< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
SEG 65SBU740 65inc TV 13.999TL (3. sayfa)
-
-
Ben afyon vestel servis ile konustum saliya randevu aldim 55 veya 43 inc ustu ucretsiz oldugunu soyledi seg marka ve 65 oldugunu soyledim. Sorun yok ucretsiz randevu olusturup ucretsiz sali kurulum yapacaklar bakalim bir aksilik olursa burdan bilgilendiririm
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hepsiburadada yazan
Vestel Müşteri Hizmetleri: 0850 222 4123
Kullanıcı kaynaklı herhangi bir hasar olmaması durumunda teknik arızalar 2 yıl Vestel garantisi kapsamındadır. SEG ve Techwood markalı televizyonlar, Vestel A.Ş. garantisi altındadır.
55" ve üzeri televizyonlarda;
Yetkili servis tarafından kurulum yapılması zorunlu olup ücretsizdir. Yetkili servisten önce ürün ambalaj ve kutusunu açmayınız. Yetkili servis gelmeden kutuyu açmanız durumunda ürün garanti dışı kalacaktır.
55" altı televizyonlarda;
Yetkili servis tarafından kurulum zorunluluğu yoktur ancak hasar vb. durumlara karşı servis hizmeti önerilir. Kurulum hizmeti talep ettiğiniz takdirde Vestel müşteri hizmetlerini arayarak ücretli kurulum talebinde bulunabilirsiniz.
Ürün garantisi kurulum tarihinden itibaren başlamaktadır.
Şimdi şikayet var sitesi üzerinden oluşturduğum kayıta istinaden dönüş sağladılar.
Ücretsiz kurulum yapılması için servis arayacak ve işleme alacaklar denildi. Süreç aynen devam ediyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu devirde kimseye acımıyacaksın şikayet edip kovdur işinden. ben 2018 yılında yurtiçinde çalışan birini kovdurdum. ücretsiz kargoyla aldığım pakete benden kargo parası istiyor. bizi boş adam sandı ellam. bi şikayete bakar. genel merkezden aradılar direk zararınız ne kadarsa tespit edin ödeyelim dediler. ben şahsıma aldım illk defa karşılaşıyorum ama iş yerine de hep kargo geliyor. arkadaşta hep para istiyor. hangi paket ücretli hangisi kargo bedava olarak geldi onu ben bilemem dedim. sonuç olarak adamı işten çıkardılar. acıma yetime diye boşuna dememişler.
-
Özelilkle duvara kurulum yapılıyorsa, ya da 65-70 inç TV servise geldiyse, asansöre sığmadıysa, adamlar 3-4 kat evime kadar çıkarıyorsa çıkarır 100'er TL ateşlerim. Çaylarını kolalarını ikram ederim. Ama 1750 TL nedir arkadaş. Herkes çakal olmuş.
-
Hocam zaten o paralar göze asla gelmez ve bende öyle yapacaktım. Bu arada kurulum dediğim kutudan çıkartıp sadece fişe takacak çalışıyor mu diye bakıp kutuya koyacak.
Tv evde duruyor diğer ev hazır olunca gidecek. Bir montaj vs durumu yok. İşlem belkide 5dk sürecekti. Şimdi şikayet ile iş yapılacak. Canım ülkemde herkes yolunda olmuş. 1750 lira neyse...
Arkadaşlar ben tv yi aldım 5-6 ölü piksel saydım değiştirtmek için uğraşmadım, ghosting yada ışık sızması pek yok. Renkleri güzel bir kaç ayar yapınca nötr renk alabildim beyazlar beyaz gibi. Yazılım çok iyi değil. Appletv box taktım onla kullanıyorum samsung q990c dolby atmos ses sistemim var, tv yi sadece görüntü almak için kullanıyorum. Bence fiyatına göre aşırı iyi. Kurulumu vestel servisi yaptı herhangi bir ücret istemediler.
-
-
Ölu piksel sadece siyah ekranda mı anlaşılır
bildiğim kadarıyla evet, zaten çok net belki oluyor siyah ekrana alınca, arkadaşın attığı gibi kırmızı ışık gibi
değişim yapmak zorundalar diye biliyorum, değişim talep et, muhtemelen yapmıyoruz diyecekler, değişim yaptırmak firma farketmeksizin genelde sorunlu, birkaç defa aramak yazmak rahatsız etmek gerekiyor firmaları, ona rağmen bile değişim yapmıyorlar, tüketici mahkemesine başvurcam de
değişim talep ediyorum,
değişim yapamayız deyip de işi yokuşa sürerseniz, tüketici hakem heyetine başvuru yapacağım, biliyorum bu konuda bilgim var, firmalara değişim yaptırmak çok zor, işi yokuşa sürerler hep, sizinde niyetiniz bu yönde olmasın, eğer olursa dediğim gibi hakkımı platformda ararım hakkımı da alırım
aynen bunu söylerim ben
Değişim için rapor vermeleri gerek,o raporu da vermezler Thh ye gider diye..bence iade edin süreç uzamadan..ayrıca kaç kişide ölü piksel çıktı..eğer sayı çoksa bu fiyata vermeleri ondandır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugun firme yeniden geldi tutanak tuttu degisim diye yazmis. 1 saat sonra manisadan aradilar ayni marke kapali kutu sifir urun gelecek ben yolluyorum 7 is gunu icinde gelmis olur.yeni urun gelince kurulum kaydi acilacak eskisi alinjp yenisi kurulcak denildi.ugrastirmadan degisim kabul edildi cok sukur. Insallah yeni gelecek urunde piksel vs sorunu olmaz
Hayırlı olsun o zaman
Bugün itibari ile servisten gelip ücretsiz kurulum yapıp kutusuna koydular. Herhangi bir piksel hatası vs yoktu. Genel olarak iyi duruyordu. Diğer eve geçince açıp kullanacağım.
Hikaye bunlar , 24 inç bilgisayar ekranına kaç cm’den bakılıyor
Sinema imax’te 400 metrekare görüntü var. 1 kilometre geriden bakmak lazım o halde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ka7 -- 1 Haziran 2024; 17:47:11 >
Tv ve beyaz esyalarda yetkili servis garantisi mevcutmu.tv ve bayaz esyalarin defolarini gösteren fotolar paylaşır misiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X