Abi aynalar?????????Çok önemli katlanıo mu?????????
bu arada inan yan aynalara bakmadım Yarın bakarım
quote:
Orijinalinden alıntı: ankaralı33
bu arada inan yan aynalara bakmadım Yarın bakarım
tama saol çünkü dar yerde falan kapatmak gerekio Abi biz bidaaa değiştirmicez arabayı ondan hata yapmamaız gerekir ondan çok araştırıom kusura bakma
döşemeler beni hayal kırıklığına uğrattı açıkçası
benim scenicle karşılaştırmak bile istemiyorum...
quote:
5)PERFORMANS:sanki ilk kalkışta biraz ağır gibi ama uzun yolda süper çok rahat 150 km ye ciktım araba yeni olduğu icinde zorlamadım yol tutuşu çok güzel yolda kayıyor gibi.
Öncelikle hayırlı olsun dostum allah iyi ve saglık lı gunlerde kullanmak nasip etsin
keşke aracı bu kadar zorlamasaydın 0 araç daha 15.000 km yapmadan bence bu kadar yıpratılmamalı(pıstonların alısma suresı vsvsvs bir sürü neden)arabadakı rodj suresı bıtmeden bence hıc bı arac zorlanmamlı rodaj suresınce zorlanmamıs arac daha az sorun ılerıkı zamanlarda daha ıyı performans verır araç tabiki bu benim düşüncem tekrar hayırlı olsun
mck .peki buna ne dersin
ya buna ne dersin??
SW gerçekten çok hoşuma gidiyor
yada bunlara
Yanlız ben kendi arabamın resmini koyuyorum.sen ingilizmisin direksiyon sağda
yaw galiba aynalar katlanmıo...aywayı yedik
abisi çok güzel bir otomobilin var gerçekten güle güle kullan.
tek eleştirdiğim kısmı (tasarımında) ön tampon ile tekerlek arasında çok fazla mesafe var - yere sürtebilir inişlerde
tsk .İlk kez dizel araba kullanıyorum .Alırken pejoya sordum dilediğin gibi kullan dediler ama böyle önerilere açığım
quote:
Orijinalinden alıntı: Fletch
quote:
5)PERFORMANS:sanki ilk kalkışta biraz ağır gibi ama uzun yolda süper çok rahat 150 km ye ciktım araba yeni olduğu icinde zorlamadım yol tutuşu çok güzel yolda kayıyor gibi.
Öncelikle hayırlı olsun dostum allah iyi ve saglık lı gunlerde kullanmak nasip etsin
keşke aracı bu kadar zorlamasaydın 0 araç daha 15.000 km yapmadan bence bu kadar yıpratılmamalı(pıstonların alısma suresı vsvsvs bir sürü neden)arabadakı rodj suresı bıtmeden bence hıc bı arac zorlanmamlı rodaj suresınce zorlanmamıs arac daha az sorun ılerıkı zamanlarda daha ıyı performans verır araç tabiki bu benim düşüncem tekrar hayırlı olsun
peugeot araba bozulsun da para kıralım die demiştir....Bi de abi burda park sensörü takmıolar,ne de criuse cont.. Şerefsizler o zman size exectuvie verelim dio kız...
quote:
Orijinalinden alıntı: m.C.k
abisi çok güzel bir otomobilin var gerçekten güle güle kullan.
tek eleştirdiğim kısmı (tasarımında) ön tampon ile tekerlek arasında çok fazla mesafe var - yere sürtebilir inişlerde
haklısın o yüzden herhalde pejo alt kartel koruyucu takmamı önerdi 150 milyona takıldı ama dikkatli aolmak lazım
valla ben bizim scenici bile ikide bir sürtüyorum yere..
karter koruyucusunun olmaması şaşırtıcı
ya bende benim arabayı koyiim canım çekti
vay hocam da megane cı...
hocam msn var mı????
Uff karizmaya bak
quote:
Orijinalinden alıntı: m.C.k
vay hocam da megane cı...
hocam msn var mı????
war abi ya akşam kaydettim ya ben seni unuttun mu
quote:
tsk .İlk kez dizel araba kullanıyorum .Alırken pejoya sordum dilediğin gibi kullan dediler ama böyle önerilere açığım
quote:
Orijinalinden alıntı: Fletch
quote:
dızel yada benzınlı olması bır etken degıl sadece arabanın bır alısma suresı vardır calısan mekanızmanın dıslıler pıstonlar flan ne aklına gelıosa sonuc da calısıo bırbırıne bunlar surtunuo bınbırturlu sey sana o pejo da dıledıgın gıbı kullan lafını soyleyen arkadası gormek ısterdım agzının payını vermek ıcın neyse hayırlı olsun tekrar