Şimdi Ara

4k tvde 4k video nasil izlenir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
8.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba philips 49pus7909 model 4k tv aldim internetten indirdigim videolari usb hdd dan izleyemedim format desteklemiyor diyor youtubeden indirdim videolari mp4 formatinda acmadi hangi formatla izleyebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: wildboy01

Merhaba philips 49pus7909 model 4k tv aldim internetten indirdigim videolari usb hdd dan izleyemedim format desteklemiyor diyor youtubeden indirdim videolari mp4 formatinda acmadi hangi formatla izleyebilirim

you ac planeta payner yaz
    sonra çıkan mavi logolu official sitesine gir
    orada muthiş 4k video klipler var :)
    indir
    sonra video dönüştirme programları ile mp4 formatını birkaç versiyona dönüştür dene derim

not: usb diskin 3 destekli olması lzm olabilir 4k lar için emin değilim..
  • quote:

Merhaba philips 49pus7909 model 4k tv aldim internetten indirdigim videolari usb hdd dan izleyemedim format desteklemiyor diyor youtubeden indirdim videolari mp4 formatinda acmadi hangi formatla izleyebilirim

İyi de bahsettiğiniz tvde ne hdmi 2.0 var ne usb 3.0 var ne de hevc265 codec desteği.. İzleyememeniz gayet normal. Bunla yaşamayı öğrenmelisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: onur_bee

quote:

İyi de bahsettiğiniz tvde ne hdmi 2.0 var ne usb 3.0 var ne de hevc265 codec desteği.. İzleyememeniz gayet normal. Bunla yaşamayı öğrenmelisiniz

ahaaa
    4k panelde bunlar nasil olmaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

quote:

ahaaa
    4k panelde bunlar nasil olmaz?

Olmayınca olmuyo işte.. İstediğiniz yerden araştırma yapınız sonuç açık ve net

• onur_bee kullanıcısına yanıt
    Plazmam var Mutluyum :)
  • quote:

quote:

çalışıyorum akşam tv çıkışlarına bakabilirim de sitesinde teknik özelliklerine bakıyorum 17 bin tl fiyatındaki tvdede aynı çıkışlar var benim tv dede ayni senin dediğin kadar imkansız olmasa gerek hdd usb 3. deneye deneye bulacaz anlaşılan

http://www.philips.com.tr/c-p/49PUS7909_12/7900-series-guecuenue-androidtmden-alan-2-tarafli-ambilight-ve-pixel-precise-ultra-hd-ile-ultra-ince-4k-uhd-tv/ozellikler

http://www.philips.com.tr/c-p/65PUS9109_12/9000-series-guecuenue-androidtmden-alan-4-tarafli-ambilight-ve-perfect-pixel-ultra-hd-ile-sueper-ince-4k-uhd-tv/ozellikler

• quote:

quote:

quote:

çalışıyorum akşam tv çıkışlarına bakabilirim de sitesinde teknik özelliklerine bakıyorum 17 bin tl fiyatındaki tvdede aynı çıkışlar var benim tv dede ayni senin dediğin kadar imkansız olmasa gerek hdd usb 3. deneye deneye bulacaz anlaşılan

http://www.philips.com.tr/c-p/49PUS7909_12/7900-series-guecuenue-androidtmden-alan-2-tarafli-ambilight-ve-pixel-precise-ultra-hd-ile-ultra-ince-4k-uhd-tv/ozellikler

http://www.philips.com.tr/c-p/65PUS9109_12/9000-series-guecuenue-androidtmden-alan-4-tarafli-ambilight-ve-perfect-pixel-ultra-hd-ile-sueper-ince-4k-uhd-tv/ozellikler

Dedim ya araştırması bedava. İş bu nedenleki philips 2015 yılında 8 ve 9 serisi kullanıcılarına media player dağıtıcak. Siz ya 250 euro verip obdan alıcaksınız ya da harici bir başka medialayer. Ona rağmen tvnizde 60 fps yayınlar alamıycakzınız maalesef

• wildboy01 kullanıcısına yanıt
    hocam öncelikle geçmiş olsun philips aldığınız için. usb 3.0 yok hdmi 2.0 yok hevc codec desteği yok. türksatta 4k test yayına başladı ama açmaz sizin tv. ama yine de 4k video izleyebilirsiniz. amazon.com sitesinde 4k tv box diye aratın bunlar işinizi görür aynı zamanda androidli program vs yüklenebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: profecco

hocam öncelikle geçmiş olsun philips aldığınız için. usb 3.0 yok hdmi 2.0 yok hevc codec desteği yok. türksatta 4k test yayına başladı ama açmaz sizin tv. ama yine de 4k video izleyebilirsiniz. amazon.com sitesinde 4k tv box diye aratın bunlar işinizi görür aynı zamanda androidli program vs yüklenebiliyor.

