arkadaşlar hp marka laptopuma xp 32 bit işletim sistemi kurdum 4 gb ram var .xp 3 gb tan fazla göstermedğini biliyorum ama benm neden 2.49 gb gösteriyor bilgisi olan varsa paylaşabilir mi .teşekkürler
Ekran kartınız için ayrılmış bir bölüm olması muhtemel.
ekran kartım atı radeon hd 5470 1gb boyutlu .bende ondan şüphelendim acaba tümleşik mi diye ama harici bir ekran kartıymış .ekran kartından olabilceğini sanmıyorum yani .başka nelerden olabilir acaba
quote:
Orijinalden alıntı: dnzrdmfb
arkadaşlar hp marka laptopuma xp 32 bit işletim sistemi kurdum 4 gb ram var .xp 3 gb tan fazla göstermedğini biliyorum ama benm neden 2.49 gb gösteriyor bilgisi olan varsa paylaşabilir mi .teşekkürler
ddr3 ramlarda tam 3 gb göstermiyor 2.4 gb falan göstermesi normal ama win7 64 bit varken neden xp kullanmak istiyorsun anlam veremedim...
alışamadım windows 7 ye bir türlü xp ye alışmışız o yüzden :) teşekkürler
quote:
o zaman vista 64 bit kur ona alışırsın ..
quote:
XP x64 de var ama Ingilizce. Gene de siz bilirsiniz.
xp 64 bit kurduğum zaman da 2.53 gb ram gösteriyo onu türkçeye çevirebiliyorsun . aslında normalde 64 bit xp kurdğumda benm ram minimum 3.86gb göstermesi lazım neden böyle anlamadım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme