Şimdi Ara

4gb ramli min 10' ve islemcisi kuvvetli klavyeli win8 tablet onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar daha once t100ta kullaniyordum ama ram 2 gb oldugundan webde kasiyordu. Su an x552e kullaniyorum. Webde kasmayacak min 4 gb ramli iyi islemcili tercihen fansiz sessiz calisan tablet ariyorum tavsiyelerinizi bekliyorum tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Surface 3?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem iyi işlemci hem fansız durumu çok zor. İşlemci ne yazıkki ısınır ve soğutma olmadan kullanmak çok zordur. Soğutma yeterli olmazsa dahada yavaşlar hatta kapanabilir bile tablet.

• Banggood üzerinden cube i7 bakabilirsiniz. Core-m işlemcili en ucuz tabletlerden biri. 360dolar şu anda. 1300 lira kdv dahil ortalama fiyatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C45F7D4AF -- 24 Ağustos 2015; 1:49:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnomer

Banggood üzerinden cube i7 bakabilirsiniz. Core-m işlemcili en ucuz tabletlerden biri. 360dolar şu anda. 1300 lira kdv dahil ortalama fiyatı.

http://www.banggood.com/Cube-I7-Stylus-intel-Core-M-2_0G-10_6-Inch-Windows-8_1-Tablet-p-981768.html
    http://www.geekbuying.com/item/CUBE-i7-Stylus-Windows-8-1-4GB-64GB-Electromagnetic-Screen-Tablet-PC-Intel-Core-M-Quad-Core-2-0GHz-10-6-Inch-1920-1080-Bluetooth-HDMI-OTG-WiFI---Black-347214.html

359 Dolar. Peki bunları yurtdışından gelirken gümrüğe vs takılma durumu olmuyormu hocam.
    Vergi mergi derken boyumuzu aşmasın.

• CallOfTheWild kullanıcısına yanıt
    Takılmadığını düşünürsek (doları 3liradan alırsak) 1080liraya geliyor. Gümrüğe takılınca ne tür vergiler çıkarırlar bilemiyorum, şu ana kadar yaşamadım hiç. Hiç yoktan kdv ödemeniz gerekse 1275 liraya çıkıyor fiyat. Şu anda satılan en ucuz core-m işlemcili bilgisayarın yarı fiyatına geliyor yani. Gümrük vs uğraşırım diyorsanız çekinmeden alın, banggood güzel paketleyip yolluyor. Youtube üzerinde bilgisayarın incelemesi dolu zaten. Para harcamamı düzenleyebilirsem alacağım tablet benim.

• Kimisi faturayı ucuz vs kestirdik 100 dolar altına vergi çıkmıyormuş vs diyorlar forumda. Öyle birşeymi var diyecektim. Ne gibi dezavantajı olur onu da bilemiyorum gerçi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CallOfTheWild kullanıcısına yanıt
    Tabiki öyle yapabilirsiniz. Ürünü alırken satıcıya mesaj bırakabilirsiniz fiyatı düşük göstermesi veya hediye olarak göndermesi için.

• quote:

Orijinalden alıntı: mnomer

Banggood üzerinden cube i7 bakabilirsiniz. Core-m işlemcili en ucuz tabletlerden biri. 360dolar şu anda. 1300 lira kdv dahil ortalama fiyatı.

Hocam peki bayagi iyi ozellikleri ama, bu cihazin klavyesi laptop gibi kapanmiyor sanirim yanlismiyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 360 dolarlik fiyatta klavye dahil değil, ekstra 60 dolar klavyesi. Doğru söylüyorsunuz, menteşe yok, mıknatıslı sistem var yanlış bilmiyorsam. Lenovo miix bilgisayarlardaki gibi yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.