Bildirim
4g seçeneği kayboldu
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
##002# yazıp arama tuşuna basın başarılı yazısını göreceksiniz seçenek geri donuyor. Tuhaf bir şey telefonu sıfırlayacaktım bu kod sorunu çözdü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorunun çözülmesede üzülmene gerek yok muhtemelen ülkemizde 4g yaygınlaşana kadar telefonunuzu değiştireceksiniz. Şaka bi yana telefonu resetleyince duzelmesi gerekli. Yada hattı çıkarıp silgi işlemi gerçekleştirin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: FaLCoN^
Sorunun çözülmesede üzülmene gerek yok muhtemelen ülkemizde 4g yaygınlaşana kadar telefonunuzu değiştireceksiniz. Şaka bi yana telefonu resetleyince duzelmesi gerekli. Yada hattı çıkarıp silgi işlemi gerçekleştirin.
Resetleyince düzelmedi ve hattı çıkarıp tekrar taktım yine değişen bir şey olmamıştı kod çözdü sorunu.
Edit: Sorunun çözülmese de derken hocam?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The white warrior -- 29 Kasım 2014; 9:12:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: The dark lord
quote:
Resetleyince düzelmedi ve hattı çıkarıp tekrar taktım yine değişen bir şey olmamıştı kod çözdü sorunu.
Şaka yaptım dostumülkemizdeki operatörlere bir gönderme niteliğindeydi. Ülkemizde 4g gelişene kadar telefon değiştirirsiniz anlamında bir espri idi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: The dark lord
quote:
Şaka yaptım dostumülkemizdeki operatörlere bir gönderme niteliğindeydi. Ülkemizde 4g gelişene kadar telefon değiştirirsiniz anlamında bir espri idi.
O da doğru haklısınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X