Şimdi Ara

4S'i takas edeyim mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 64 GB 4S'im var. Sesi çıkmayan biraz çizikli bir iPhone 5 ile takas edeyim mi?

• iPhone 5 kaç gb? Yurt içi mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satmaya kalksan kimse 4S'in kaç GB olduğuna bakmaz artık yok pahasına satarsın. Et bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz 16 GB ve pasaport kayıtlı, benimkide pasaport kayıtlı. Ses sorunu kaça tamir olur acaba?
  • Sorunsuz bul başına bela alma kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Responsive07 kullanıcısına yanıt
    Sesi 60,70 liraya değiştirirler ama karşı taraf niye iphone 5 verip 4s almak istiyor?
  • bence geçme, sorunsuz ara
  • 4S efsane telefondur. İos 6 ya dönülüyordu sanırım emin değilim ama telefonu kapatmaman lazım kapatırsan pcye baglayıp acıyordun. Bence degmez elindeki cihazın kıymetini bil. Satmak istesen fazla para etmez ama yeni telefon almayı dusunuyorsan bence 4s i satma bile. Oda dursun bi kenarda. Cidden cok güzel bi cihazdı 4s. Eğer untethered olarak ios 6 ya dönülüyorsa ben olsam dönerim.

• Mar00N kullanıcısına yanıt
    Hocam untethered olarak dönüyordu JB beklemekten sıkıldım, gönlümde 4S'i vermeye razı değildi ama bir hata yapıp verdim. Aldığım telefonun şebeke kısmı sıkıntılıymış 3G veya WiFi ile internete bağlandığımda telefon kitleniyor. Şimdi kafamı duvara vuruyorum keşke vermeseydim 4S'i diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Responsive07

Hocam untethered olarak dönüyordu JB beklemekten sıkıldım, gönlümde 4S'i vermeye razı değildi ama bir hata yapıp verdim. Aldığım telefonun şebeke kısmı sıkıntılıymış 3G veya WiFi ile internete bağlandığımda telefon kitleniyor. Şimdi kafamı duvara vuruyorum keşke vermeseydim 4S'i diye

Kime verdiniz? Adam size hatalı telefonumu kakaladı yani? Geri alın o zaman beklemeden

• Bence takas etme
    Malesef hocam o gemi kalktı Adam telefonu satmış bile. Acemiliğime denk geldi, ne yapalım hatamdan ders çıkarıp bir sonrakinde daha dikkatli olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Responsive07

Malesef hocam o gemi kalktı Adam telefonu satmış bile. Acemiliğime denk geldi, ne yapalım hatamdan ders çıkarıp bir sonrakinde daha dikkatli olurum.

Gecmis olsun diyicek söz yok.

Sağolun hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.