Arkadaslar 4k bir film indirdim filmin boyutu 66 gb ve 4k uhd tvm var ancak oynatıcı olarak pc mi kullanıyorum. Acer Aspire f15 pc m var nvidia gtx 950m m ekran kartı i7 6500 u işlemci var ama filmi açtığımda film takılıyor ekrankartinin cuma desteğiyle takılması gerektiğini öğrendim ama bir türlü çözemedim gerekli codec i mi bulamadım nedir bi yardım edin cildircam
up up up bir bilen yokmu yardım edin
ufak bir ihtimal HDMI kablo kaynaklı olabilir.
diğer taraftan farklı oynatıcılar ile denedin mi? hangi media player kullanıyorsun?
MPC-HC POT PLAYER GOM VLC NEKADAR PLAYER VARSA KULLANDIM AMA TAKILMAYI ENGELLEYEMEDİM HDMI KABLOYLA İLGİSİ OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM
Hem monitörde hem ekran kartında 4k 60 fps desteklenmesi lazım. BAzı HDMI lar 4k desteklemez. TV nizin ve ekran kartınızın özellliklerini araştırın derim. HDMI 2.0 ve üzeri olması gerekir diye biliyorum. 4k görüntü için en uygun aktarım displayport olması lazım. Tabi displayport un son versiyonları.
Sistem iyi görünüyor. Cyberlink PowerDVD Ultra Full v15.0 Bu programla izlemeyi denediniz mi? Ayrıca kodek olarak LAv filter yüklemenizi tavsiye ederim.
powerdvd ultra ücretli program kırık bulabilirmiyim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme