Şimdi Ara

4S ten Note II ye geçtim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
5
Favori
11.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: unicornist

Hain ilan edileceğimi düşünmemiştim...

Apple ürünü kullanıyorsan dahisin
    Samsung,htc,sony vs vs kullanıyorsan aptalsın derler

Alış dostum
  • Ha ha demek dahi bir salağim. evde ipad2 ve 4s de var. Eşim iPhonedevam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yassinO ve erenisk yazdıklarınız çok akıllıcaşeyler bu nedenle dikkate alacağım . amaiPhoneşu an sol dizimde Tüm gün kullanılmadığı için % 89pil ile yarın gen payagideceği saatiBekler değişseler de onarsalar da satacağım.

• 3Gs kullanıpta note için düşünen boşuna beklmeyin. Note2 akıcılık olarakta 3Gs in önünde. 3gs ten eksik olan hiçbir yanı yok(olmazda zaten) Cihazın içinde 4x1.6ghz işlemci var zaten ve 2 gün pil ömrü :) Alım gücünüz varsa hiç düşünmeyin
  • Galaxy serisinin 1-2-3 ve note unu kullandim ama android ileri gitmektense hep geri gitti jellybean cikti iyi olacak dedik yok abi ayni tas atni hamam sadece biraz daha stabil baktim olmayacak bi tane 4s aldim ilk iphoneum cok begendim inanilmaz kullanisli ve androidin gercekten cakma bi sistem olduguna inanmaya basladim su an hem s3 hem de 4s kullaniyorum s3u hemen satip bi iphone 5 alicam keske hic android kullanmasaydim cok zarar ettim maalesef neyse zararin neresinden donulse kardir.

• Biz öndeyiz ya da siz geridesiniz diyenler olmuş. Siz kimsiniz? Samsung ortaklarından mı yoksa Apple ortaklarından mı?

Konuya dönersek ben de iPhone 4'ümü eşime verip Samsung Galaxy Note 2'ye geçmeyi düşünüyorum. Yalnız aklımdaki soru 5.1.1 JB'li telefonumu bana aratır mı? Sizin yorumlarınızla buna karar vermeye çalışıcam. Yorumlarınızı bekliyorum. Yeni telefonunuz hayırlı olsun.
  • Daha once android kullanmadim biraz daha oturmasini bekledim ama şu ana kadar isletim sistemi ile bir problem yaşamadım. Acemiliğimden olabilir tabi neyse. Iphone un baya kullanici dostu oldugunu ve cok daha stabil calistigini ama bu stabillik icin cok fazla dayatma ve kisitlama da yaptigini yasadim. Ileri duzey ve teknoloji ile barisik kullanicilar icin android veya ios sadece farkli sorunlar cikartma egiliminde buyuyen genc sistemler surda kac dogumlular ki nihayetinde. Note 2 den midir bu ram bosaltmaya uzayli kaliyorum. Gule gule kullanin. Sabit fikirli olmamak lazim iphone 5 de alirim ilerde istersem rahatligini ruhumuzda yasamak sart. Blacberry kullanmis ve iphone a direnmisti. Bir gun aldi ve cok zaman kaybetmisim demisti olur boyle seyler diyorum olum yok sonunda ... saygilarimla.

• Armour dostum 4s den gectim note 2 ye aratmiyor Jb siz iphone kullanmadim hic...

• quote:

2g-3g-3gs-4-4s
    4s de bir donanımsal sorundan uzun süredir kurtulamayınca iphone 5 gelmemişken bir telefona acil geçmem gerekti.
    note II aldım... şu an henüz keşfetme aşamasındayım... daha rehber bile aktaramadım. (4s bilgisayar görmüyor çünkü) bu arızadan dolayı yarın genpaya teslim edilecek.
    bir sürü yöntem var anlatılan ama henüz yapamadım. bir sürü şeyi oldukça güzel şimdilik NoteII nin. bakalım android konusunda da cahilliğimi atmak iyi olacak... ya bir kaç ay sonra 5 e geçerim ya da android devam. görücez.

kardeş bende Note 2 ye geçmeyi düşünüyorum açıkçası iphonu aratırmı yoksa hakketen geçmek iyi olmuş olurmu diye düşünüyorum kullandıkça konu hakkında bilgi verirmisin - leri +ları gibi

• quote:

Iyice alistim aklima ne gelse yukledim
    ucretli birseye henuz bulasmadim
    rom mom sagolsun yazmislar uzun uzun okumadim bile acemiligin ve kendim kesfetmenin keyfindeyim
    Aldi
    gim gun orjinal pili fabrika dolumu 2 gun gitti ama sim karti falan gec taktim saymayalim onu
    Video cektim editor yukledim muzik dosedim paylastim falan superdi
    Adres defteri my contacts backup ile oldu zaten yazmistim sms leri alicam az sonra acelesi yok
    Isler gucler seyrettim star apps ile o da iyiydi
    Yazarken klavye harika ekran goruntusu almanin
    Yolunu bulayim onu da gosteririm kelime tahmin seçenekleri çok kolaylaştıracak işi
    Almayi dusunenler bence pisman olunacak alet degil.
    Iyi dilekler icin tesekkur ederim.

ekran görüntüsü almak için elinizi tuğla kıran kareteci gibi düz tutun ve ekranin üstünü scanner gibi tarayin.

• Yazin pisman olmayacagimi bilsem note 2 alirdim, yazin nerede tasinacak kocaman cihaz

• @unicornist
    Halletmem gereken iki konu var. Birincisi S2 almak isteyen eşimi benim iPhone'u kullanmaya ikna etmek ikincisi ise boyutlarından dolayı taşıyabileceğime ikna olmak.
  • Note II kendi kapasitesini zorlamis bir androidle piyasaya suruldu. Ev arkadasim aldi ve 1 haftadir ara ara kurcaliyorum, wifi ve 3G konusunda iPhone'uma fark atiyor bu ilk kesfim oldu.

