Şimdi Ara

[4K UHD 3840x2160 Kullananlar Kulubü] 28'Samsung U28D590D Kullanıcı İzlenimleri (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
8
Favori
27.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu monitör ile Ps4 oynanabilir miki acaba 4k oyun keyfi
    Mümkünmü arkadaşlar böyle bir şey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Mevcut özellikleriyle şu an piyasadaki çoğu AH-IPS panel monitörlerden bile üstün. Misal olarak MX279H'den...

Renk kalitesi olarak daha mı iyi MX279H 'den?
    Eğer Dell U2414H veya MX279H ayarı AH-IPS monitörlerden daha sağlam ise (renk kalitesi) gerçekten çok şaşırırım.
  • Ahayri kullanıcısına yanıt
    Cümlemde "renk" kelimesi geçmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamalak

Sanalmarketim ile görüştüm garanti 36 ay dediler ben de siparisi geçtim bugün . Deneriz r9 290 vapor-x ile 1080p yada 1440p de verim alamazsam bf4 de iade edeceğim bakalım

Alırsın ben de r9 290 kullanıyorum gayet memnunum performanstan tek kart olmasına rağmen
  • bu video da adam gtx 780 le iyi oynuyor bi yanlışlık mı var

https://www.youtube.com/watch?v=GdkyZPpi-9U
  • Tek kart ile 30 fps oynarsınız; SLI ile de 60FPS
  • quote:

Orijinalden alıntı: rezes

Tek kart ile 30 fps oynarsınız; SLI ile de 60FPS

ozaman tek kartla bi süre idare ederiz ondan sonra ya slı yada yeni bi model alırız bide hocam bende gigabyte gtx 770 4gb var nasıl bi performans alırım sistemim aşağıda yazıyor zaten.
  • quote:

Cümlemde "renk" kelimesi geçmiyor.

"Eğer" kelimesi kullandım farkındaysanız. Yorumlarınızda bazen kırıcı yorumlarınıza denk geliyorum, yapmayın yakışmıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkandrgn

quote:

Sanalmarketim ile görüştüm garanti 36 ay dediler ben de siparisi geçtim bugün . Deneriz r9 290 vapor-x ile 1080p yada 1440p de verim alamazsam bf4 de iade edeceğim bakalım

Alırsın ben de r9 290 kullanıyorum gayet memnunum performanstan tek kart olmasına rağmen

Umarım öyle olur. R9 290 vapor-x lerin fiyati artmış, ikinci eller de pek piyasa da yokmuş gibi sanki. Acaba düz r9 290 alsam ikinci el CF yapabilir miyim?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Serkandrgn

quote:

Umarım öyle olur. R9 290 vapor-x lerin fiyati artmış, ikinci eller de pek piyasa da yokmuş gibi sanki. Acaba düz r9 290 alsam ikinci el CF yapabilir miyim?

Yapabilirsin tabi ama referans kartlar resmen fön makinası gibi ses çıkarıyor. Ben sırf o sesten kurtulmak için full sıvı soğutmaya geçtim CF yapınca aklımı yitirmemek için.

Yukarıdaki mesajda kırıcı olan ney, cidden anlamış değilim.

Bu bir yana, sizin de yazdığınız kimi mesajlarınız birileri tarafından sürekli kaydedilipte yeri geldiğinde aleyhinize kullanılmış olsaydı, eminim ki siz de yanlış anlaşılmaya müsait mesajlarınızı tashih ederdiniz. Benim de yaptığım bundan farklı bir şey değil.

Karadenizli olarak asabî fıtrata sahip olmamdan dolayı bazen kırıcı olduğum doğrudur ama o tip mesajlarımın öncesine de bakmanız lazım ki, onu niye yazdığım doğru anlaşılsın. Bunu nadiren hak etmeyen kişileri de yanlış anlayıp yapdığım da oluyor ama bunu fark ettiğimde, gurur yapmayıp, özür dilemesini de bilirim.
  • quote:

Yukarıdaki mesajda kırıcı olan ney, cidden anlamış değilim.

Bu bir yana, sizin de yazdığınız kimi mesajlarınız birileri tarafından sürekli kaydedilipte yeri geldiğinde aleyhinize kullanılmış olsaydı, eminim ki siz de yanlış anlaşılmaya müsait mesajlarınızı tashih ederdiniz. Benim de yaptığım bundan farklı bir şey değil.

Karadenizli olarak asabî fıtrata sahip olmamdan dolayı bazen kırıcı olduğum doğrudur ama o tip mesajlarımın öncesine de bakmanız lazım ki, onu niye yazdığım doğru anlaşılsın. Bunu nadiren hak etmeyen kişileri de yanlış anlayıp yapdığım da oluyor ama bunu fark ettiğimde, gurur yapmayıp, özür dilemesini de bilirim.

Bende karadenizliyim, yorumunuzda kırıcı olan bir şey yok ancak bazı yorumlarınıza denk geliyorum, "gereksiz" kelimeler kullanabiliyorsunuz.

Yorumlarınızın birileri tarafından sürekli takip edilip aleyhinize kullanma olayı derken ne demek istiyorsunuz anlayamadım?

PM atıyorum.
  • rezes kullanıcısına yanıt
    Hocam kartları monitöre HDMI dan mı DP den mi bağladınız. HDMI dan bağladıysanız hemen DP ye geçin farkı göreceksiniz
  • turbo-powwer kullanıcısına yanıt
    Tabiki DP dan bağlı; HDMI mı kaldı artık
  • rezes kullanıcısına yanıt
    Tabi ki ne olur ne olmaz hatırlatayım dedim
  • merhaba ürün elime bugün geçti. windows 7 kullanmaktayım ama çözünürlük 4k gözüküyor? bununla beraber oyun oynarken sıklıkla görüntü anlık kararıp geri geliyor. yukarıda sanki kablo yüzünden oluyor diye birşey okumuştum ama bulamadım. bu sorunu nasıl çözebilirim? teşekkür ederim.
  • kamalak K kullanıcısına yanıt
    Bende de ayni soeun var henuz cozum bulamadim kablodan şüpheleniyorum ben de

• hdmi takınca problem olmuyor.
  • kamalak K kullanıcısına yanıt
    Tek hdmi'dan 30hz goruntu alabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.