hmm pazarlama kurbanı oldum anlaşılan dün vatanbilgisayardan kuponla almıştım 3 3.5 bin tl değerinde sizin bahsettiğiniz özellikleri olan tv önerebilirmisiniz değişim isteyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildboy01 -- 27 Aralık 2014; 14:46:24 >
  • quote:

quote:

hmm pazarlama kurbanı oldum anlaşılan dün vatanbilgisayardan kuponla almıştım 3 3.5 bin tl değerinde sizin bahsettiğiniz özellikleri olan tv önerebilirmisiniz değişim isteyebilirim

Bu öelliklere sahip lg 49ub850 var dediğiniz fiyata. Daha da çıkabilirim derseniz 55ub950 var. Philipste bunları destekleyen tv yok. Samsung hu 7100 yada 7200 var onlarda da 3 d yok. Size bence 55ub850 gider.

• Bir nevi sahte 4k TV almışınız, 4k codecler yok, usb3.0 yok, hdmi2.0 yok, uyudusu 4k açmıyor. Keşke almadan bir araştırsaydınız.
  • wildboy01 kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 aydır takip ediyorum lg 49ub850v var tüm özellikler var. Daha bugün evdekilerle kavga ettim bu tv için. N11de 333 tl indirim kuponu var 2670e geliyor yanında tava askı aparatı bi kumanda ve benim gibi gözlük kullananlar için 3d clips ile bu fiyata geliyor. Ama geçen çamaşır makinesi bozulmuştu yeni Samsung çamaşır makinesi aldık. Marta kadar taksitler var. Artık o zaman diyorum ama şu yeni vergiler tvleri de vuracak mı acaba? Korkuyorum 3 ay sonra aynı paraya gidip dandik bi full hd almak istemem doğrusu
  • Arkadaşlar benim merak ettigim bişey var,bu 4k tvler avi,mkv ve mp4 video formatlı filmleri izlemeyi destekliyor mu,lg 49ub820v tv dusunuyorum,ondada göremedim,sadece 4k larımı izleyebilecegiz,anlamadım gitti

• muzo76 M kullanıcısına yanıt
    o formatları açamayan televizyon kalmadı nerdeyse her tv açar onları
  • Bir yanlışı düzelteyim, TV de hdmi 2.0 mevcut. Philips in 2014 modellerinde hevc265 codecli bir tv si bulunmuyor. Bu tv ile codec problemi yaşamadan 4k video izlemek için philips UHD 880 media player cihazını satın almanız gerekiyor. Böylelikle tv hevc265 codec ve usb 3.0 girişine kavuşmuş oluyor. Tv nin ub850 ye göre dez avantajları olsada artılarıda önemli bence. Özellikle android li olması, ambilight özelliği ve tüm çözünürlüklerde (sd, hd, 4k) görüntü kalitesinin daha yüksek olması. Bence philips 7909 modelini seçerek hata yapmamışsınız. ub850 de güzel televizyon. Tercih meselesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cherokee -- 21 Ocak 2015; 15:08:06 >
  • quote:

o formatları açamayan televizyon kalmadı nerdeyse her tv açar onları

Bence iyi arastırma yapın,acmayan yeni tvler var diye biliyorum tabi bunları yabancı sitelerde bulursun ancak.
    Bence phlips androidle anlaşarak buyuk iş başardı,guncellemelerle oturacagını dusunuyorum,ayrıca hafızası lg den daha buyuk ve ambiligh olması ayrı guzel.
    Lg webosta hala sıkıntılı simdi digiturkle anlasıp elindekileri bitirmeye çalısacak,
    Tabii her markanın bir ozelligi one cıkıyor,smart olarak kumandası ve kulanım olarak lg açık ara onde
    Goruntu olarakta philips ve pana daha doğal ve iyi tabi bana göre...
    Yukardaki tv yi bi arkadas icin sormustum,bende panasonic var ve gayet memnunum,interneti kotu ama tableti tvye bağlıyarak o açıgı kapatıyorum..

• 4k türkçe dublaj film icin burayı kullanabilirsiniz
    https://brtfix.com/filmler/4k-ultra-hd/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.