Şimdi Ara

4K MEDİA PLAYER TAVSİYESİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
10.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aradığın cihaz Nvidia Sheild Tv . Ben kullanıyorum tek kelimeyle harika. Forumdan araştırabilirsin. Klasmanının en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alparslan yagmur

Aradığın cihaz Nvidia Sheild Tv . Ben kullanıyorum tek kelimeyle harika. Forumdan araştırabilirsin. Klasmanının en iyisi.

Hocam ben bu cihazla normal türkiyede ki kanalları uydu yayınından izleyebilirmiyim? Benim televizyonda kanal geçişleri takıntılı bu yüzden almayı düşünüyorum. Netflix de açarmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uydu üzerinden izleyemezsin. android kutuların en iyi olmasına rağmen uydu alıcısı yok nvidia shield in. uydu alıcısı olan bir cihaz alman gerekiyor. mecool kIII örnek verilebilir.
  • Arkadaşlar selam Xiaomi mi box x nasıl bir cihaz harici bağlayıp TV den 4k film falan izlemek istiyorum da. Sadece bu yani olayım. Var mıdır tavsiyeniz ?

• Merhabalar , hard disk teki yüksek boyutlu mkv filmleri oynatmak için media player tavsiye edermisiniz, eskiden wd tv live media player 20 gb a kadar oynatıyordu,
    Ayrıca Bluetooth hoparlöre de bağlanabilirse iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onnow78 -- 9 Haziran 2019; 14:21:9 >
  • Zappiti & Egreat hangisi sizce arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: MasterSingin

Zappiti & Egreat hangisi sizce arkadaşlar
    Bu cihazlar artık pahalı ve demode oldular sayılır. F/P olarak zidoolara bakabilirsiniz.

• bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler zidoo bahsettiğim markalardan dahamı iyi şuan tam zappiti se alcaktım ekrana mesajınız düşünce vazgeçtim 3.5 HDD takılan ve dijital sesleri (Atmos TrueHD) sorunsuz oynatan bir ürün bakıyorum tavsiyeniz ne olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasterSingin -- 17 Haziran 2019; 15:34:59 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı şekilde bende ; Zappiti ve Egreat'i pas geç , Zidoo'yu düşün derim.

3,5" HDD takılan bir modeli olması ve Realtek 1296 chipsete sahip olması anlamında Zidoo Z10 modelini alabilirsin mesela.

Türkiye'deki yetkili satıcısı Arsey Ticaret , birgöz at istersen...
    www.arseyticaret.com
    ZIDOO - Arsey Ticaret
    https://www.arseyticaret.com/kategori/zidoo-android-tv-box/5

• quote:

Orijinalden alıntı: MasterSingin

Teşekkürler zidoo bahsettiğim markalardan dahamı iyi şuan tam zappiti se alcaktım ekrana mesajınız düşünce vazgeçtim 3.5 HDD takılan ve dijital sesleri (Atmos TrueHD) sorunsuz oynatan bir ürün bakıyorum tavsiyeniz ne olur.
    Zidoo o ses formatlarini destekler, hdd takilan modelleri var inceleyebilirsiniz.

• Papirus P kullanıcısına yanıt
    Tekrar teşekkür ediyorum n 11 den bakıyordum ürünlere verdiğiniz adrese bakınca nevrim döndü z10 n 11 2500 2700 🙄 verdiğiniz adresten alacağım

• Her zaman söylediğim gibi ; piyasada ne sattığını bile bilmeyen ve de uçuk kar marjı ile çalışan çakallara karşı her zaman mücadele edin.

Bu doğrultuda da alacağınız ürün anlamında gerekirse yurtdışından sipariş geçip gümrük vergisini verin ve uzun süreli kargo süresini göze alarak bu tür satıcılara asla prim vermeyin.

Ama şu an için ürününüzü Arsey Ticaret'ten almanız , Zidoo konusunda en mantıklı tercih zaten...

• quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Her zaman söylediğim gibi ; piyasada ne sattığını bile bilmeyen ve de uçuk kar marjı ile çalışan çakallara karşı her zaman mücadele edin.

Bu doğrultuda da alacağınız ürün anlamında gerekirse yurtdışından sipariş geçip gümrük vergisini verin ve uzun süreli kargo süresini göze alarak bu tür satıcılara asla prim vermeyin.

Ama şu an için ürününüzü Arsey Ticaret'ten almanız , Zidoo konusunda en mantıklı tercih zaten...
    2g ram 16gb emmc var.
    Android 7.1 var.
    Aliexpresste pek çok iyi marka 4gb ve 64gb emmc ve Android 9 ile zidoo nun yarısından ucuza satılmakta. Zidoo mantıklı mı bilemedim

• cem_hakan kullanıcısına yanıt
    zidoo piyasadaki ender f/p urunletinden biridir.

yaklasik 2 yildir x9s modelini kullaniyorum, goruntu kalitesi realtek cipsetinden dolayi muazzam, true hd, dts hd atmas gibi sesleri iletmede sikinti yok ve eski bir model olmasina ragmen hala guncelleme alan bir cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nc39 -- 20 Haziran 2019; 7:44:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cem_hakan kullanıcısına yanıt
    " Aliexpresteki pek çok iyi marka..." dediğiniz ürünlerle Zidoo'yu aynı teraziye bile koymamalısınız.Çünkü onlar Zidoo ile aynı kulvarda olan ürünler bile değil.Ne görüntü kalitesi, ne donanım kalitesi , ne de yazılım desteği anlamında.

Siz ucuz bir cihaz mı yoksa görüntüsü kalitesi ile öne çıkan bir cihaz mı istiyorsunuz , ona göre karar verin bu alışverişte...

• Arkadaşlar daha evvel yardım ricasında bulunmuştum ama cevap yazan olmadı! Harici HDD bağlayıp 4K filmleri izleyebileceğim bir Media Player almayı düşünüyorum. Samsung marka 55NU8000 model televizyonum var ama usb bağlantısından DTS formatlarını açmıyor, sadece görüntü alabiliyorum. Fiyatı uçmayan bir ürün var mıdır, kullandığınız ve tavsiye edeceğiniz?
    İyi forumlar

• rick dangerous kullanıcısına yanıt
    Zidoo x9s uygundur.

• Eyvallah hocam, yalnız bu ürün nispeten eski gibi ürün galiba 4-5 sene olmuş çıkalı. Mecool Km9 diye bir ürün vardı yazın inceliyordum 400₺ civarı bir fiyatı vardı ama 700 kere tırmanmış. Mukayese etme şansınız var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: rick dangerous

Eyvallah hocam, yalnız bu ürün nispeten eski gibi ürün galiba 4-5 sene olmuş çıkalı. Mecool Km9 diye bir ürün vardı yazın inceliyordum 400₺ civarı bir fiyatı vardı ama 700 kere tırmanmış. Mukayese etme şansınız var mıdır?
    Zidoo Mecool'la filan mukayese edilmez. Ürünün çıkalı 4-5 sene olması da farketmez. Hala güncelleme alan bir ürün.

Sadece forumun şu sayfasındaki daha önce yazılan mesajları bir zahmet tekrar okuyun.
  • İlginiz için tekrar teşekkür ediyorum. Konuya vakıf olmadığımdan ötürü biraz pimpirikli davranış sergiliyorum kusura bakmayın Sanırım bu marka ürün kullanıyorsunuz. İnternet üzerinden alım için, sadece kendi sitesi mi mevcut acaba?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.