Şimdi Ara

49MU7400 - 49MU8000 - 49SJ800V - 49PUS7502 MAĞAZA İNCELEMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Harici HDD ile gittim gördüm ve nötr gözlemlerimi paylaşayım. Öncelikle testleri hem mediamarkta hemde vatanda yaptım. Özellikle mediamarkta tüm tvler kişiseldeydi ve ayar çekilmişti hepsini hiç utanmadan fabrika ayarlarına döndürdüm. Çalışanlar iyiydi promotör tacizinede uğradım tabii
    şimdi öncelikle testlerde 4k hdr- 4k 60fps ve 4k temel renkler banding clouding vidyoları götürdüm.

49MU8000--------mediamark ve vatanda 4000tl
    Şimdi hemen başta yazayım En cam gibi hoş keskin ama biraz cafcaflı resim kalitesi 49MU8000'nin.Siyahlar mükemmel beyazlar gerçek beyaz banding yok.Ayrıca 20-25 derece ile çok abartmadan yandan aşağıdan bakınca öyle abartılan bozulmalar olumyor ama 30 dereceleri geçmeyin tabi Yine menüler tizen işletim sistemi ve arayüzler uçuyor resmen süper. Vidyolarda hiç sorun yaşamadan açtı fakat 4k 60fps(60-80mbit) vidyoda takılmalar yaşadı. Yanlız bunu önemsemiyorum o vidyoda benim 1200tl lik i7 intel işlemcili ve 1600TL lik nvdia 1060gtx sistemim bile tekliyor yani .Ayrıca HDR parlaklığı oldukça iyi. Ve geldik kritik olaya TV resmen 50hz yüzünden can çekişiyor Özellikle 4k bir vidyomda beyaz buz üzerinde kayan bir çocuk var o hareketli sahnede titreme aşırı olmasada bildiğin çocuğun hayaletide çocuğun etrafında. İnanılmaz bir gölgelenme bozulma oluyor etrafında.

49MU7400------------- mediamark ve vatanda 3600 TL
    Bu tv ile ilgili yorum yapmıycam arkadaşlar Çok güzel bir TV ama bu fiyatta değil eğer bu tv 3000Tl ve altı olsa hiç düşünmez alırdım. Ama diğer incelediğim Tv lere göre bir gömlek düşük her konuda. Ama şuda var her konudada eksikliği yok herşeyi güzel bir tv. Sadece Bu fiyatın TV si değil. O yüzden geçiyorum.

49SJ800-------- Sadece Vatanda inceledim 4800Tlidi şimdi baktım nette 4600tl
    Ben şuan salonda 55UH770V kullanıyorum banding olsada sanki benim tv daha parlak. Bu tv sanki bana koyu geldi sanki yeterince parlak değil RENKLERDE belki RGBW nin psikolojisiyle doğru gelmedi gibi hem koyu hemde biyandan güzel gibi ama bir yandan sanki nasıl anlatayım bir garip(anlatamadım ). Yanlız motionu en iyi TV bu arkadaşlar Şu üstte anlattığım kayakçı çocukta azbiraz olmakla birlikte en iyi sonucu bu verdi. Ama şundan eminim bu TV bu paraya alınmaz o kesin 3500lerde olsa belki. Ha bu arada en iyi en hızlı oynatıcı bunda sanırım 4k 60FPS de bile takılmadı.

49PUS7502-------- Mediamarkta 3450TL Vatanda 3500TL
    Bir kere en kötü arabirim bunda ayrıca buda 49mu8000 kadar özellikle 4k 60fps de takıldı. Ama Bandingde sorun yok. İPS ler bayağı gelişmiş en azından bu modelde siyahları beğendim ama tabi 49mu8000 siyah yok ama çoooooooook farkta yok. Renkler güzel oldukça güzel. Parlaklık ortalama ve üzeri sayılır. Ve motion LG ile yarışır seviyede. Ve en önemlisi bu tv 10bit 100Hz hanımların seveceği benim umrumda olmayan 3lü ambilight veeee daha da daha daaaa önemlisi 3500TL.

Sonuç:
    Arkadaşlar paraya bakar. Bir kere ben LG ye bulaşmam onu bir geçelim ayrıca 4800ü babam LG satsa o TV ye vermem.
    Olay şu 3bin lira paran varsa alacağın en iyi TV 49MU7400

4000Tl ye 49MU8000 asla alınmaz o motionla ama paran var 5000TL lere gidersen en kral TV 55MU8000dir.

