Şimdi Ara

49ru7100 samsung, 49um7100 lg???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 49ru7100 samsung, 49um7100 lg??? İkiside 3500 tl sizce hangisini tercih etmeliyim?

• Ben de merak ediyorum. 43ru7100da karar kılmıştım ama va panelinin çok az bi yandan bile izlenemediğini okudum birkaç yerde. Smart özelliği videolardan gördüğüm kadarıyla çok iyi.
  • Benim edindiğim bir başka bilgi de samsungta netflix lisansı var ama lg de bunu göremedim. Dolayısıyla 4k açmaz diye tahmin ediyorum. Bu konuda da bilgisi olan varsa bekliyorım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkarat

Ben de merak ediyorum. 43ru7100da karar kılmıştım ama va panelinin çok az bi yandan bile izlenemediğini okudum birkaç yerde. Smart özelliği videolardan gördüğüm kadarıyla çok iyi.
    Bu yandan izleyemem olayı bence yalan...kullanan arkadaş veya tv konusunda tecrubeli kişi yardımcı olursa alacm tvyi bugün ya da yarın
  • m.robin M kullanıcısına yanıt
    Birkaç farklı sitenin müşteri yorumlarında gördüm. İçlerinde bilmedikleri için servis çağıran bile olmuş. Tabi Samsung vs panel böyle, yandan soluklaşır diyor. İzlediğim videolarda da öyle sanki. Bilemedim.
  • 50ru7400 alıp iade ettim. Kenarda oturan ekranı farklı görüyor, ortada oturan farklı görüyor. Ayarını değiştirsen, yaptığın ayar ortadan bakana farklı görünüyor, kenardan bakana farklı görünüyor. 25 m2 salonda yaklaşık 280 cm mesafede benim kullanıcı olarak gördüklerim bunlar. Ben beğenmedim iade ettim. 12 yıllık plazma televizyonumun görüntüsü bana göre çok daha iyiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkntz -- 8 Haziran 2020; 23:46:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkntz

50ru7400 alıp iade ettim. Kenarda oturan ekranı farklı görüyor, ortada oturan farklı görüyor. Ayarını değiştirsen, yaptığın ayar ortadan bakana farklı görünüyor, kenardan bakana farklı görünüyor. 25 m2 salonda yaklaşık 280 cm mesafede benim kullanıcı olarak gördüklerim bunlar. Ben beğenmedim iade ettim. 12 yıllık plazma televizyonumun görüntüsü bana göre çok daha iyiydi.
    Hoca panelden fark edıyor İPS panel alırsanız istediğiniz acıdan bakın görüntü kaybınız olmaz bilginiz olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.