Şimdi Ara

4gün resmi taril öncesi acil yardım lazım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kasayı toplayalı 1ay oldu ama eski bir monitöre sahibim. Son 1haftadır bilgisayarın açılışında sorun vardı. Ne zaman elektriği kessem yani prizi çıkarsam bilgisayarı tekrar açmak istediğimde bilgisayar açılıyor ama monitöre görüntü gelmiyor yeşil ışık yanıyor ekranda sonra bi anda elektrik kesilmiş gibi turuncuya dönüp sonrada ışık gidiyodu bunu paso tekrarlıyordu yani yanıp sönüyor ışık. Ekran kartından çıkartıp onboarda taktığımda ise sinyal yok yazısı görünüyordu. 2 kez karşılaştım kabloları filan kurcalıyarak bi şekilde çözdüm ama bugün çözemiyorum ve delirmek üzereyim çünkü bayram yüzünden 4gün boyunca kapalı olcak aldığım yer. Yaptığım ve sonuç alamadığım şeyler :
    1- ram slotunu değiştirdim.
    2- rami eski bilgisayarımınkiyle değiştirdim.
    3- monitörü eski bilgisayarıma taktım ilkinde görüntü geldi ama şimdi oda sinyal yok demeye başladı (ekran kartına takınca sinyal yok diyor eski bilgisayarımda)
    Dipnot: bilgisayarı açmayı başardığım zamanlarda ekrana görüntü bi kez geldikten sonra hiçbir sorun olmuyordu günlerce kapatmadım tekrar uğraşmamak için nedense bayram tatili öncesi dinkensin dedim pc -_-
    Ayrıca Bios ayarlarıyla ilgili bir şey yapamıyorum çünkü görüntü hiç gelmiyor.
    Şimdiden teşekkürler önerileriniz ve cevaplarınız için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yokmu bir kişi?

• güç kaynağın kaçlık?
  • ekran kartını çıkar biosu sıfırla ve onboard ekran kartına tak dene bakalım
  • Güç kaynağım 600w. Şimdilik sorunu halettim eski pc'nin elkan kartını taktım kötüde olsa en azından pc açılıyor :D ekran kartınıda geri yollıcam artık çarşamba günü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.