Oldukca etkileyici bir touch sensor'e sahip. Klavye kullanimi acisindan cok kullanisli degil fakat dokunmatik teknolojisini zorlamislar bunu fark ettim.

Retina Display ile bambaska bir boyuta gecirmisler Samsung'u. 1080P dizi film oynatabilmesi ve bunu yaparken sarjinizi kontrol edebilmeniz icin secenekler sunmasi da apayri bir guzel.

En hosuma gitmeyen ozelligi ise buyuklugu arkadas. Telefon falan degil tablet bu cihaz. Tek elle kontrol edemiyorsaniz buna telefon demeyiniz. Zira yaninizda tasimak icin bir canta her daim bulunmali.

• Maymun iştahlılar, Samsung'un iphone dan çok önce değer kaybettiğini göz önünde bulundurması lazım. Bende note2 düşünüyorum fakat o kadar para verip hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. O yüzden ilk önce yorumlar sonra 2-3 kere Tekno-marketlerde test(BOYUT,Özellikler vs...) eğer kafamdaki Android önyargısını kırarsa daha sonra fiyat düşüşünü bekleyecem. 2-3 ay içinde şuandaki fiyatın epey altına düşeceğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seikojuo -- 12 Kasım 2012; 11:43:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seikojuo

Maymun iştahlılar, Samsung'un iphone dan çok önce değer kaybettiğini göz önünde bulundurması lazım. Bende note2 düşünüyorum fakat o kadar para verip hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. O yüzden ilk önce yorumlar sonra 2-3 kere Tekno-marketlerde test(BOYUT,Özellikler vs...) eğer kafamdaki Android önyargısını kırarsa daha sonra fiyat düşüşünü bekleyecem. 2-3 ay içinde şuandaki fiyatın epey altına düşeceğini düşünüyorum.

kesinlikle katılıyorum.Samsungun çoğu modelinde olduğu gibi fiyat düşecektir 2-3 aya.Bende ios'dan android'e geçip bi denemek istiyorum note 2 cihazıyla.

• quote:

Maymun iştahlılar, Samsung'un iphone dan çok önce değer kaybettiğini göz önünde bulundurması lazım. Bende note2 düşünüyorum fakat o kadar para verip hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. O yüzden ilk önce yorumlar sonra 2-3 kere Tekno-marketlerde test(BOYUT,Özellikler vs...) eğer kafamdaki Android önyargısını kırarsa daha sonra fiyat düşüşünü bekleyecem. 2-3 ay içinde şuandaki fiyatın epey altına düşeceğini düşünüyorum.

Arkadasim sen nokia 1100 al 20 liraya satiliyor. Hic deger kaybetmiyor. Ayni fiyata istedigin zaman satarsin.

Esnaf mantigiyla cep telefonu mu kullanalim? Ben satmak icin almiyorum. Fiyatinin dusup dusmemesi benim icin hicbir sekilde problem teskil etmiyor. Ister alirim kullanirim sikilir birine hediye verir baska telefona gecerim, ister aldigim fiyatin ceyregi ederine satarim.

Var mi bir problem?

• quote:

Orijinalden alıntı: obattal

quote:

Arkadasim sen nokia 1100 al 20 liraya satiliyor. Hic deger kaybetmiyor. Ayni fiyata istedigin zaman satarsin.

Esnaf mantigiyla cep telefonu mu kullanalim? Ben satmak icin almiyorum. Fiyatinin dusup dusmemesi benim icin hicbir sekilde problem teskil etmiyor. Ister alirim kullanirim sikilir birine hediye verir baska telefona gecerim, ister aldigim fiyatin ceyregi ederine satarim.

Var mi bir problem?

Benim mesajım da senin adın mı geçiyor.... Seni tanımıyorum bile .... Maymun iştahlı olduğunumu düşünüyorsun da o lafı mı üzerine aldın... Olayı niye şahsi algıladın. Sen zenginsen ben ne yapim banane senin parandan... Düşünceme katılan olur olmaz ama hakaret gibi algılayana da güler.....

Var problem der ve
    log4x(40 √3)= log3x45 ise x³=? sen bu problemi çöz daha yararlı senin için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seikojuo -- 12 Kasım 2012; 11:59:16 >

• quote:

quote:

quote:

Var mi bir problem?

Benim mesajım da senin adın mı geçiyor.... Seni tanımıyorum bile .... Maymun iştahlı olduğunumu düşünüyorsun da o lafı mı üzerine aldın... Olayı niye şahsi algıladın. Sen zenginsen ben ne yapim banane senin parandan... Düşünceme katılan olur olmaz ama hakaret gibi algılayana da güler.....

Var problem derim...

Ben genelleme yaptigin note 2 kullanicilarindan biriyim.
    maymun istahlilar derken soyle baska galaksilere dogru bir ciglik attigini anlayamamisim. Yeri yanlis olmus, foruma degilde bos bi tarlaya git istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obattal -- 12 Kasım 2012; 12:05:50 >

• Kalitesiz uygulamalarla dolu Google Play Store var Note 2'de donanım özelliklerine lafım yok ama

• quote:

quote:

quote:

quote:

Var mi bir problem?

Var problem derim...

Ben genelleme yaptigin note 2 kullanicilarindan biriyim.
    maymun istahlilar derken soyle baska galaksilere dogru bir ciglik attigini anlayamamisim. Yeri yanlis olmus, foruma degilde bos bi tarlaya git istersen.

He he tarla tamam. Annen baban sana çok kızmış bu telefon değişitrme huyundan anlaşıldı. Bilinç altından gelen bir davranış bu ...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.