevirici aparat yok. geri topladım. veri kurtarma merkezlerine yönlendirdim.
  • wd my passaport aldım 1 tb modelini macbooku yedeklemek için kesinlikle bağlantı kısmında sorun var azıcık oynama olunca pc görmüyor diski neyse yedeği başka diske zar zor aktardım şimdi iade edicem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.