Amacınız 4K'da oyun oynamak ise ekran kartını RTX 2060 ile (2800 TL civarı) değiştirebilirsiniz. Hemen hemen her oyunda 60 FPS alırsınız (belki ayarları Ultra'dan High'a düşürmek gerekebilir).
Ekstra olarak değiştirebilirseniz işlemci ve anakartı R5 2600 ve herhangi bir B450 anakart ile değiştirmenizi öneririm.
24" 5ms ıps amazon de
www.lg.com
LG 24UD58-B: 4K UHD IPS LED Computer Monitor | LG India
kullandıgım 49sk7900pla lg tv oyun modu acınca displayport ile baglantı ile yapıcan sıkıntı yasamıyorum 4k görüntü alıyorum tvden memnunum input lag yok denicek kadar az
rtx 2070 alırsam işlemcim darbogaz yaparım onemlı olan o
quote:
Orijinalden alıntı: Hermes58
kullandıgım 49sk7900pla lg tv oyun modu acınca displayport ile baglantı ile yapıcan sıkıntı yasamıyorum 4k görüntü alıyorum tvden memnunum input lag yok denicek kadar az
rtx 2070 alırsam işlemcim darbogaz yaparım onemlı olan o
4K için darboğaz az da olsa olur fakat 60 FPS'i doyurmaya yetecektir çoğu oyunda.
quote:
Orijinalden alıntı: -forumber-
4K için darboğaz az da olsa olur fakat 60 FPS'i doyurmaya yetecektir çoğu oyunda.
Alıntıları Göster
Bir yandan 2070 almak istemiyorum 5bin tlye gelıyor
GİGABYTE GTX 1080 Tİ AORUS XTREME EDİTİON 2el almak istiyorum 3.5bın tl daha iyi geliyoır ama minningde korkuyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme