Bildirim
4gb Ram 3gb gozukuyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
işletim sistemi nedir -
quote:
Orijinalden alıntı: yousuff
işletim sistemi nedir
vista kullanıyorum. -
vista hiç kullanmadımda win7 32 bit olsaydı sorun normal dicektim -
quote:
vista hiç kullanmadımda win7 32 bit olsaydı sorun normal dicektim
yani performans 4gb'lıktır ama orda yanlış yazıyor mu demek istedin? sorun normal derken? -
yok win7 32bitde şöyle bi durum var işletim sistemi en fazla 3.5gb ram görüyo yani 4gb rami 3.5 gb görüyo onu demiştim eğer win7 kullanıyosan normal diye -
quote:
yok win7 32bitde şöyle bi durum var işletim sistemi en fazla 3.5gb ram görüyo yani 4gb rami 3.5 gb görüyo onu demiştim eğer win7 kullanıyosan normal diye
anladım. yalnız benim demek istedigim şu, format atmadan önce 4gb goruyordu sorun yoktu. format attım. 3gb yazmaya başladı. anlamadım niye böyle oldu.. -
Vista 32 Bit mi 64 Bit mi Kullanıyorsun ?
Eğer 32 bit İse 3.5Gb Maximum Görecegi Rakam Ki Normal Buda... -
quote:
Orijinalden alıntı: Clayns_seco
Formattan önce sisteminiz 64bittir, şimdi yüklediğiniz 32bittir sorun bundan kaynaklanmıştır.
4 GB RAM GÖRMEME SORUNU ve Windows İşletim Sistemleri
http://forum.donanimhaber.com/m_20404150/tm.htm -
işletimin 32 bit ondan kardeş -
Service Pack'leri yüklerseniz sorununuz çözülecektir.
Kolay gelsin. -
vista 32 bitlik kurduysan maxsimum 3.5 cb gösterir ram i kendinmi yükledim işletim sistemini crac olayını yaptınmı bıosundan arkadaşım bide ondan olabilir -
quote:
Orijinalden alıntı: Clayns_seco
Formattan önce sisteminiz 64bittir, şimdi yüklediğiniz 32bittir sorun bundan kaynaklanmıştır.
evet formattan önce 64 bit idi. obur vista cd'sini bulamadım 32 bit olanını kurdum. galiba yine baştan kurmam gerekecek o zaman.
cok teşekkur ederim yardımlarınız icin. -
3 değil 3.25 GB gibi bir değer gözükmesi lazım.
32 bit işletim sisteminin bellek adresleme limiti o kadar, yukarıda denildiği gibi 4 GB ve üstü miktarda rami kullanabilmek için sıfırdan 64 bit kurmanız gerek, update ve service pack yükleyerek olacak bir iş değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: serdar1108
quote:
yok win7 32bitde şöyle bi durum var işletim sistemi en fazla 3.5gb ram görüyo yani 4gb rami 3.5 gb görüyo onu demiştim eğer win7 kullanıyosan normal diye
anladım. yalnız benim demek istedigim şu, format atmadan önce 4gb goruyordu sorun yoktu. format attım. 3gb yazmaya başladı. anlamadım niye böyle oldu..
vista 32 bit yüklemişsen normaldir. vista sp1 kur ardından sp2 kur ramı 4 gb görür ama 4 çalışmaz çünkü 32 bit işletim sistemi ...64 bitin 4 gb görmeme gibi bişeyi olmaz .tavsiyem 64 bit varsa onu kur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackal___61 -- 2 Kasım 2010; 13:33:06 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X