Şimdi Ara

4S ten Note II ye geçtim (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
5
Favori
11.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar bende sıkı bir apple kullanıcısıyım macbook pro bilgisayarım new ipadim ve iphone 4üm var ve jbli kullanıyorum fakat apple son zamanlarda çok hata dolu işler yaptı ve aman aman bir gelişmeyle gelemedi..devrim niteliği olacak bişey yok ortada hala..jb işini iyice zorlaştırdılar ve herkesi anroide doğru kaçırıyorlar.şahsen araştırmalarıma göre note2 alınabilecek en iyi androidlerden bende çok araştırdım geçmeyi düşünüyorum kesinlikle iphone5 almam..
    Androidin en sevdiğim yanı crackli uygulamaları direk yükleyebilmek sistemi root etmeye gerek yok apple ise önce jb sonra yama sonra crackli uygulama ve birde itunes zorunluluğu
    Neyse hocam şimdiden tekrar hayırlı olsun saygılar..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende iki cihazda var yani iphone5 ve Note II . iphone 5 eski ip4 chazimdan cokta aman aman farkli degil.

iphone 5 sarji normal gibi yani internet ve 3g kullaniminda muhtemelen 1 gunde bitecek.

Note II cokta buyuk ve cepte tasimasi problem bir cihaz degil cuzdan boyutunda. Bence S3tense Note II alarak iyi bir secim yapmissiniz. S3 bana gore normal androidli telefonlardan cok yenilikci ozellikleri olan bir cihaz degil, ekran cozunurlugu guzel.

Eklemek istedigim Ios isletim sistemi iphone5 te eski programlari ekranda kirpma yaparakta olsa normal kullanilmakta ancak Androidde her program her cihazda calismiyor. Bu yuzden ios sistemi kapali gorunuyor ama jb liyken harika bir isletim sistemi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksu1980

ios'tan sonra android'e geçmek zor oldu mu? benim de niyetim var gibi, kararsız kaldım.
  • Ben gectim gayet memnunum

Sahsen en buyumeden gelen boy buyumesi tamsmen kandirmaca ip4 un de boyu gayet yeterli eni kucuktu bencd

Ha o stabilite zirvasi okuyanlara iyimat etme 2 aydir neredeyde kullsniorum tek bi takilma yom o eskidenmis

• ben de iphone 4 kullandıktan sonra iphone'dan başka cihaz kolay kolay kullanmayı düşünmüyordum ama bu note 2 benim de ilgimi çekmeyi başladı. elimdeki iphone 4'ü 2-3 ay önce satmıştım iphone 5 almak için ama ip5 de alamıyorum malum apple store'larda stok sıkıntısı. bu süreçte note 2 çok ilgimi çekmeyi başladı. ip5 yerine başka bir cihaz alırsam kesinlikle bu note 2 olur. zaten apple'dan da soğudum saçmasapan işler yapmaya başladılar uzaktan kumanda gibi telefon ürettiler, new ipad çıkardılar sonra onu bi kalemde sildiler alanların elinde patladı onun yerine ipad with retina display çıkardılar. ama işte ios'tan android'e bir anda geçmek zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shad0w -- 23 Kasım 2012; 2:33:38 >
  • ben de note 2 aldım..ama 4s te duruyor....şimdilik noteyi eşime verdim...ondada 3 gs vardı...hepsi bir arada gül gibi geçinip gidiyoruz...
  • Iphone dan androide gecilmek icin tek neden note 2 nin muhtesemligi.
    Hepsini kullandim ama note 2 gibi bir alet gormedim arkadas.
    Not : apple faniyim

• 1 sene 4s kullandım, 2 ay S3 kullandım ama 2 gün önce 4S'e geri döndüm. Zararda değilim, android'in de iyi tarafları var. Ama iOS kadar stabil oldugunu kimse iddia edemez herhalde. Örneğin Google Chrome browser, iOS'ta daha kararlı çalışıyor. En sıkıştığım anlarda chrome'un S3'te kapandığını iyi bilirim. Aynı markanın yazılımı ve sistemi (Google) ancak Chrome iOS'ta daha iyi. Jelly Bean çok süper olacak, çok hızlanacak dediler, yükledim telefon çok ağırlaştı. Jelly Bean olayı pek bir numara değil. Testlere de çok güvenmemek lazım, kağıt üstünde değil kullanım anında iyi olması lazım.

S3 çok iyi bir cihaz ama android'in biraz daha kararlı olması gerekir.

S3 gibi kuvvetli bir cihazda iOS olsa neler yapabilir hayal bile edemiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erencaner

1 sene 4s kullandım, 2 ay S3 kullandım ama 2 gün önce 4S'e geri döndüm. Zararda değilim, android'in de iyi tarafları var. Ama iOS kadar stabil oldugunu kimse iddia edemez herhalde. Örneğin Google Chrome browser, iOS'ta daha kararlı çalışıyor. En sıkıştığım anlarda chrome'un S3'te kapandığını iyi bilirim. Aynı markanın yazılımı ve sistemi (Google) ancak Chrome iOS'ta daha iyi. Jelly Bean çok süper olacak, çok hızlanacak dediler, yükledim telefon çok ağırlaştı. Jelly Bean olayı pek bir numara değil. Testlere de çok güvenmemek lazım, kağıt üstünde değil kullanım anında iyi olması lazım.

4.1.1 ile uyumsuz uygulamalar yuklemis olabilirsin. Telefonun bu yuzden agirlasmistir. Ya da eski yukledigin bir uygulama 4.1.1 ile uyumsuzdur

• quote:

1 sene 4s kullandım, 2 ay S3 kullandım ama 2 gün önce 4S'e geri döndüm. Zararda değilim, android'in de iyi tarafları var. Ama iOS kadar stabil oldugunu kimse iddia edemez herhalde. Örneğin Google Chrome browser, iOS'ta daha kararlı çalışıyor. En sıkıştığım anlarda chrome'un S3'te kapandığını iyi bilirim. Aynı markanın yazılımı ve sistemi (Google) ancak Chrome iOS'ta daha iyi. Jelly Bean çok süper olacak, çok hızlanacak dediler, yükledim telefon çok ağırlaştı. Jelly Bean olayı pek bir numara değil. Testlere de çok güvenmemek lazım, kağıt üstünde değil kullanım anında iyi olması lazım.

Note 2 ile s3 u kiyaslayamassiniz.note 2 cok farkli ve cok iyi. Android gibi degil inan. Sasirtici derecede stabil ve kullanisli

•  4S ten Note II ye geçtim
  • merhabalar
    bende yaklaşık 1 ay önce büyük bir heyecanla 4s ten note 2 geçtim bugün itibarıylada iphone 5 e geçtim.android sıkıntılı bir sistem çok fazla özellik var yanlız benim çözemediğim tel 10 gün falan kullandıktan sonra yavaşlamaya başladı.forumlardan araştırdım wipe denilen yani sıfırlama yap önerisini aldım.note 2 güzel cihaz ama bir iphone değil
  • Bende 4s kullaniyorum ama aslında aralıgı bekliyorum 5 gelince tr ye darty le turkcelle fln bende 5 e bakip duruma gore ya iphone 5 yada s3 e gecmeyi dusunuyorum ama s3 hiç içimden gelmiyor ama bakalim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: udolu1905

Bende 4s kullaniyorum ama aslında aralıgı bekliyorum 5 gelince tr ye darty le turkcelle fln bende 5 e bakip duruma gore ya iphone 5 yada s3 e gecmeyi dusunuyorum ama s3 hiç içimden gelmiyor ama bakalim :)

illa android deniyeceğim diyorsan :) onex+ öneririm dostum
  • Ben de yarin note 2 aliyorum suanda iphone 4 ve ipad 3 kullaniyorum aldiktan 4-5 gun sonra +lari ve -lerini degerlendirecegim bir konu acacagim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bestanden -- 23 Kasım 2012; 20:28:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

Ben de yarin note 2 aliyorum suanda iphone 4 ve ipad 3 kullaniyorum aldiktan 4-5 gun sonra +lari ve -lerini degerlendirecegim hir konu acacagim

Şimdiden hayırlı olsun. Detaylı bir test bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: karantina61

quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

Ben de yarin note 2 aliyorum suanda iphone 4 ve ipad 3 kullaniyorum aldiktan 4-5 gun sonra +lari ve -lerini degerlendirecegim bir konu acacagim

Şimdiden hayırlı olsun. Detaylı bir test bekliyoruz.

Tesekkurler iphone serviste olmasa ipadden ikisinin yan yana resimlerini ve videolarini cekerdim ama telefon serviste yine de gelince cekerim ama swap degisirse telefonu direkt satacagim icin sadece resimle yetinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bestanden -- 23 Kasım 2012; 20:28:26 >
  • Note II almayı düşünüyordum fakat bir arkadaşım amerikaya gidince ondan ip5 aldırdım. Telefon güzel fakat note II içimde kaldı. Fiyatı biraz düşünce satıp note II almayı düşünüyorum. Ayrıca hata yapmışsın diyenleri aldırma. 4s ile note II bir değil. Sırf multitasking özellikleri için bile alınır. Ios'taki gibi sahte multitasking değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esperer

quote:

Orijinalden alıntı: udolu1905

Bende 4s kullaniyorum ama aslında aralıgı bekliyorum 5 gelince tr ye darty le turkcelle fln bende 5 e bakip duruma gore ya iphone 5 yada s3 e gecmeyi dusunuyorum ama s3 hiç içimden gelmiyor ama bakalim :)

illa android deniyeceğim diyorsan :) onex+ öneririm dostum

valla ilk android im olcak aslında htv pone x8 mi ne var ona da bakabilirm ama işte bi su iphone 5 gelsin de darty e veya turkcelle ozaman belki yeni htc fln da cikar ama bilemiyorum ama note almam kimse kusura bakmasin asırı buyuk :) s3 un buyuklugu bana gore olması gereken maximum buyukluktur fazlası kullanışsız olur :) mesela s3 le 4s i yan yana koyunca yavrusu gibi duruyor boyut açısından ama 2 side gayet hoş telefonlar yani s3 u arkadastan alıp kullandım menuleri fln hoşuma gitti baya ios tabanından sonra acayip farklı geldi ama ios un yeri baska kac kusaktır ios kullanıyorum 3g 3gs 4 4s :)

• quote:

Orijinalden alıntı: vamp

quote:

4.1.1 ile uyumsuz uygulamalar yuklemis olabilirsin. Telefonun bu yuzden agirlasmistir. Ya da eski yukledigin bir uygulama 4.1.1 ile uyumsuzdur

işte bu son kullanıcı tarafında sıkıntı. sen biliyorsun 4.1.1 için 4.1.2 için uyumlu/uyumsuz uygulamaları. Ama totalde kaç kullanıcı biliyor? S3 alan dünyada 20-30 milyonluk kitlenin kaçı araştırır da ona göre yükler. ya da araştırmalı mıdır? Samsung'un görevi son kullanıcıya hissettirmeden yüklenen tüm uygulamaların 4.2 ye uyumlu olmasını saglamak degil midir?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.