ps one classics ----------------- residen evil 1 - 9,60tl silent hill 1 - 13,49tl ================ infamous festival of blood -tam oyun- 19tl dead nation game pack road of devastation 7,70tl
===================
arkadaşlar Türk PSN sinden yukarıdaki 2 ps1 oyunu ile infamous psn oyununu (tam sürümdür -pack değil) ve dead nation EK PAKETİNİ almayı düşünüyorum not: sadece dead nation pack uymaz diyen varsa oyunu indireceği bir psn temin ederim sorun değil o
eşlik edecek arkadaş var mı hem faydalanmak hem de ucuza temin etmek adına 4 arkadaş arıyorum yanıma... ------------------------
bazı ekler yapabiliriz ortaklaşa ilgimizi çeken oyunlar olursa
===================== beni tanıyanlarınız var burada editörülk yaptığım forumdan bir arkadaşımız katıldı bu listeye 3 kişi daha aramaktayız
yatmadan bi güncelleyeyim, flood olacak ama sınırlı süre indirimli olduğundan bazı oyunlar mecburen güncellemem lazım
bugün de bir güncelleme yapalım mesaja, flood için kusura bakmayın
Yaz hocam :) Ben birde cod veronicayı istiorum anlaşma olursa
bana da uyar code veronica hd ama eleştiriler berbat puan almış büyük sitelerden, hd uyarlaması olmamış diyorlar diğer arkadaşa sorayım ok verirse onu da ekleriz listeye...
Valla hocam ne zmndır o oyunu istiordum ancak tek basıma almak israf gibi geliordu. Ps1 classicleri ve deadnationda cok fazla benm ilgimi çekmior ancak sonucta ortak alınırsa oynarım sorun deil. Tarzlar uyusuor diye böyle bir teklif yaptım.Ben gameplaylerini izlemiştim bana iyi gibi geldi. Siz danışın arkadaşlara okeyse ben varım dier oyunlar için.
tamamdır hocam ben oyunları alıyorum o zaman re cvx i de ekleyip -------------------------- pm den devam ederiz sonrasında... mesajı daha up lamaya gerek yok