49PUS7502 ise 3500TL ye süpeer bir tv. şansımız varsa aldığımız kutudada ölü piksel banding falan çıkmazsa yeme de yanında yat.

Ben 49PUS7502 alıyorum.
    Ama şunuda belirteyim fiyatı 3500lere düşmese 4000TL ve üzerinde kalsaydı nette 3200lere 49MU7400 var onu alır geçerdim.
    Ama sonuç şuan 3500e 49PUS7502 alıyorum umarım hayırlı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exseri -- 17 Aralık 2017; 17:57:9 >

• Üstad detaylı açıklaman için teşekkür etmek istiyorum. Ben de vatandan 3400’e pus7502 aldım, henüz gelmedi iptal etsem mi diye düşünüyorum. Ne dersin, sence ne yapayım? Aklım sj800v de.

Pcgold da 3700’e sj800v satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 17 Aralık 2017; 17:54:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi sj800v 4500den daha pahali binnliradan fazla bi paradan bahsediyoruz. Ben vermem. Ama kisinin istegide onemli sen tv den ne istiyosun.

Ben ps4 pro icin istiyorum. Ama sen hizli arabirim konfor falan istiyosundur iş değişir

• quote:

Orijinalden alıntı: exseri

Abi sj800v 4500den daha pahali binnliradan fazla bi paradan bahsediyoruz. Ben vermem. Ama kisinin istegide onemli sen tv den ne istiyosun.

Ben ps4 pro icin istiyorum. Ama sen hizli arabirim konfor falan istiyosundur iş değişir

Ben de ps4 pro için alacağım. Tv izlemek çok önemli değil.

• Abi bak ayni kafayiz ben tv izlemiyorum bile artik zaten.

Param olsa keşke 55xe9005 alalim ama 6milyar. Yada 55mu8000 o da 5bin kusur.

Bu fiyat araliginda yani 3500e daha iyi bir tv oldugunu dusunmuyorum.

Arayuzu kumandasi vs umrumda bile degil.

Tek cekingem malzeme kalitesi yani tv sorunsuz mu acaba yillarca kullanabilirmiyim.

Başka suphem yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exseri -- 17 Aralık 2017; 18:9:8 >
  • dedigin tv ler arasinda level farki var biri aslinda ue50mu6170dir ki 8bit bir panel digeri mu6400dur ve 10bit bir panel. Dun aksam medimark internette 49mu7400 3100tl ye inmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exseri -- 17 Aralık 2017; 18:6:32 >
  • exseri kullanıcısına yanıt
    bize sattıkları 49mu7400 aslında 49mu6400 mü?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 55UJ630V NASILDIR?
    7 yıl önce açıldı
    Sony 55xf9005 - Samsung 55q80t
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet kardeş. Bize sattiklari mu7000ler aslinda mu6100 serisi

Mu7400 ler mu6400serisi

Mu8000ler mu7000serisi

Yani rtingste okudugun mu7000 incelemesi aslinda bizdeki mu8000

• Bu oyle gizli bir olay degil zaten herkes biliyor bunu gecen sene basladi sanirim bu olay ku serisi tv lerde boyleydi

mediamarktta ve burda forumda birisi 7400 serisi 7000 serisi demişti. neyse aldık artık.
    Teşekkürler
  • okirgil O kullanıcısına yanıt
    abi aldıysan foruma falan girme bile miden bulanır. bana göre en iyi tv aldığım tv dir
    ama kesin eminim 7400 türkiyede 6400. geçen sene millet ku7500 ün açarken köpüklerinde bile ku6500 yazıyo diyodu. belki bu senede öyledir dikkatli incele istersen belki bu senede yazıyodur bi yerlerde.
    Ama bence boşver keyfine bak. Güzel tv 6400 de olsa güzel yani
    teşekkürler. moralimi yerine getirdin.
    Tüketici olarak en azından avrupadaki standart adında satışını yapsa etik olur kanısındayım.
  • Abi asıl olay para. Bir tv parasını hak ediyormu olay bu. Sen zaten eğer 43 inç istiyosan fazla bir seçeneğin yok. ya uj630 ya mu4000 yada dediğin uj701 alıcan.
    uj630u at. Nerdeyse uj701 ile aynı panel aralarında motion farkı var kasa farkı var akıllı kumanda farkı var ve aralarında 200-300tl fark oluyo ve bunun için 630 alınmaz alınacaksa 701 alınır LG( motion deyince ikiside 60hz ama 701V olanın yazılımsal motionu hani şu binlerle ifade edilen çok daha iyi).
    Yani geriye 40MU7000-43MU7000 ve 43UJ701 kalıyo.
    Eğer oyun oynayacam ve tam karşıdan izleyecem açı önemli değil Siyahları falan iyi olsun ve en ucuzu olsun diyosan. Zaten tek VA panel 40MU7000. 2100gibi buldunmu yapıştır al hemen fazla para verme maksimum 2200 eder.
    43MU7000 ve 43UJ701 İPS paneldir ikiside seni üzmez ve çoğu açıdan aynı performansı verir LG biraz daha motion olarak iyidir webos kraldır hız ve sorunsuzluk olarak ama tizen de aşağı kalmaz. Burda daha çok para devreye girer SAMSUNGU 2200-2300e bulursun fazlasını verme zaten. Ama LG 2500 en az onuda 2600e normal alırsın 2700-2800 fazla olur.
    Umarım yardımcı oldum.
    Bu arada İPS de oyun oynanmaz diye bişey yok süperde yayıla yayıla sağdan soldan kanepeden oynarsın. VA da siyahlar ve beyazlar daha hoş olduğundan tepki süresi görece az olduğundan daha hoş oluyo gibi. ama karşısına oturucan yanlardan renkler bozuluyo o süper siyahlar gri oluyo

