Şimdi Ara

FPS'yi arttırmak için tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar League of Legends oynuyorum fakat sistem kötü olduğu için düşük fpslerde (18-24) kalıyorum ve oyundan aldığım zevki oldukça düşürüyor hali ile mevcut sisteme ram takviyesi yapsam fps konusunda 40 civarlarına ulaşabilir miyim? sıcaklık konusunda bir sıkıntı yaşamadığımı belirtmek isterim tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler

Anakart:Gigabyte GA-8IPE1000-G
    İşlemci:Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz
    RAM:Kingston KVR400X64C3A 1GB
    Ekran Kartı:ATI Radeon 9550 / X1050 Series (256MB)
    Hard Disk:WDC WD5000AAKX-08U6AA0 (500GB)

• 7750 ekran kartı al yine de işlemcinizden dolayı kısıtlamalar yaşayacaksınız oyunda ne yazıkki
  • Ram artisi fps saglamaz oncelikle ekran kartini yukseltmelisiniz.Yalniz sistem oldukca eski.Buna fazla yatirim yapmamanizi ve yeni sistem toplamanizi oneririm.Amd apulu bir sistem size fazlasiyla yetecektir tahmin ettigim uzere sadece bir oyun oynuyorsunuz LOL.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TrPC61 kullanıcısına yanıt
    bütçeni söylersen daha net öneriler gelir bence
  • beni sadece bu yaz boyunca idare etmesi gerekiyor zira üniversiteyi kazanıp giderken yanımda yeni bir bilgisayar götüreceğim
  • DaRealTerrorist D kullanıcısına yanıt
    bu kasaya fazlası ile masraf yaptım bu aralar yeni bir hd aldım monitör aldım o yüzden en fazla 100tl ayırabilirim
  • Ekran kartını yükseltebilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrPC61

bu kasaya fazlası ile masraf yaptım bu aralar yeni bir hd aldım monitör aldım o yüzden en fazla 100tl ayırabilirim

yani parçaların üstüne ilave pek mantıklı değil ne yazıkki arkadaşların dediği gibi yeni bilgisayar alıcağın zaman masraf yapman daha makul. sistem parçaları eski ve yapılan yatırım ölü yatırım olur.
    alıcağınız yeni bilgisayar için zamanı geldiğinde net bütçenizle konu açarsanız herkes yardımcı olmaya çalışır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRealTerrorist -- 24 Mayıs 2014; 0:11:50 >
  • bende aynı fikirdeyim bu sisteme yapacağınız her upgrade ölü yatırım olur müsait olduğunuzda iyi bir masaüstü toplarsınız. yapabileceğiniz en iyisi işletim sistemini tazelersin format atarsın iç temizliğini yaparsın en azından yazıda çıkarır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 24 Mayıs 2014; 0:22:07 >
  • TrPC61 kullanıcısına yanıt
    2.Elden hd 5670 ve 2 gb ram alislemciyi o.c yap rahat oynarsın o oyunu.

• anakartın agp desteklemesi en büyük dezavantaj tabiki :D neyse bu bilgisayara yatırım yapmıyorum vazgeçtim :D
  • Monitor parlakligini dusurunce 1 2 fps degisiyor bu arada bu sistemi canlandirmak cok mantikkli degil esdeger bi eskibsistemim vardi ihtiyaci olan virine verdim en azindan internete girsin diye bence bi yere hibe edin 600 700 lira bulsbilirseniz iyi bir sistem toplayalim size

• Ona yatırım yaparsan parayı sokağa atmakla aynı şeyi yaparsın.Oynattığı kadar dayan, yazdan sonra canavar toplarsın.
  • Ayni sistem hatta ekran karti x550 , ram 2 gb hersey low 1440X900 pksl. +25 fps.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla bende sesleri kapattım oyunda verim almak için 5fps yükseldi oyun sonu team fightlarda 17lere düşüyor çözünürlük 1200x768'de başka çözünürlükte oyun çok kötü gözüküyor ve birşey fark ettim 1024x768 ile 1200x768 de fpsler aynı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Ram artisi fps saglamaz oncelikle ekran kartini yukseltmelisiniz.

Demişsinizde belki arkadaşımız Cpu stutter veya Gpu stutter sorunu yaşıyordur.Eğer stutter sorunu yaşıyorsa en iyi ekran kartını koysun düşüşleri her türlü yaşayacaktır.Sonuçta League of legends directx9 kullanıyor.Çoğu oyundaki directx 3d 11 özelliğini kullanmıyor.
    Çok unsur var.
    @TrPC61
    Sana önerim işlemcini unpark yapıp çözünürlüğü düşürebildiğin kadar düşürmen.Çünki çözünürlük gerçekten fps düşmanı :)
  • TaymekHoldem kullanıcısına yanıt
    tek çekirdekli işlemci unpark yapılabiliyor mu?
  • Fps arttırsan bile 2-3-4 artış olur onun dışında olmaz çünkü sistem kötü bir sistem bence zamanı kollayıp bekliyecen yada 2 el bir ekran kartı alcan.
  • Kardeşim önce sen para biriktir çünkü herşey paraya bakıyor adamlar hayrına kimseye birşey vermez 1000 lira civarı toplasan bunda iyi sistem dizersin
  • tamam zaten bu pc'ye para harcamamaya karar verdim dedim neyse konukpanmıştır beyler cevap veren herkese teşekkürler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.