|
Bildirim
Keşke aynı oranda 4k Tv Yayınları da geliştirilse malum ülkemizde en çok sevilen futbol ve onun yayıncı kuruluşu Full HD Yayın kalitesinden bile uzak 720p den hallice yayını fahiş fiyatlara satıyor. Diğer tv kanallarını saymıyorum bile. |
Aklıma takılan birşey oldu geçen youtube da 4320p bir video izledim (8k) ve benim 50mbit internet ile takılamdan bunu izledim bu yayınlar gerçekten 8k mı ? 50mbit ile bunlar bu kadar rahat nasıl izlene biliyor ? |
8K'dır. Ancak Youtube videoları fazlasıyla sıkıştırılmış ve kalite kaybına uğramış oluyor. Bu yüzden bitrate'leri çözünürlüklerine göre epey düşük olabiliyor. Yani bir Blu-ray filmindeki kadar yüksek bitrate'leri olmuyor. Bu da içerikleri bant genişliği/internet dostu yapıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Teşekkür ederim |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Eğer 4K cihazlardan gerçek performans görmek istiyorsanız spor karşılaştırmaları değilde orjinal sürüm film veya dizileri edinip izlemek gerekiyor, Bana görede bu cihazlar spor karşılaşmaları izlemek için alınıyorsa yazık ediliyor. |