• Mu7000in 40ve 50inçi VA panel. 43inç İPS. Kesin bu

benim evde net yok. bilimkurgu fantastik action filmleri seyretmek istiyorum. bunun için hangi internet i hangi tv paketini seçmeliyim? beni yönlendirebilir misiniz?
  • İnternet yoksa işin zor biraz uydudan izleyeceksin dolayisiyla kanal o an ne veriyosa ona mecbursun seç izle yok.

bende dijiturkplay ve dsmart go var eskidende tivibu kullandim 1 yil.

Şuna emin ol dsamartin film kanallari leş otesi uzakdur imdb de ne kadar 5puan altı film varsa toplamislar ucuza.

Kaliteli filmler siralamasi dijiturk>tivibu>dsmart.

Fiyatlara bak hangisi isine geliyosa tivibu yada dijiturkun sinama paketini alabilirsin

• Kardeş inceleme güzel olmuş ama Sony 49xe8005 i neden es geçtin onu anlamadım ?

50 hz ıps panel olabilir ama en azından Sony görüntü kalitesi olarak burdaki modellere fark atar ben sana söyleyeyim.

Sony nin görüntü kalitesi malzeme kalitesi gerçekten farklı orijinal tv de en önemli şeylerden birisi bence görüntü kalitesi 4k 60 fps videoyu ben hergün açıp izlemeyeceğim için gerek yok kasmaya

Sony de 55 inch 100 hz va panel tv 55xe8505 55xe8096 vs var ama fiyatları malum çok uçuk

Bende 2 aydır tv araşıtırıyorum kafam yandı tüm modelleri ezberledim artık Philips 49pus7502 çok ağır basıyor ama ses sistemi ve malzeme kalitesi vasat bence

Bakalım bu yılbaşında kampanya filan olursa alıcam bi tane artık yeter yaww

Bana soundbar olarak ne önerirsiniz 500 TL yı geçmeyecek şekilde??

• tda 1562q kullanıcısına yanıt
    Dostum o incelemeleri yaparken 49xe8005in magaza fiyati vatanda 4800 falandi o yuzden hic yaklaşmadim o tv ye. Evet sony kalitesi ama 50hz tv ye 5bin vermem yani. Gerci suan nette 3700e kadar bulunabiliyo. O fiyatlardan tabiki alinir.

Ben soundbar olarak lg sh3 kullaniyorum. Super sesi var tavsiye ederim ama 500ü asar suan kesin. Dolar 3 lirayken 500e almistim. Suan dolar 4lira.

Lan bi senede resmen dolar 3te bir artmiş vay be şuan bi tekrar hissettim hergun ufak ufak artarken insan hissetmiyo

• gokhanadriano G kullanıcısına yanıt
    benimde pazartesi gelicek. salı kurdururum. banding çıkmasında yada belli olmayacak kadar az olsun başka birşey istemiyorum
  • Merhaba bilgilendirme için teşekkürler.

Ben de Xbox one x için tv alacağım. Bugün çıkıp bir karar vereceğim.

Bu lg’nin 49uj701v modeli var bütçem biraz ona yetiyor ama az biraz daha zorlayabilirim.

Bu konuda tekrar desteğini rica ediyorum. Konsol için 3000 - 3500 aralığında ne önerirsin? Teşekkürler tekrar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.