En ucuz 4k 65Tv isteyenlere faizsiz tarafından gelsin. https://www.vatanbilgisayar.com/seg-65sbu740-65inc-164-cm-uhd-smart-tv-uydu-alicili.html#yorumlar En ucuz araştırması https://www.cimri.com/televizyonlar/en-ucuz-seg-65sbu740-led-tv-fiyatlari,2231745293 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SEG 65SBU740 65inc TV 13.999TL
-
-
-
Fiyat iyide ürün nasıl , vestel tvde de bozdu çünkü..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bimde satılan Dijitsu 43 FHD tvyi kullanıyorum. Kardeşime 50"4K olanı aldım o da gayet memnun. Akşamları bir kaç saat dizi, youtube ve telefonu yansıttığımız için bizim işimizi görüyor. 50"-55" parasına aldım geçtim. Üzeceğini düşünmüyorum. İlerde olmadı videosunu çekerim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende netten siparis gectim bu sabah hepsijet ile gelecekmis ama kurulum ucreti falan cikiyormu bilgisi olan yardimci olabilir mi tesekkurler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
SEG ve Techwood markalı televizyonlar, Vestel A.Ş. garantisi altındadır. 43" ve üzeri televizyonlarda; Yetkili servis tarafından kurulum yapılması zorunlu olup ücretsizdir.
Kaynak google amca 😄
2014'ten beri "sözde" smart LED bir SEG kullanıyorum bana mısın demedi. Tabii biraz şans işi bu işler ama Vestel bence TV'de fena değil. Şu anda 65 inç için bu fiyat bedava. Fazla siyaha beyaza olede şuna buna takılmayan, akşamları açıp 2-3 saat dizi film izleyip uyuyanlar için birebir tv bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weisanstein -- 17 Mayıs 2024; 1:17:33 > -
işletim sistemi webos yazılmış vatanın yorumlarında ama doğru mu acaba
-
10 senedir a101 den aldığımız Seg kullanıyor bizimkiler. Şimdiye kadar hiçbir sıkıntı yaşatmadı. Stokta olsaydı satın alırdım kesinlikle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jose Mari -- 17 Mayıs 2024; 3:12:6 >
Birçok ilde mağaza stoğu var gibi.
Diğer konuyu görünce yüksekten atlama yaptım birazcık. 34 bine TCL 65C745 i satın aldım. O da çok uyguna geldi. Feda olsun bizimkilere :)
Yok hocam bende bunu görmeseydim mecbur onu alacaktım. Hayırlı olsun.
İlk kez sıcak fırsatlar konum ilgi gördü. Herkese teşekkürler.
65 inç çok büyük değil mi,nereye koyacaksınız o kadar büyük salonunuz var mı🤔
55 olanını kullanıyorum memnunum. son 10 senede evin 3. vestel tvsi. hiçbirinde problem yaşamadık.
-
Webos olması sorun mu androidler daha mı iyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Büyük değil standart.Küçük bir odaya 85 inç bile konur mesele odanın büyüklüğünden ziyade izleme mesafesi.
En fazla kaç taksit oldu peşin fiyatına?
Garanti bonus 3 taksit yapıldı.
Tmm, izleme mesafeside odanın büyüklüğüyle ilgili değil mi sonuçta 65 inçte olması gereken mesafe nedir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 18 Mayıs 2024; 7:45:6 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
|
Benzer içerikler
- toshiba 70ua5d63dt
- dijitsu klima alınır mı
- tcl 65c745 yorumlar
- sinbo espresso makinesi
- zoomer batum
- bim bot
- bim yazıcı
- cyber monday
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X