Şimdi Ara

49UB9100S VE 55UB9100S Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Vestel bu 2 tvyi yeni çıkarmış hakkında pek bilgi bulunmuyor. Panelin Va oldugunu ve 10 bit oldugunu söyledi arkadaş. Teşhirdeki üründe ışık sızması vs herhangi bir problem görünmüyordu. Tv hakkında bilgisi olan inceleyen teknik özellikleri vs. bigi verebilecek olan varmıdır ?

• Hocam @Ado nickli hocamızı etiketleyip sorun

Müsaitse en detaylı bilgiyi o size verir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iz_for I kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hangi arkadaş bu bilgiyi veren? Onu anlayamadım ben

Ürün, LG IPS panel ile üretilmiş, ayrıca 10bit desteklediğine dair en ufak bir bilgi göremedim teknik dokümanlarında.

Bunun dışında bildiğimiz MB120 anakart mevcut ki bu iyidir zira MB120 hem rüştünü ispatlamış hem de halen destek alan bir anakart
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ado

Öncelikle hangi arkadaş bu bilgiyi veren? Onu anlayamadım ben

Ürün, LG IPS panel ile üretilmiş, ayrıca 10bit desteklediğine dair en ufak bir bilgi göremedim teknik dokümanlarında.

Bunun dışında bildiğimiz MB120 anakart mevcut ki bu iyidir zira MB120 hem rüştünü ispatlamış hem de halen destek alan bir anakart

Üstad mediamarktdaki arkadaş o şekilde söyledi.Görüntü çok güzeldi. Peki sizden detaylı bilgi alabilirmiyiz yada ulaşacağımız bir link vs. varmıdır. teşekkürler
  • logizoom L kullanıcısına yanıt
    Aman hocam, bana darılmasınlar lakin bu tarz mağazalardaki satış personelinin lafı ile hareket edilmez, ürün alınmaz.

Yetkili servisinin bile bilmediği verileri sallamakta bu arkadaşlarımızın üzerine yok maalesef. İşini hakkı ile yapan arkadaşları elbette tenzih ederim lakin maalesef genel durum bu. Kaç kere tebdil gezdim mağaza mağaza. Kaç kere basit ve halk dilinde sorular sorup karmaşık ve teknolojik olduğu sanılan saçma varsayımlara dayalı cevaplar aldım sayısını dahi bilmiyorum.

Herhangi bir link maalesef yok, kurum içi kanal olması nedeniyle benim de sizlere ekran alıntısı paylaşmam veya erişim yetkisi açma olanağım mümkün değil takdir edersiniz.

Sizi anlıyorum, ürün alacaksınız ve meraklısınız araştırmak istiyorsunuz. Lakin forumdaşlarımız genelde DERİN araştırma tercih ederler bu da firmaların paylaştığı kısıtlı teknik bilgiler içerisinde bulunmuyor.

Arzu ederseniz kullanma kılavuzu paylaşmaya çalışırım ancak sizi tatmin edecek bilgiler içerir mi bilemem.

LG paneller renk algoritmasındaki zenginlik nedeniyle genelde VA lara nazaran forumdaşlar tarafından daha kabul görür halde sanki. Bu nedenle sizde görüntüyü çok beğenmiş olmalısınız. Yine de size tavsiyem, yüksek hız sahneli bir film mutlak ao tv de izleyiniz kararınızı vermeden evvel. :)

• Üstad merhabalar,philips 55pus6581 modelini 2900 tl den almadigima pisman olarak gunlerdir bekliyorum. 55inç seviyesinde 3bin tl yi aşmadan habire karşıma vestel 55ua8300(2400tl) ve 55ub9100(2700tl) serisi cikiyor. Gercekten de elim gitmiyor almaya nedendir bilmem. Belkiden gonlum philipsten yana oldugundan ama o tv de suan 3700 olmuş. Siz bir çikar yol gösterseniz. Dsmart kullanıyorum. Film ve yabancı dizi izlerim + Youtube de video ile nette online film için ne alacağim ben???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.