Şimdi Ara

4s 'imin şarj süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çok yoğun kullanmama rağmen gayet iyi bir sonuç aldım.
    mail+facebook+twtter+oyun+telefon ve sms hatta bazen telefon ısınıyor o kadar çok yoğun kullanıyorum işlemciyii ve parlaklığı sonuna kadar açık

4s 'imin şarj süresi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fhm34 -- 15 Nisan 2012; 22:10:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fhm34

arkadaşlar çok yoğun kullanmama rağmen gayet iyi bir sonuç aldım.
    mail+facebook+twtter+oyun+telefon ve sms hatta bazen telefon ısınıyor o kadar çok yoğun kullanıyorum işlemciyii ve parlaklığı sonuna kadar açık

4s 'imin şarj süresi

Banada edge ile yogun kullanimda(ozellikle sosyal aglar) 9 saat gitmisti.Şarj sorunu artik kalkmaya basladi gibi

• valla ben çok memnun kaldım. daha yeni bir i phone kullanıcıyım öyle dedikleri gibi şarj sorunu falan yaşamadım. ama biraz akıllılık edip telefon çok satan yerlerden almak lazım bence fabrikadan en son çıkan telefon her zaman hatasız telefondur:)
  • bence sarj süren normal bide iphone fişe takıldı diyo ama yinede sarj süren normal 8 saat kullanım inşallah bölede devam eder ama şu aklıma takıldı senin telefon 4s bu kadar gidiyo benim telefonum 3gs kaç yıllık makina onu unuttum :D ondada bu kadar gidiyo ya benim sarj sürem iyi pilim daha olmemiş ne kadar arka arkaya full bitirip sarja taksamda yada senin pilin normal veya kötü olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: alendarr

bence sarj süren normal bide iphone fişe takıldı diyo ama yinede sarj süren normal 8 saat kullanım inşallah bölede devam eder ama şu aklıma takıldı senin telefon 4s bu kadar gidiyo benim telefonum 3gs kaç yıllık makina onu unuttum :D ondada bu kadar gidiyo ya benim sarj sürem iyi pilim daha olmemiş ne kadar arka arkaya full bitirip sarja taksamda yada senin pilin normal veya kötü olabilir

dostum benim kadar aktif kullanıyor musun peki?
    telefon elimden düşmüyor ve wifisini hiç kapatmıyorum. tüm uygulamaları da kullanıyorum vs.
  • Normal değerlerde şarj ömrü.Zaten yoğun kullanımda maks. 8 saat dayanır normal bir iPhone bataryası.
  • arkadaşlar bende 4s kullanıyorum 8 saat size nasıl yeterli geliyor ya bu özellklerde bu fiyatta telefona 8 saat şarj komik degilmi :S ben oyun oynamıyorum twit face wifi 3g kullanımında bile şarj korkusuyla geziyorum :S
    tamam 8 saatlik dilimde belki şarj imkanım olabiliyor olabilir ama bana bu özellkte bu kalitede bu fiyatta bi telefona 8-10 saat çok komik geliyor.günlük ortalama 16 saat ayaktayız bunun 10 saati verimli geçse telefon kullanma acısından twit face sms tel vs vs ucu ucuna yetiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fhm34

quote:

Orijinalden alıntı: alendarr

bence sarj süren normal bide iphone fişe takıldı diyo ama yinede sarj süren normal 8 saat kullanım inşallah bölede devam eder ama şu aklıma takıldı senin telefon 4s bu kadar gidiyo benim telefonum 3gs kaç yıllık makina onu unuttum :D ondada bu kadar gidiyo ya benim sarj sürem iyi pilim daha olmemiş ne kadar arka arkaya full bitirip sarja taksamda yada senin pilin normal veya kötü olabilir

dostum benim kadar aktif kullanıyor musun peki?
    telefon elimden düşmüyor ve wifisini hiç kapatmıyorum. tüm uygulamaları da kullanıyorum vs.

ben telefonu aktif kullanmasam kullanım süresi 7 saat-8 saat kullanım süresi olmaz taki evimden 16 saat uzakda kalıyorum yanımda pc ve başka bişy olmadığından wifi edge hep açık alıyo çünkü face ve what hep açık ve kız arkadaşımla baya bi msjlaşırım normal bi insanın yaptığı kadarda telefon görüşmesi yapıyorum bide telefonumu 3gs ler ilk çıkdığında aldımki elimde 2-3 adet 3gs olabiliyo kimi zaman hemen hemen hepsinin pil süresi aynı 5.1 de benim anlıyamadığım şu siz telefonu alalı en fazla 1 sene olmuşdur ki 4s geçen yaz çıkdı iphonen yoksa iphonen yokdur diye ben telefonu aldığım zamanı unuttumki 2 yıllıık genpa süresi bittiğinin bilincindeyim 2 yıldan fazla olmuş neden arada pek fark yok ?

