Arkadaşlar benim internet bağlantım 1mbit bugun 4mbite çıkarmaya karar verdim fakat vdsl falan filan gelecek deniyor benim 4mbite çıkarmam yanlışmı olur ya çıkardıktan sonra vdsl gelirse fikirlerinizi bekliyorum
Neden yanlış olsun ki? Bu manada neden bir yorum beklenir, bunu da anlamış değilim. Yüksek bant genişliğine ihtiyacınız varsa geçersiniz, interneti nasıl kullandığınıza bağlı, bunu da biz söylemeyelim en iyisi. VDSL ile ilgili forumda küçük araştırma yapın. Her şeyi de sormayın artık...
quote:
Orjinalden alıntı: Serdar
Neden yanlış olsun ki? Bu manada neden bir yorum beklenir, bunu da anlamış değilim. Yüksek bant genişliğine ihtiyacınız varsa geçersiniz, interneti nasıl kullandığınıza bağlı, bunu da biz söylemeyelim en iyisi. VDSL ile ilgili forumda küçük araştırma yapın. Her şeyi de sormayın artık...
Fikrini paylaştığın için teşekkür ederim.
DÜNYANIN EN PAHALI İNTERNETİ... 4 MEGABİT GEREKSİZ BENCE 1MEGABİT SINIRSIZA GEÇ
quote:
Orjinalden alıntı: yo yo yo - yo yo yo
Arkadaşlar benim internet bağlantım 1mbit bugun 4mbite çıkarmaya karar verdim fakat vdsl falan filan gelecek deniyor benim 4mbite çıkarmam yanlışmı olur ya çıkardıktan sonra vdsl gelirse fikirlerinizi bekliyorum
Bende kendi fikrimi söyliyeyim senin gibi birisine 4 mbit yakışmaz 32 mbit alman gerekir bence biraz bekle 32mbit vdsl başvurusu yap.
1mbit sınırsız kullanıyorum zaten ve şuan aradım 4mbit sınırsıza geçtim superonline abonesyidim zaten sizde fikir gelmeyince bende geçtim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme