Şimdi Ara

4k izlemek için ne lazım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung 55NU8000 TV var, Netflix'in en üst paketi var. Ama netflix'teki bütün içeriklerin görüntü kalitesi sanki 480p.
    İnternetim 50mbps , speedtest'te min 30mbps çıkıyor.
    Ekşi'ye baktım çoğu kişi benimle aynı sorunu yaşıyor, görüntü kalitesi kötüymüş. (Ayarlardan en yüksek görüntü kalitesi seçilmesine rağmen)

Herneyse, 4k bluray alsam bunu oynatmak için başka hangi cihazlar almam gerekli?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbrk01 -- 20 Temmuz 2019; 2:26:32 >

• Tv'nin Netflix uygulamasında mı bu sorun var? Tv'nin Netflix sertikası varsa bu tarz bir sorun olmaz. Tv'yi resetleyebilirsin belki düzelir.

Bağlantım Ttnet 100 mbit Sony xf90 ve xe90'da böyle bir sorun yok 4k ve hd olarak sorunsuz gösteriyor.
    Belki kullandığın iss, Netflix'te hızı yavaşlatıyor olabilir.

Bu arada Netflix'in 4K'sı normal bluray 4k'sı kalitesinde olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zortak

Tv'nin Netflix uygulamasında mı bu sorun var? Tv'nin Netflix sertikası varsa bu tarz bir sorun olmaz. Tv'yi resetleyebilirsin belki düzelir.

Bağlantım Ttnet 100 mbit Sony xf90 ve xe90'da böyle bir sorun yok 4k ve hd olarak sorunsuz gösteriyor.
    Belki kullandığın iss, Netflix'te hızı yavaşlatıyor olabilir.

Bu arada Netflix'in 4K'sı normal bluray 4k'sı kalitesinde olmaz.
    hocam sadece tv değil bilgisayardan telefondan da denedim, bırak 4k'ları, normal hd içerikler bile 480p.

dediğin gibi iss yavaşlatıyor olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.