Şimdi Ara

4k monitör ve ekran kartı performansları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir monitör almak istiyorum araştırıyorum 27 " ips vardı aklımda ama fiyatları neredeyse Samsungun 4k monitörüne yakın tercihimi 4k yapsam.

Ekran kartı olarak ne olmalı bir sürü videolar izliyorum tek kart ve çift kart olarak 50 fps civarlarında geziyor oyununa göre

Şuan ki sistemim i7 4790 ve gtx 770 aklımda bi 770 daha alıp sli yapmak var yada satıp r9 280x cfx de yapabilirim tek kart olarakta maksimum r9 290x olabilir böyle bir sistemde 4k performansı ne olur çok Pro bir oyuncu değilim genel de LOL oynuyorum arada bf4 multi yaparım ve metro LL watch dogs gibi güncel oyunları oynarım.

Fps ler düşük olsa bile akıcılığı kaybedermiyim ?? Yada biraz ayar kısarak performans yakalayabilirmiyim.

Özellikle bu monitörü kullanan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

Iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tüm ayarlar en yükseğe almassan 290 da kafi gelir 4k için
    Bi hastalıkmıdır nedir millet illa tüm ayarlar en yüksekte 8xaa olmadan olmaz diyo
    Cod2 de frag kasarken 640x480 de dx7 de oynuyordum önemli olan oyunun verdigi gerçek zevk grafik diil.
  • şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    +1.. Herşey grafik değil:)
  • 2 titan slı ile akıcı şekilde bütün oyunları ve 780ti slı ile akıcı şekilde Samsungun bu monitöründe akıcı şekilde tüm oyunların oynandığını görmüştüm forumda monitörler bölümünde Samsungun bu monitörü vardı orada okumuştum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.