4k 144 Hz üstü Curved monitör onerisi
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Casper Excalibur M.E34WQHD-G 34" 165HZ 1MS ( HDMI+DISPLAY) Fiyatı (hepsiburada.com) teknik olarak sizin bütçenize uygun en yakın bu ürünü buldum. ancak kullanıcılardan bazıları ölü piksel olduğundan iade etmiş satıcısı hepsiburada güvenilir.
Lg 34WP65C-B Ultrawide 34" Curved 1ms 160Hz Freesync Premium Fiyatı (hepsiburada.com) bunda da hemen hemen aynı özellikler var kullanıcılar ölü piksele rastlamamış ancak değerlendirmesi az olduğundan fazla yorum yapamıyorum.
GamePower WQ35 35'' 1ms 180Hz Curved WQHD 3440*1440 Gaming Monitör - incehesap.com Hz konusunda bir tık önde ayrıca incehesabın kendisi satıyor ve Ölü Piksel çıkmama garantili diye söylemiş. Youtube'da bunla alakalı birkaç video var inceleyebilirsiniz.
Bunların hiçbiri 4k değil 4 k curved monitör sizin bütçenizde maalesef yok o yüzden ona en yakın olan UltraWide QHD 3440 x 1440 monitörleri size önerdim eğer kafanıza yatmadıysa Monitör Fiyatları - Epey bu linkten piyasadaki size uygun tüm monitörleri inceleyebilirsiniz. İyi günler dilerim.
-
Çok yardımcı oldu teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kaankaya0
Çok yardımcı oldu teşekkürlerNe demek rica ederim. Şimdiden hayırlı olsun.
Benzer içerikler
- www.googleadservices.com bağlanmayı reddetti.
- laptopu kasa olarak kullanmak
- oda kapı menteşe ayarı nasıl yapılır
- oyun oynarken bilgisayar kapanıyor
- klavyede i harfi yok nasıl yazılır
- root nasıl kaldırılır
- bilgisayardan ses gelmiyor
- ss alma pc
- bağlantı sıfırlandı hatası
- telefon şarj olmuyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X