Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 4K60Hz Capture Card - Görüntü Aktarma Kartı Satın Al 5 Temmuz 2021 11:08 1 1 4K60Hz Capture Card - Görüntü Aktarma Kartı Oyun konsolundan tutun (PS, Xbox, Nintendo), kameraya kadar görüntüsünü başka bir bilgisayara aktarmak istediğiniz her elektronik cihazla çalışır. Yaklaşık 1,5 ay önce aliexpress'ten aldım. Yeni gibi. Ürünün yanında gelen USB-USB, USB-mini usb ve HDMI kablolarını eksiksiz vereceğim. Satma sebebim yeni bir bilgisayar aldığım için konsoldan artık görüntü yansıtmıyorum, direkt PC üzerinden oyunları kaydediyorum. Ürünün üzerinde 4K60 yazmasına rağmen 720P'de 60FPS kaydedip, canlı yayın yapabiliyor. 720P üstü çözünürlüklerde 30 FPS olarak kullanıyorsunuz. Ürün fiyatına göre çok iş görüyor. Ürünü sattıktan sonra cihazın kurulumunda da elimden geldiğince yardımcı olurum. Önce ödeme sonra kargo şeklinde gönderim yapabilirim. Samsun içi elden satış yaparım.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 160 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILDI - Xbox Series S (19.06.2023 tarihli Garantili, Kutulu, Sıfır Ayarında) Xbox One S Gamepad