• quote:

Orijinalden alıntı: blablablachn

arkadaşlar bende 4s kullanıyorum 8 saat size nasıl yeterli geliyor ya bu özellklerde bu fiyatta telefona 8 saat şarj komik degilmi :S ben oyun oynamıyorum twit face wifi 3g kullanımında bile şarj korkusuyla geziyorum :S
    tamam 8 saatlik dilimde belki şarj imkanım olabiliyor olabilir ama bana bu özellkte bu kalitede bu fiyatta bi telefona 8-10 saat çok komik geliyor.günlük ortalama 16 saat ayaktayız bunun 10 saati verimli geçse telefon kullanma acısından twit face sms tel vs vs ucu ucuna yetiyor

8 saat sarj kullanim suresi gayet yeterli, işi olan bir insan 8 saat nasil telefona ayirir ben onu anlamiyorum. Ha işin gucun yoksa, hayatinda telefondan baska bir aktivitende yoksa haklisin yetmez, o zaman batarya kiliflardan alabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nopasstr

quote:

arkadaşlar bende 4s kullanıyorum 8 saat size nasıl yeterli geliyor ya bu özellklerde bu fiyatta telefona 8 saat şarj komik degilmi :S ben oyun oynamıyorum twit face wifi 3g kullanımında bile şarj korkusuyla geziyorum :S

8 saat sarj kullanim suresi gayet yeterli, işi olan bir insan 8 saat nasil telefona ayirir ben onu anlamiyorum. Ha işin gucun yoksa, hayatinda telefondan baska bir aktivitende yoksa haklisin yetmez, o zaman batarya kiliflardan alabilirsin.

nopasstr biraz agresif bir yorum yapmamışmısın sence ?

faceden twitterden yazanları engelleyemem onları kapatsam iphone kullanmamın bi espirisi olmaz. wifi 3g sürekli açık intden veriler gidiyor geliyor. hiç oyun oynamıyorum arada bir drawsomethingden arkadaşlarım bişe cizmisse ona bakıyorum ki oda 30snlik bi iş. yine 10 saat filan gidiyor. yok yani ben şarjsız evden cıkamayacakmıyım belki eve gelemedim arkadaşlarımda kaldım ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nopasstr

quote:

nopasstr biraz agresif bir yorum yapmamışmısın sence ?

faceden twitterden yazanları engelleyemem onları kapatsam iphone kullanmamın bi espirisi olmaz. wifi 3g sürekli açık intden veriler gidiyor geliyor. hiç oyun oynamıyorum arada bir drawsomethingden arkadaşlarım bişe cizmisse ona bakıyorum ki oda 30snlik bi iş. yine 10 saat filan gidiyor. yok yani ben şarjsız evden cıkamayacakmıyım belki eve gelemedim arkadaşlarımda kaldım ?

Arkadaşlar aranızda anlaşmazlık var. 8 saat olan kullanım süresi bekleme süresi değil. Günde 8 saat telefonun ekranının senin aktiviten yüzünden açık olduğu süre. Eğer sosyal medya çılgını falan değilseniz ki okuduğum kadarıyla ikiniz de değilsiniz 8 saat aktif kullanım pek çok kişinin ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılar. Ben ekonomi programlarını çok kullanırım mesela. Şimdi kontrol ettim 4 saat 1 dakika kullanım 23 saat 7 dakika da bekleme süresi olmuş. Şarj %52. 8-10 saat bekleme süresi olsa tabi ki yetmez. Tabi ki ip4 gibi bir alette edge, 3g, wifi gibi hizmetler kapatılmayacak. Ne esprisi var yoksa.

• Arkadaslar sonuc olarak akilli telefonlarin kaderi buu hepsinde ayni sikinti vat gonul isterki bes gun yetsin ama adamlar yapmiyoolar. Biz de ne yapiyoruz data kablomuzu yanmzda tasiyruz is yerinde pcmizde arabmzda hep sarj ettiriyoruz ayrica ben yaptim siz de yapinn su sarj yuzdesini kapatinn:) psikolojik olarak rahat olanayanlar ozellikleee
  • Anladığım kadarı ile gayet iyi.
  • Bu da benden gelsin iyi gitmişti bi zamanlar ama şuan max 1.5 gün
     4s 'imin şarj süresi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.