fatura tarihi 1/12/2009 son ödeme tarihi 30/12/2009. faturayı 30 unda ödedim. Fakat 13/11/2009da net bağlandı ve o gün kullanmaya başladım..Aralık ayının faturası ocak 1 de mi gelicek? İlk gelen fatura 17 günlük mü yani? hiç bir şey anlamadım... biri özet geçebilir mi?
8 megabit o 8192 kpse kadar :)
gene 96 gelmemesi lazım bende de net4 var. 50 lira civarı olması lazım 444 0 375 i arayıp sorsana birader
adamlar kafayı yemiş
ne tarifesinden aldın acaba aboneliğini yani ilk 3 ay ücretsiz,modem bedava gibisinden
2001 de babamı sadece ayda 30 lira vericeksin diye kandırdım gittik o zaman beleş modem felan yok tabi ilk ay 140 lira geldi nefes alamaz hale gelmiştim hiç unutamıyorum uzun lafın kısası normaldir normal .. D
'' Yani 8 Mbps'ye kadar limitli paketler için (4 GB, 4 GB (Plus) ve 6 GB) aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 61,25 TL'yi'' geçemez diyor ttnet. Ayrıca bu ücrete vergiler dahilmi değilmi belirtmiyor.. 13 kasımda abonelik başladı 30 aralıkta fatura ödedim faturanın tarihide 1 aralık diyor gerçekten çok tuhaf 17 günlük internet için 96 lira vermiş olamam heralde. aralık ayından ücretlendirme varsa peki faturayı 1-12-2009 da nasıl düzenliyorlar gerçekten çok komik. ayrıca belirteyim modemi kendim aldım.. bunlar ayak üstü bizimi s.kçekler anlamadım. yarın aramayı düşünüyorum ttnet kapattırcam böyle olursa internet kafeye gitsem her gün 3 saat takılsam 3 liradan 90 lira yapar ne anladım ben bu işten vakit geçirmek için internet bağlattık astarı yüzünü geçti.. çok sinirlendim
quote:
Orijinalden alıntı: ontristatis
'' Yani 8 Mbps'ye kadar limitli paketler için (4 GB, 4 GB (Plus) ve 6 GB) aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 61,25 TL'yi'' geçemez diyor ttnet. Ayrıca bu ücrete vergiler dahilmi değilmi belirtmiyor.. 13 kasımda abonelik başladı 30 aralıkta fatura ödedim faturanın tarihide 1 aralık diyor gerçekten çok tuhaf 17 günlük internet için 96 lira vermiş olamam heralde. aralık ayından ücretlendirme varsa peki faturayı 1-12-2009 da nasıl düzenliyorlar gerçekten çok komik. ayrıca belirteyim modemi kendim aldım.. bunlar ayak üstü bizimi s.kçekler anlamadım. yarın aramayı düşünüyorum ttnet kapattırcam böyle olursa internet kafeye gitsem her gün 3 saat takılsam 3 liradan 90 lira yapar ne anladım ben bu işten vakit geçirmek için internet bağlattık astarı yüzünü geçti.. çok sinirlendim
17 günlük fatura değil..47 günlük fatura..ttnet faturaları peşin kesiyor..
geçen ay da kotayı geçmişsiniz..sonra geçen ay ayın 13 ünden ayın sonuna kadar ki tarifenin ücreti var..bağlantı ücreti var..yani faturanız normal
Bizde 1MBit sınırsız paket almıştık. Babamlar şu bağlantı ücretini filan peşin vermemişler takside böldürmüşler. Geldimi sana ilk ay 75 TL. İnternet sınırsız ama babama göre çok kullandığımızdan gelmişmiş. İki saat dil dökmüştüm açıklamak için.
quote:
Orijinalden alıntı: uzil
quote:
Orijinalden alıntı: ontristatis
17 günlük fatura değil..47 günlük fatura..ttnet faturaları peşin kesiyor..
geçen ay da kotayı geçmişsiniz..sonra geçen ay ayın 13 ünden ayın sonuna kadar ki tarifenin ücreti var..bağlantı ücreti var..yani faturanız normal
böyle olması mantıklı ilk etapta bende böyle düşündüm fakat fatura tarihi 1/12/2009 yazınca celallendim. Şimdi fazla geçmeden limitsiz tarifeye geçsem iyi olur. Değerl, vaktinizi verdiğiniz için çok teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme