Şimdi Ara

4o7 hdi aldım (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
3.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalinden alıntı: ankaralı33

önce içi

4o7 hdi aldım

4o7 hdi aldım

4o7 hdi aldım

kardes ekran rengini degistirebiliyorsun turuncu agirlikli siyah fontlu bide ole dene belki hosuna gider

• obaa imhotep arabayı sen anlat sen ii özellik sayıyon sewdim....Sen kötü bişiler anlatma arabayı durmadan övün...
  • quote:

Orijinalinden alıntı: m.C.k

4o7 hdi aldım

4o7 hdi aldım

valla ben bizim scenici bile ikide bir sürtüyorum yere..

karter koruyucusunun olmaması şaşırtıcı

bu arada aklıma bısı geldı burda belırtmek ıstedım su arakadasın yazdıgı lafı gorunce yanlıs anlamasın bısı dırek geldı aklıma onu soylemek ıstıyorum
    aracımla uzun bır tatıle cıkmıstım yasadıgım yere antalyaya donerken yolda farketmedım tren yolu gecıomus 100 110 km ıle gıderken arabanın altını cok fecı bı sekılde raylara vurdum(bu arada arac vw passat) aracın altında motor koruması patladı (sert pılastık-mıka karısımı bısı) neyse onu baglayan bı aparat vardı bı baktım oda kopmus resmen kılıt var o pılastıgı tutan kırılmıs yanı okdr pıs vurduk arabanın altını herneyse arabayı saga cektım baktım aracın altında bısı sarkıyor (motor korumasının acma kapama klıdıymıs) tutup koparttım ayırdım plastık den yapıcagım bısı yokdu neyse bı sekılde tutturdum yerıne plastıgı oturddum antalyaya kadar bu sekılde ıdare ettım ertesı gun aracda bısı varmı dıe aracı servıse goturdum dedılerkı aracda bısı yok sadece motor korumasının deısmesı gerekıo tamam eyvallah dedım deısın bu arada bende aracın yanındayım aracın altında korumayı soktuler(vıdalıymıs) daha sonra oturmus cayımı yudumlarken bı baktım benım aracın altında celık bısı ustaya sordum napıyosun sen dıe ? cıkan motor korumasının yerıne hep bundan taktıklarını soyledı bı baktım sole yaklasın 3-4 mm celık-metal karısımı saglam bısı uzerınde yaklasın 7 tane vıdalama yerı vardı.Kardesım bu takılırmı motorun altına dedım oda bana neden takılmasın dedı yetkılı kısıyı cagırttım ondan daha yuksek duzeyde bı ınsan kardesım sız burda ınsanların hayatıylamı oynuyosunu dedım oda neden beyfendı dedı bana bunu yapanlar celık takmasını bılmıyorlarmı flan dedım bunu motorun altına takarsan bu aracdakı motor kaza esnasında dustugu zaman motor nereye dusucek dedım motorun ayakları vardır kaza esnasında bu arac motoru yaklasık olarak 3-4 cm asagıya otomotık olarak bırakır dedım ısanların zarar gormemesı ıcın haklısınız flan dedı kırın mırın ettı bende benım aracda sokuk olanın tamır etttırım tekrar yerıne guzel ce taktırdım her ne kadar eskısı kadar orjınal olmadıysada fenada olmadı hanı benım hayatım ucuz degıl ole sızde dıkkat edın bu tıp seylere haberınız olsun hayatınızla oynarlar
    sevgıler saygılar ,

• Bir sorun war 407 ile makas atmak/sollamak cok zzor oluor beyler.

Simdi millet diyecek sende mi o trafikte makas atan lavuklardn msin! haklisiniz ayip bir sey genelde cok normal surmeme ragmen Arada bir *hastalik durumu vs vs oldugunda tem de bile yol bombosken bile sellektor yaptiginizda yol vermeyenler oluyor bu durumda gercekten acil ise durumunuz 4 lu leri yakip makas atmak zorunda kalabiliyorsunuz.

On lastikleri nin tampona gore cok arkada olmasindan kaynaklanan bi durum uzun yollarda da sollama yaparken (tek serit haliyle insan korkuo ben mesela ondeki arabanin arka tamponuna girmeden sollama yapmiorum sollama mesafesini kisa tutmaya calisiorum maglum karsidan gelen hoduk sofor bol memelekette) yane surerken otobus mantigi ile suruyorsunuz arabayi ilk baslarda tabi alisinca hepsi kolay gelior sonralari ama arkadas yeni aldiginda arabayi sag onu biras surtmustu sollarken.

Ayrica ben onu gormemeye vectradan alistim aslinda zamanla yeni alan arkadaslarda onu hissetmeye alisirlar.bu arada bayanlarin hislerinin bizimse zekamizin daha gelismis oldugunu unutmamak lazim

bu arada kartel korumasi muhabeetine gelince Opellerde koruma yok aynen pejo da oldguu gibi siz taktiriyorsunuz Ben Zafira kullandim bu yaz didim de yollar cok kotu bombos yol (orman yolundan bodrum yapiorsunuz dumduz adeta bi anda yol cokuveriyor yaklasik 90-100 kmh ile arabanin altini vurdum(fren yapamazdim daha sert vururdu mantikli olarak) vurdum diyemeyiz tam olarak tumsek yola paralel olugu icin cizdik mi desek nese bayagi sert bi olay oldu simdi sorun yok ama koruma su yukarida bahsedilen 7 contali delikli saglam bisi yetkili servis orjinal parca olarak takti wallaole bi sorun meydana gelecegini pek sanmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 28 Ağustos 2005, 23:56:59 >

• quote:

Orijinalinden alıntı: aLLyC

Bir sorun war 407 ile makas atmak/sollamak cok zzor oluor beyler.

Simdi millet diyecek sende mi o trafikte makas atan lavuklardn msin! haklisiniz ayip bir sey genelde cok normal surmeme ragmen Arada bir *hastalik durumu vs vs oldugunda tem de bile yol bombosken bile sellektor yaptiginizda yol vermeyenler oluyor bu durumda gercekten acil ise durumunuz 4 lu leri yakip makas atmak zorunda kalabiliyorsunuz.

On lastikleri nin tampona gore cok arkada olmasindan kaynaklanan bi durum uzun yollarda da sollama yaparken (tek serit haliyle insan korkuo ben mesela ondeki arabanin arka tamponuna girmeden sollama yapmiorum sollama mesafesini kisa tutmaya calisiorum maglum karsidan gelen hoduk sofor bol memelekette) yane surerken otobus mantigi ile suruyorsunuz arabayi ilk baslarda tabi alisinca hepsi kolay gelior sonralari ama arkadas yeni aldiginda arabayi sag onu biras surtmustu sollarken.

Ayrica ben onu gormemeye vectradan alistim aslinda zamanla yeni alan arkadaslarda onu hissetmeye alisirlar.bu arada bayanlarin hislerinin bizimse zekamizin daha gelismis oldugunu unutmamak lazim

ben hic zorlanmiyorum arac sollarken canawar gibi akip gidiyor arabalarin arasindan

• Dewam Imhotep aldırcan sen bu makinayı bana....Allah izin verirse
  • quote:

Orijinalinden alıntı: qr_bugra

Dewam Imhotep aldırcan sen bu makinayı bana....Allah izin verirse

arabam diye soylemiyorum gercekten iyi bu makine
  • quote:

Orijinalinden alıntı: ImHOTeP

quote:

motor kactı seninkinde?
  • quote:

Orijinalinden alıntı: GÖRKEMKAZAN

quote:

quote:

motor kactı seninkinde?

2.0 hdi

• quote:

2.0 hdi

o zaman tüttürmen normal
  • EMREMUSLU arkadaşasana çok saygı duyduğumu ve fikirlerini çok dikkate aldiğimi söylemek istiyorum.Belki inanmayacaksın ama benim bu arabayı almama birazda sen sebeb oldun ,şöyleki;ben önce vectra düşünürken forumda trcapital ve özelliklede senin focus tdi hakkındaki yazılarını okudum ve bu arabayı araştırmaya başlayıp kayseri ve niğdede test sürüşü yapinca ford hakkındaki yazılarının doğruluğuna inadım.Vectradan vazgeçip dizel bir arabaya özelliklede focusa yöneldim.Tam son karar aşamasında Ankara otokoçda iken bir arkadaş aradı ne yaptığımı sordu söyleyincede neden pejo 407 i denemiyorsun dedi.407 yi deneyip test sürüşüde yapınca arabaya bayıldım,eşime söyledim oda kayseride test etti ve telefonda bana tamam bu arabayı alıyoruz dedi.Şimdi sana sormak istediğim şu:ben bu arabayı kullanan sadece 3 kişi ile konuştum 3üde arabasına aşık.Senin tanıdığın acaba neden 407e ısınamamış hem onunki üst modelde.Acaba çok yaktığı için veya paraya sıkıştığı için olabilirmi.Gerçi çok samimi olmadığını söylemişşin ama sorabilirsen çok sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim,yeni arabanda kazasız mutlu günlere......

• ankaralim kardesin,

yav cildircam,

tam vazgectim 407'den diyom,

ole bir yaziyon ki micarim ford a diyesim geliyor,

buyuk misyona sahipsin,

ozel mesaj dan cebini atar misin,
  • quote:

Orijinalinden alıntı: 407hdi

ankaralim kardesin,

yav cildircam,

tam vazgectim 407'den diyom,

ole bir yaziyon ki micarim ford a diyesim geliyor,

buyuk misyona sahipsin,

ozel mesaj dan cebini atar misin,

Civic daşım ben de gördüm valla müthiş yaaa çok güzell.salla focus küçücük ve alt sınıf o parayı hakedmediini sahipleri de sölüoo gel alallıım 407 yayla gibii ama fazla yayla......bi de ankarali 33 baksın aynalar kapanıo mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Professional -- 29 Ağustos 2005, 1:14:34 >
  • YAW uğraşılırmı hergün hergün onun önüyle arkasıyla.. şehir içinde fazla yaklaşamazsın rahat hareket edemezsin.. bişey olsa parçası rahat bulunmaz.. bu pejo bayileride uğraştırırlar.. zaten arabadan fazla yok.. baksana arabanın önü gerçekten 3 mt.. neyse arkadaşlar güle güle kullanın.. kazasız belasız yollar..
  • quote:

Orijinalinden alıntı: cinuba

YAW uğraşılırmı hergün hergün onun önüyle arkasıyla.. şehir içinde fazla yaklaşamazsın rahat hareket edemezsin.. bişey olsa parçası rahat bulunmaz.. bu pejo bayileride uğraştırırlar.. zaten arabadan fazla yok.. baksana arabanın önü gerçekten 3 mt.. neyse arkadaşlar güle güle kullanın.. kazasız belasız yollar..

Nolou lan cinuba sen almıcan kesin herhalde????Alışırsın nolcak....
  • benim için sorun olmaz ben kamyonda münübüste sürüyorum.. ben araba alırken daha rahat kullanabileceğim araç istiyorum.. hem bu arabanıın altı alçak geldi bana.. ön tamponun altına bi baksana.. orayı bi vursak varya parçası gelene kadar araba yatmak zorunda kalır.. hem karterde yokmuş. hem önü hem altını hem sağını hem solunu kollucan.. tamam alışırsın kabul ediyorum güzel ama sende diyorsun arabanın önü2,5 mt. diye.. ben daha kullanışlı olmasını istiyorum.. rahat rahat heryere girip çıkabiliyim.. aralardan kaçabiliiyim:)))) aralardan kaçmayınca araba sürdüğünün farkıına varamaz insan

• Sen bilirsin.. Bizim 2. -3. seçenek focus walla belli olmaz aracı kötülemiyim 407 yayla gibi hem de püfür püfür ohhh.....Bak ben nasıl da kaçcam aralardan o devasa aletle....

• passatında boyu aynı acaba onda da görüş aynı mı.??? 407 ile yakın boyutlara sahipler..
  • quote:

Orijinalinden alıntı: cinuba

passatında boyu aynı acaba onda da görüş aynı mı.??? 407 ile yakın boyutlara sahipler..

O kadar değildir çünkü 407 de ön cam la senin aran da fazla çok gheniş orası..Bi de tampon-teker arası uzun ......Ama değer herşeye
  • BEYLER,

407 ALACAKLAR VE ALANLAR MUTLAKA VE MUTLAKA ÖNE VE ARKAYA PARK SENSÖRÜ TAKTIRSINLAR...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.