Şimdi Ara

4K ile 780SLI Performans Sonuçları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eline sağlık gayet güzel testler olmuş.Bazı arkadaşların dediği gibi bencede 4k için hala erken.Bakın daha asıl ut4 oyun motorlu ve diğer nex gen yeni oyun motorlu oyunlar piyasada yok.Şimdi bile 4k da 60 fps üzeri yakalanamıyor.Bu arada 4k çözünürlükte scaling başarımı sağlamak kolay.Tahminimce 1080p ye indirdiğinizde başarım düşecektir.Sonuçta elinizde 6-12 gayet iyi bir işlemci var.4-8 bir i7 kadar fazla etkilenmez.1440p 120 hz 28'' veya üzeri bir monitör gayet yeterli.Bu arada sende surround sistemmi var yoksa 4k tek monitörmü? surround sistem gözümde hiçbir değeri yok.Yanyana 3 monitör aralarında siyah kenarlıklar ile hiçbir zevk vermez.Tek monitör 4k içinde 28'' ufak kalıyor.4k hissedilmiyor.muhakkak 1080p ye göre farkı hissedilir ama asıl fark için en azından 32'' monitör şart.
  • Oyunları bir de 1440p de deneyimleyebilir misiniz? 4K monitörde 1440p oyun açınca bulanıklılık vs oluyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eline sağlık dostum güzel inceleme. Birsey sorucam bf4 de kullandığın fps oyun içi fps programının adı nedir. ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giovannii kullanıcısına yanıt
    Msi afterburner

• alcatraz_tr A kullanıcısına yanıt
    1440p tavsiye etmiyorum.kalite benim için ön planda dersen.1440 da kullanılcaksa, 2k monitör alınmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GUCCİ_MAN -- 31 Temmuz 2014; 16:35:37 >
  • alizee81 A kullanıcısına yanıt
    Evet sitedeki incelemede erken görülebilir.ancak durum o kadarda kötü değil.test yaparak bunu ispatladığımı düşünüyorum.gelecekte yeni oyun motorları olduğu kadar, yeni ekran kartlarıda çıkacak.4k da 28 inç seçmemin nedeni yumuşaltmanın gerekmemesidir.eğer daha büyük ekran alacaksan tırtıklanmanın görülmesi muhtemeldir.diger sorularının cevaplarına ancak zevk meselesi diyebilirim

• İnceleme için teşekkürler...

Battlefield 4 multiplayer içinde testler eklermisiniz.. dlc leride extradan test ederseniz sevinirim.dlc lerdeki mapların doku kaliteleri değişiyor çünkü..

@GUCCİ_MAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEGETTO -- 31 Temmuz 2014; 16:48:15 >
  • turkiye icin 4k erken cunku bu fiyatlarla bence tabi almak zor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • VEGETTO kullanıcısına yanıt
    Bf4 mp oynayamiyorum hocam kurulumla ilgili problem yaşiyorum.duzelttigimde eklemeye çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GUCCİ_MAN -- 31 Temmuz 2014; 17:26:41 >
  • GUCCİ_MAN kullanıcısına yanıt
    tamam hocam problemi çözünce eklersin.ben ve benim gibi fps oyuncuları için bf 4 multiplayer testi ayrı bir öneme sahip.. incelemen testlerin içinde teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUCCİ_MAN

Bf4 mp oynayamiyorum hocam kurulumla ilgili problem yaşiyorum.duzelttigimde eklemeye çalışırım.

Nasıl problem yaşıyorsun? Yardımcı olalım bildiğimiz kadar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.