Bildirim
4gb ddr2 800 notebook ram hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
teşekkür ederim ama ben hi-level markasını hiç duymadım. Kıngston da daha çok orta sınıfa yönelik diye düşünüorm, ben aslında şunu buldum
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-donanim-corsair-extreme-performance-dominator-4-gb-ddr2-ram-notebook-lap/detay
ama fiyatlar beni biraz korkuttu. normal mi sizce resmi sitesinde 100dolar olan ürnün 350 lira olması ben kıllandırdı açıkçası
-
İyi bulmuşsun. Resmi sitesini bilemem ama çok nadir bulunan, çok dar bir piyasası olan bir ürün için uğraşmaya değmez, belirteyim. Hepsinden önce bu sebeplerden ötürü fiyatları fahiştir. Laptopunda tek slot mevcut değilse boşuna bunlara bu kadar para akıtma. 2x2 olanlardan al, hem dual olarak kullanırsın, hem de paradan tasarruf edersin. Param çok diyorsan orası senin bileceğin iş tabi.
Ayrıca Hi-Level olsun Kingston olsun gayet kaliteli ürünler üreten firmalardır. Özellikle Hi-Level ürünlerinin hız aşırtma başarımları hakkında forumda epeyce başlık açıldı. Firmalar her bütçeye göre ürünler üretebilirler. Genelleme yapmak yanlış. -
quote:
Orijinalden alıntı: jay jay justified
İyi bulmuşsun. Resmi sitesini bilemem ama çok nadir bulunan, çok dar bir piyasası olan bir ürün için uğraşmaya değmez, belirteyim. Hepsinden önce bu sebeplerden ötürü fiyatları fahiştir. Laptopunda tek slot mevcut değilse boşuna bunlara bu kadar para akıtma. 2x2 olanlardan al, hem dual olarak kullanırsın, hem de paradan tasarruf edersin. Param çok diyorsan orası senin bileceğin iş tabi.
Ayrıca Hi-Level olsun Kingston olsun gayet kaliteli ürünler üreten firmalardır. Özellikle Hi-Level ürünlerinin hız aşırtma başarımları hakkında forumda epeyce başlık açıldı. Firmalar her bütçeye göre ürünler üretebilirler. Genelleme yapmak yanlış.
konuyu hortlatmış olcam ama banada şu an 4 gb tek slot ddr2 800 ram lazım ve bulamıyorum. yardımcı olabilecek olan varmı acaba
-
quote:
Orijinalden alıntı: quitac
teşekkür ederim ama ben hi-level markasını hiç duymadım. Kıngston da daha çok orta sınıfa yönelik diye düşünüorm, ben aslında şunu buldum
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-donanim-corsair-extreme-performance-dominator-4-gb-ddr2-ram-notebook-lap/detay
ama fiyatlar beni biraz korkuttu. normal mi sizce resmi sitesinde 100dolar olan ürnün 350 lira olması ben kıllandırdı açıkçası
dekstop için var ama laptop için arıyorum
-
bende arıyorum 950 tl'ye sıfır var ama bana ikinci el ram de olur laptop 4 gb 800 mhz ddr2
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X